A legjobb mobil kereskedő alkalmazás 50%-kal kisebb spreaddel

Kipróbáltad már a kriptó, forex, részvény, arany és sok más eszköz kereskedelmének legegyszerűbb változatát? Ha még nem, akkor eljött a legjobb alkalom. Május 21-én és 22-én a “Bitcoin Pizza Napján” a SimpleFX megfelezi a árkülönbözeteit! De előtte bizonyosodj meg, róla, hogy tisztában vagy a nyereséges kereskedés alapszabályaival. Nem nehéz.

A SimpleFX egy mindenki számára ajánlott mobil kereskedő alkalmazás. Nagyon gyorsan növekedünk és a napokban túlléptük a 200,000 aktív kereskedőszámot globálisan. Ez nem a véletlen műve. A kereskedők az alkalmazásunkat válasszák, mert:

 • bárhol könnyen használható (mobilon és asztalin egyaránt),
 • szupergyors és megbízható,
 • nincs minimális letét és kriptóban is kérhető a kifizetés,
 • legmagasabb tőkeáttételt kínálja (1:500),
 • nagyszerű közösséggel rendelkezik és emellett közösségi kereskedést is biztosít,
 • kereskedés nélkül is pénzt kereshetsz!

Márciusban a Finance World Expo csúcson a SimpleFX WebTrader nyerte a legjobb kereskedési app kategóriáját Svájcban.

A SimpleFX-nél az a célunk, hogy a kereskedést mindenki számára elérhetővé tegyük. Két fő akadály áll azok előtt, akik pénz szeretnének keresni piaci tudásukon keresztül.

 1. Nincs elég anyagi források.
 2. Hiányzik a készség és a tapasztalat.

Mi mindkettőt kiiktatjuk. Az elsőt úgy, hogy nincs szükség regisztráláskor minimális letétre és mellette mindenkinek magas tőkeáttételt biztosítunk. Felvehetsz nagy, nyereséges pozíciókat úgy is, hogy csak egy kis töredékét fekteted be a vagyonodnak köszönhetően a magas, akár 1:500-as tőkeáttételnek.

A második akadályt úgy tesszük semmissé, hogy a legjobb UX-t és UI-t, a legjobb útmutatókat, élő chates ügyfélszolgálatot, beleértve közösségi kereskedési funkciókat garantáljuk. A SimpleFX kombinálja a közösségi kereskedést egy jövedelmező partnerprogrammal, ami még nagyobb ösztönzőt jelent a tapasztalt kereskedőknek arra, hogy megosszák véleményeiket és stratégiájukat a követőikkel.

Másold le a veterán traderek ügyleteit

SimpleFX Trading Ideas magába szippantja a tapasztalt felhasználókat és segítségével megoszthatják véleményeiket a piaci trendekről, segíthetnek a kezdőknek az első nyereséges ügyleteik lebonyolításában, taníthatják őket, növelhetik hírnevüket az életre szóló jutalék mellett, amit az Unilink.io közvetítőprogramja garantál.

A kezdő kereskedők könnyen tudnak böngészni a kereskedési ötletek (Trading Ideas) között és feliratkozni a kedvenc elemzésüket elkészítő író csatornájára. Azok a szakértők, akik új bevételi forrásokat keresnek és egyben szeretnék tudásukat megosztani a közösséggel, ők pár klikkel megoszthatják a kereskedési ötleteiket.

A Trading Ideas segítségével:

 1. Motiválhatod a barátaidat.
 2. Új kereskedőket hozhatsz a hálózatra.
 3. Interakcióba léphetsz a követőiddel.
 4. Mások is sikeres kereskedőkké válhatnak, amiből Te is részesülsz.
 5. A közösségi média kereskedősztárjává válhatsz.

Ha gyors és megbízható kereskedő alkalmazásra van szükséged és szeretnéd a “Bitcoin Pizza Napot” 1:500-as tőkeáttétellel megünnepelni, akkor adj egy esélyt a SimpleFX-nek. Kezdj el kereskedni még ma, érezz rá az appra és készülj rá a május 21. UTC 21:00 órától induló május 22. UTC 21:00 óráig tartó kedvezményre, mikor minden szimbólumon 50% kisebb árkülönbözettel tudsz kereskedni. Sok szerencsét!

*Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük