A legjobb kriptók, amiket most érdemes venni: Tradecurve Markets, Shiba Inu, Cardano

A Cardano (ADA) Foundation megkérte a fejlesztőket, hogy vegyenek részt legújabb felmérésükben. A Cardano fejlesztésének állapotáról szóló kérdőív segít nekik felmérni a jelenlegi technikai hiányosságokat és javítani rajtuk. Emellett a Shiba Inu (SHIB) jelentős mérföldkőhöz érkezett. A Shibarium elérte a 3,2 millió tranzakciót és az 1,25 millió tárca-felhasználót. A Tradecurve Markets (TCRV) szintén komoly előrelépést tett, mivel 6,4 millió dollárt gyűjtött, 18 000 embert magához csábítva.

Összefoglaló

  • A Shiba Inu a negyedik negyedév végére eléri a 0,00001078 dollárt.
  • Az elemzők masszív növekedést prognosztizálnak a Cardano számára, mivel 2023 végére elérheti a 0,37 dollárt.
  • A Tradecurve Markets az előrejelzések szerint 4000%-kal emelkedhet a bevezetéskor.

>>Regisztrálj a Tradecurve előértékesítésre<<

A Shiba Inu (SHIB) jelentős sikert ért el a Shibariummal

A Shiarium jelentős sikert aratott, és kikövezheti az utat a Shiba Inu (SHIB) kriptó jövője számára. Sőt, a Shibarium hálózat, amely a Shibascan.io-n alapul, összesen 3 216 340 tranzakciót és 1 251 148 címet ért el. A Shiba Inu kriptó ráadásul a charton belüli aktivitását tekintve is a zöld zónába lépett.
Az elmúlt héten a Shiba Inu-val 0,00000718 és 0,00000764 dollár között kereskedtek. A grafikonon látható, hogy felfelé irányuló lendületet vett és a Shiba Inu hamarosan bikapiacra léhet. A Shiba Inu árfolyam-előrejelzése szerint 2023 végére 0,00001078 dollárig emelkedhet.

>>Regisztráljon a Tradecurve előértékesítésre<<

A Cardano (ADA) új felméréssel igyekszik javítani ökoszisztémáját

A Cardano (ADA) fejlesztői folyamatosan fejlesztik a rendszert. Nemrég mutatták be a Cardano fejlesztői ökoszisztéma állapotáról szóló felmérést. Jelezték minden fejlesztőnek, hogy vegyenek részt benne, hogy segítsenek azonosítani és javítani a hiányosságokat. Ennek eredményeként hamarosan bővülhet a Cardano ökoszisztémája, és javulhat a kriptó hasznossága.
Az előző héten az ADA-val 0,242557 és 0,255160 dollár között kereskedtek. A kriptó árfolyama csak az elmúlt héten 4,1%-kal nőtt. A Cardano árfolyam-előrejelzése szerint 2023 végére 0,37 dollárra szökhet fel.

A Tradecurve Markets (TCRV) diszruptív megközelítése a pénzügyi hozzáférhetőséghez

A Tradecurve Markets forradalmasítja a hagyományos kereskedési gyakorlatot a KYC folyamat elkerülése révén. Új megközelítése elősegíti a privát, befogadó kereskedés új korszakát. A pénzügyi piacok sokkal szélesebb közönség számára válnak elérhetővé. A Tradecurve Markets-hez való hozzáféréssel bárkinek csak kriptót kell befizetnie és csatlakoztatnia kell az e-mail címét.

Ezután elkezdhetnek kereskedni a részvények, áruk, devizák és kriptók változatos készletével. Ez az egyszerűsített eljárás összhangban van a Tradecurve Markets elképzelésével, miszerint bárki számára elérhetővé kell tenni a származtatott ügyletek kereskedési folyamatát.

Bárki kihasználhatja a mesterséges intelligencia által vezérelt algoritmikus kereskedést is, és felfedezheti a nyereséges staking lehetőségeket. Néhány eszköz és funkció, amely segít elkülöníteni a Tradecurve Markets-et a konkurens projektektől: negatív egyenlegvédelem és magas, 500:1-től kezdődő tőkeáttétel. Van egy kereskedési akadémia és egy VIP számla rendszer is.

A 6. szakasz során a TCRV-vel mindössze 0,03 dolláron kereskednek. Azonban, ahogy belép a 7. szakaszba, 0,0378 dollárra emelkedhet az árfolyam. Az induláskor a projekt értéke 4000%-kal megugorhat. Ez különösen a Tier-1 tőzsdékre és az Uniswap DEX-re való bevezetése után következhet be.

További információk a Tradecurve Markets (TCRV) előértékesítéséről:

Honlap: https://tradecurvemarkets.com/
Előértékesítés megvásárlása: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***