A legjobb júniusi altcoin ajánlatok – ezekre érdemes lecsapni!

A tapasztalt befektetők mindig az ígéretes lehetőségeket keresik. A 2024-es bikafutam közepette bizonyos altcoinok jelentős figyelemre tettek szert. Az alábbiakban sorba vesszük, hogy mely altcoinok lesznek képesek a legnagyobb hatást gyakorolni a piacra idén júniusban. Készen állsz, hogy lecsaphass ezekre a magas potenciállal rendelkező eszközökre? Olvass tovább, hogy többet megtudj róluk.

Dübörög a CYBRO előértékesítése és 25 millió token már gazdára is talált

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely a Blast blokklánc hozampotenciálját hasznosítja. A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe a token előértékesítése révén.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci áruk feléért vásárolhatóak meg, ami 140%-os megtérülést eredményezhet. A tokenek kínálata korlátozott és közel 25 millió már el is kelt. Tudniillik, minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Ezen felül, azok, akik az előértékesítés során legalább 1 000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakban részesülnek majd, amelyek a TGE után válnak elérhetővé.

Vegyél $CYBRO-t a lehető legjobb áron MOST és csapj le a 140%-os profitra

A CYBRO token lehetővé teszi a pénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjakkal való lebonyolítását, a stakelési jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programban való részvételt. Mindez erős alapot teremt a CYBRO értékének, ami így megkezdheti emelkedését a TGE után, 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptobefektetéseidet azáltal, hogy különböző vaultokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoin stakelés során. A CYBRO célja, hogy a felhasználóknak a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa, miközben egyszerű és átlátható felületet kínál számukra.

Fektess be a CYBRO-ba ma 58% kedvezménnyel! Az ajánlat korlátozott ideig érvényes!

Wormhole (W) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Wormhole (W) árfolyama jelenleg 0,51 és 0,61 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállási szint 0,65 dollárnál van, míg a támogatási 0,46 dollárnál található. Az elmúlt héten az árszint 0,43%-kal változott, de az elmúlt hónapban 14,67%-kal csökkent. Hat hónappal ezelőtt az eszköz 1049,62%-os emelkedést produkált. A 46,63-as RSI és a -0,003-as MACD szint mellett az árfolyam korrekciós fázisban van. Lépcsőzetes mozgásokra számíthatunk, hacsak nem tör 0,65 dollár fölé vagy nem esik 0,46 dollár alá.

Injective (INJ) szemle és árjóslat

Az Injective (INJ) ára 22,67 és 27,99 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten enyhe csökkenést mutatott, az 1 hetes árfolyamváltozás -5,58% volt. Az elmúlt egy hónap során az árváltozás közel azonos maradt (0,07%), ami stabilitást tükröz. Az elmúlt hat hónap során az INJ 43,81%-kal emelkedett. A mutatók alacsonyabb volatilitást mutatnak, az árfolyam pedig korrekciós mozgásokat végez.

XAI előrejelzés: Folytatódik a bikás lendület

A Xai (XAI) pillanatnyilag a 0,60-0,81 dolláros sávban mozog. A legutóbbi árfolyammozgás impulzív tendenciát mutat, az 1 hetes árváltozás 8,49% volt és egy hónap alatt 9,38%-ot erősödött. Az elmúlt hat hónap során az XAI 3580,08%-ot emelkedett. A legközelebbi ellenállási szint 0,90 dollárnál van, illetve a támogatási szint 0,49 dollárnál. Az olyan mutatók, mint az RSI (57,41) és a magas Stochastic (84,10) erős lendületre utalnak. Mivel a rövid távú trendek bikás jeleket mutatnak, az elkövetkezendőkben is folytatódhat a XAI fellendülése.

Arbitrum (ARB) árszint változás és kilátások

Az Arbitrum (ARB) árfolyama momentán 1,01 és 1,32 dollár között fluktuál. Az érme impulzív mozgásban van, az elmúlt héten 0,80%-os növekedést generált. Az elmúlt hónapban az ARB 8,80%-os emelkedést ért el, hat hónap alatt pedig 11,24%-kal nőtt. A legközelebbi ellenállási szint 1,44 dollárnál van, míg a legközelebbi támogatási 0,82 dollárnál található. A 10 napos egyszerű mozgóátlag 1,14 dollár, a 100 napos pedig 1,19 dollár. Az RSI 52,22-es értéken áll, ami kiegyensúlyozott piacot jelez. A Stochastic magas, 88,97-es értéket vett fel, a MACD szintje pedig -0,00388, ami enyhe csökkenő irányzatot mutat.

Összegzés

A vizsgált érmék, köztük a W, az INJ, a XAI és az ARB rövid távon kevesebb potenciállal rendelkeznek, mint a CYBRO. Ebből kifolyólag érdemes a CYBRO-ra fókuszálni, ami egy egyedülálló piactér, amely a Blast blokkláncon funkcionál. Hivatalos megjelenése 2024 második negyedévére van kitűzve. A korai befektetők kedvező feltételekkel csatlakozhatnak a CYBRO projektjéhez a token előértékesítésén keresztül.

Weboldal: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***