A kriptotél végével az AltSignals online közössége előértékesítést indít

A kriptotél során számos altcoin elvesztette értékének több mint 90%-át. De lehet, hogy a kriptotél most véget ér?

A bitcoin árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt hetekben, mivel a befektetők a kulcsfontosságú ellenállási szinteket kezdik el keresni az új bikapiaci csúcsok felé vezető úton. A bitcoin árfolyamának emelkedésével az új altcoinok, mint például az AltSignals ($ASI) lenyűgöző nyereséget könyvelhet el a kriptotél elmúltával, és az ASI-nak megvan a lehetősége arra, hogy az elkövetkező években felülmúlja a bitcoin árfolyamának alakulását.

Az AltSignals előértékesítése lehet a legjobb befektetési lehetőség a következő bikapiac előtt

A 2022-es kriptotél 2023 év elejét is komoly árfolyamcsökkenéssel sújtotta, de a kriptotél a végéhez közelít. A bitcoin árfolyama több mint 50%-kal emelkedett a közelmúltbeli mélypontjaihoz képest, és a szakértők most azt jósolják, hogy a következő bikapiac már itt lehet.

A bitcoin árfolyama jellemzően a feleződési esemény előtt kezd el emelkedni, ami minden korábbi alkalommal bikapiacot indított el. Mivel a bitcoin árfolyama jelentősen emelkedett 2023 elejéhez képest, a piac többi szereplője is követte a példát. Tehát a kriptotélnek most már vége lehet, mivel a következő bitcoin feleződési esemény 2024 elején lesz.

A lehetséges bikapiac küszöbén sok befektető már elkezdett jövedelmező befektetési lehetőségeket keresni a felkészülés jegyében. Az egyik legjobb befektetés a bikapiac előtt az AltSignals lehet, amely nemrég jelentette be, hogy új kriptotokent indít, amely a Web3 legnagyobb kereskedési közösségét képviseli.

Az AltSignals 2017 óta nyereséges kereskedési tippeket oszt meg, és az új befektetőket arra tanítja, hogyan győzzék le a kriptopiacokat. Egy AI-alapú platform, amely bizonyítottan sikeres, és most elindítja az ASI tokent, hogy bővítse kínálatát a közösség számára.

Az ASI 2023-ban elérheti az 1 dollárt?

A blokklánc legnagyobb online kereskedési közösségének sok-sok éves sikeres kiépítése után az ASI token néhány egyedi tulajdonsággal rendelkezik. Az ASI nem csak egy nagy, már meglévő felhasználói bázis számára fog elindulni, hanem az egyik legjövedelmezőbb kereskedési stratégiát is képviseli a Web3-ban.

Az AltSignals eddig több mint 1500 kereskedelmi jelzést küldött, átlagosan 64%-os pontossággal. Ez egy iparágvezető algoritmikus kereskedési eszköz, amely bárkinek segít elsajátítani a kriptopiaci mozgásokat. Az ASI token egy már sikeres projektre fog építkezni, és az egyik legnagyobb AI-alapú platformmá válhat a blokkláncon.

Az ASI 2023 végére elérheti az 1 dolláros szintet, így az ASI az egyik legjobb befektetési lehetőség lehet a kriptotelet követő következő bikapiacra.

Mi az AltSignals?

Az AltSignals évek óta arra tanítja közösségének tagjait, hogy hogyan válhatnak sikeres kriptokereskedőkké. A platform naponta jövedelmező kereskedési tanácsokat oszt meg, minimalizálva az új kereskedők számára a tanulási időt, és maximalizálva a megtérülési potenciált a tapasztaltabbaknak.

Most az ASI token még több előnnyel jár az AltSignals közösség számára. A projekt a mesterséges intelligenciával és számos további funkcióval bővíti kereskedési eszközeit. Ez több befektetési lehetőséget, profitszerzési lehetőséget kínál majd a többi kereskedővel való kapcsolatteremtésre a kriptobefektetési útjukon.

Hogyan működik az ASI?

Az ASI token felhasználható az ActualizeAI-hoz való hozzáféréshez, amely olyan fejlett kereskedési eszközökből álló, úttörő megoldás, amely a gépi tanulást különböző piaci mutatókkal kombinálja. Az ActualizeAI elemzi a piaci hangulatot, valamint a támasz- és ellenállási szinteket, mielőtt előrejelzi a piaci mozgásokat. A felhasználók egyetlen vételi vagy eladási jelzést kapnak, ami mindenkinek segít pénzt keresni az online kriptokereskedés során.

Az ASI-tulajdonosok az AI Members Clubhoz is hozzáférést kaphatnak. Ez a funkció elérhetőséget biztosít az AltSignals által kiadott új kereskedési eszközök béta verziójához, valamint exkluzív befektetési lehetőségeket kínál az új előértékesítések és priváteladások során. Ezek a korai szakaszban lévő események az új blokkláncprojektek első forrásbevonási fordulói, ami azt jelenti, hogy ezeken van a legnagyobb befektetési hozamlehetőség.

Az AI Members Clubhoz való csatlakozás másik fontos előnye, hogy a tagoknak lehetőségük lesz új eszközök és frissítések béta tesztelésére, valamint visszajelzések megosztására az AltSignals fejlesztői csapatával. Az AltSignals rendkívül sikeres kereskedési eszközökkel rendelkezik, így az exkluzív hozzáférés a legújabb megoldásaikhoz minden tagnak egyedülálló előnyt biztosíthat kereskedés közben.

AltSignals és AI: A kriptopiaci kereskedés fejlődésének előmozdítása

A mesterséges intelligencia erejét kihasználva az AltSignals a gyorsan növekvő technológiai fejlődés élvonalába tartozik. Az AltSignals által kiadott kereskedési eszközöknek köszönhetően az AltSignals a legnagyobb ilyen jellegű közösséggé vált, és úgy tűnik, hogy a projekt még csak most indul igazi útjára.

Az ASI token a következő szintre emelheti az AltSignals-t. Az AltSignals által nyújtott szolgáltatásokból minden kereskedő profitálhat, amely most a blokkláncot és a mesterséges intelligenciát keresztezi. Az ASI hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, és a szakértők azt jósolják, hogy a következő bikapiac során messze felül fogja múlni a bitcoin árfolyamát.

Érdemes ASI-t vásárolni?

Ahogy a kriptotél a végéhez közelít, és érkezik a bikapiac, mind az AltSignals, mind a bitcoin árfolyama várhatóan szárnyalni fog. Különösen az ASI token egy rendkívül jövedelmező befektetési lehetőség, mivel még nem érintette a bitcoin árfolyamcsökkenése.

Különösen azok számára érdekes, akik készek legalább 50 000 tokent vásárolni, mivel az AltSignals élethosszig tartó hozzáférést kínál számukra a meglévő szolgáltatáshoz (valamint élethosszig tartó hozzáférést az új AI-szolgáltatáshoz).

Az ASI az előértékesítéssel egy új fázisba fog lépni, ami azt jelenti, hogy ez egy tökéletes alkalom a belépésre. Nagyszerű kiegészítése bármely befektetési portfóliónak, ahogy a befektetők felkészülnek a következő bikapiacra. Egy dolog biztos, a hangulat az elhúzódó kriptotél után bikára fordul.

Az AltSignals előértékesítésben itt vehetsz részt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**