A Ledger kerülőutat biztosít a privát kulcsokhoz, az Avorakon való kereskedéskor ilyen nem fordulhat elő

A hardvergyártó Ledger nemrég mutatta be új termékét, a Ledger Recover-t, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszaszerezzék a privát kulcsaikat, ezzel hozzáférhessenek a kriptóikhoz, ha azok netán elvesznének.

A visszaállítás úgy működik, hogy a felhasználók privát kulcsait összekapcsolják a személyi igazolványukkal vagy útlevelükkel, ezzel hitelesítve magukat, majd a privát kulcsaikat három darabra osztják szét, amelyeket három különböző entitás tárol kriptográfiailag biztonságos hardveres modulokon.

A privát kulcs lehet egy olyan angol szavakból álló lista, amely minden olyan információt tárol, amely a hardvertárcában lévő kriptopénzek visszaszerzéséhez szükséges.

A Ledger felhasználók a május 16-i bejelentést óriási ellenszenvvel fogadták, mondván, a szolgáltatás egy “kerülőút”, amelyet egy rosszindulatú harmadik fél kihasználhat.

A Ledger csapata azonban ragaszkodott a szolgáltatáshoz, állítván, hogy a termék használata opcionális, és nem veszélyezteti a felhasználók kriptovalutáinak biztonságát.

Az Avorak AI-val való kereskedés ennél biztonságosabb

Az Avorak AI a kriptoipar legújabb szereplője, amely a blokklánc technológiával integrált mesterséges intelligenciát (AI) használó kriptokereskedelmet kínál.

Az Avorak több AI-terméket kínál, köztük chatbotokat, képalkotó eszközöket, szöveggenerálást és kereskedési botokat, amelyek mind a natív tokennel, az AVRK-val működnek.

Az Avorak AI projekt biztonságos és hatékony kereskedési módot kínál a felhasználóknak, miközben lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják a fejlett AI funkciókat és a blokklánc technológiát, amelyek segítenek üzleti vagy egyéni életük javításában.

A blokklánc és az AI-alkalmazások kombinálása drasztikusan javíthatja a projektekhez kapcsolódó érzékeny információk, például a bonyolult algoritmusok vagy a gépi tanulási folyamatok által használt prediktív modellek biztonságát.

Az Avorak AI-val való kereskedés biztonságot ígér, mivel az Avorak egyszerű parancssori bemenetet használ, amely egy szabványos szkripttel programozható, például: “A Binance határidős számlámon, amikor a BTC eléri a 30000-et, 5 BTC-t 5X shortolok 5 BTC-vel” vagy “a Kucoin spot számlámon, amikor az ETH eléri az 1201-et, 7,5 ETH-t veszek”.

Ez leegyszerűsíti a kereskedési botok egyidejű használatát a nagy, több tőzsdén kereskedő alapok számára, miközben olyan szolgáltatásokhoz kapcsolódik, mint a TradingView az egyszerű vizuális megjelenítés érdekében.

Az Avorak Trading egy automatizált API-t és a kereskedési indikátorok nagyszámú készletének generálására való funkciót is magában foglal, overlayek és értesítési rendszerek használatával, amelyek figyelmeztetik a kereskedőket a trend- vagy mintázatváltozásokra. Az automatizált API magában foglalja az indikátorokat, és képes automatikusan kereskedni a felhasználó nevében.

Következtetés

Az Avorak AI kétségtelenül az egyik leginnovatívabb projekt a kripto-szektorban a mesterséges intelligencia integrálása következtében, amely funkciót egyetlen más projekt sem kínál. Az Avorak kihasználja a blokkláncok biztonságát, lehetővé téve a felhasználók számára a biztonságos és átlátható tranzakciókat sebezhetőségek nélkül.

Nem sokáig fog tartani, amíg az Avorak AI hatalmas népszerűségre tesz szert a kriptotérben, hogy a top blokklánc projektek közé kerüljön.

Szeretnél többet megtudni az Avorak AI-ról?

Weboldal: https://avorak.ai
Whitepaper: https://avorak-labs-and-technology.gitbook.io/avorak-a.i-technical-whitepaper/

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***