A legjobb move-to-earn projektek, amiket érdemes most kipróbálni

A move-to-earn (M2E) szektor figyelemre méltó visszatérést mutat mostanában, jelentős növekedés tapasztalható a teljes piaci kapitalizációja tekintetében. A Step App (FITFI) ennek az újjászületésnek az élharcosa, stabilitásával, innovációjával és jövedelmezőségével jelzőfényként tűnik ki a befektetők számára. A FITFI mellett más feltörekvő csillagok, mint a PUMLx (PUMLX) és a Sweat Economy (SWEAT) is egyre nagyobb teret nyernek. Ezek a platformok nemcsak a fejlett token felhasználhatóság és a stabil gazdasági paraméterek révén definiálják újra a sikert. Egy olyan új korszakot vezetnek be, ahol a mozgás az egészséged és a pénztárcád számára is előnyös.

Step App (FITFI): A fitnesz és a jutalom egyedülálló keveréke

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nem csak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is javítja. A Step App alkalmazással a rendszeres kocogásod akár 5 és 50 dollár közötti összeget is hozhat! A FitFi birodalom úttörőjeként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget és a pénzügyi tudatosságot. Így az egészséges életmód hívei és a kriptorajongók számára egyaránt csábító opció. Függetlenül attól, hogy mennyire vagy jelenleg járatos a Web3 világában, a bevételek kezelése könnyedén megoldható. Azok számára pedig, akik szeretnék növelni a bevételeiket, az előfizetéssel növelhetőek a jutalmak és személyre szabható az alkalmazáson belüli élmény.

Alakítsd át lépéseit kézzelfogható jutalmakká a Step App alkalmazással

A Step Appban a titok a FITFI és KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versenyekkel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek. Legyen szó edzőfelszerelésed frissítéséről a KCAL segítségével vagy exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy fokozzák a fitneszhez kapcsolódó élményt. Ahogy 2024-re készülünk, a Step még izgalmasabb funkciók és airdropok bevezetésére készül. Így biztosítva, hogy a közösség és a tokenek értéke továbbra is növekedjen.

Fokozd az élményt – csatlakozz most!

A Step App (FITFI) jelenleg a 0,0098667 és 0,0130547 dollár közötti tartományban kereskedik. A 10 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) 0,0096373 dollárnál rövid távú emelkedő tendenciát jelez. Ez a közelmúltban megjelent pozitív lendületre utal. Ezzel szemben a 100 napos SMA 0,0089285 dollárnál egy visszafogottabb, hosszabb távú növekedési mintát tükröz. A támasztási szint 0,0068346 dollárnál található, ami potenciális alapot kínál az árstabilitáshoz. Felfelé nézve a 0,0160868 és 0,0223069 dollárnál lévő ellenállás szintek figyelemre méltó viszonyítási pontok. Amelyek potenciális csúcspontokat jelentenek, amelyeket a FITFI 2024-ig magabiztosan megcélozhat.

PUMLx (PUMLX): gyarapodás a Move-to-Earn világban

A Finbloxon való lenyűgöző debütálását követően a PUMLx (PUMLX) robusztus 5%-os éves százalékos hozammal figyelemre méltó növekedést tapasztalt. Köszönhetően az iparági óriásokkal, az LVMH-val és a Deloitte-tal való stratégiai partnerségnek. Így megszilárdítva jelenlétét az M2E szektorban. A seed vesting folyamat befejezése, amely a PUMLX tokenek teljes 17%-át szétosztja olyan tulajdonosok között, mint a Polygon, a KuCoin és a DWF Labs, tovább erősíti a stabil alapokat. A lendületet tovább fokozza, hogy Sam Li, az NBA korábbi alelnöke, sporttechnológiai befektető és elkötelezett PUMLx-felhasználó új tanácsadóként csatlakozott a csapathoz, és szakértelmét a PUMLX 2024-es terveinek kidolgozásában hasznosítja.

Ha megnézzük az árfolyam dinamikáját, a PUMLx (PUMLX) 0,01276 és 0,01629 dollár között ingadozik, a támasztási szint pedig 0,00852 dolláron van, a felfelé irányuló cél pedig a 0,02053 dolláros ellenállási szint. A mozgóátlagok vegyes jeleket adnak, a 10 napos SMA 0,01597 dollárnál szorosan illeszkedik a jelenlegi árhoz, míg a 100 napos SMA 0,01610 dollárnál lefelé mutató tendenciát sugall.

Sweat Economy (SWEAT): A fitnesz és a pénzügyek forradalmasítása az amerikai piacon

A Sweat Economy (SWEAT) innovatív M2E alkalmazásával, a Sweatcoinnal generált érdeklődést az Egyesült Államokban. Egy nemrégiben tett úttörő lépés lehetővé teszi az amerikai felhasználók számára, hogy kereskedjenek a SWEAT tokenjeikkel, ami merész lépés az amerikai kriptorendszerek bonyolult szabályozási körülményeit tekintve. A Sweat Economy (SWEAT) a puszta lépésszámláláson túl a tavalyi blokkláncra való bevezetése óta jelentősen javított státuszán a kriptoszektorban.

A Sweat Economy (SWEAT) árfolyama 0,01076600 és 0,01125100 dollár között mozog. A 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok (SMA) 0,01365270 dollár és 0,01219480 dollár értéken stabilitást sugároznak, ami azt mutatja, hogy a Sweat Economy (SWEAT) szilárd lábakon áll, és lehet, hogy innen már csak felfelé visz az út. A következő ellenállási szintek 0,01210900 és 0,01296700 dollárnál figyelhetők meg.

Záró gondolatok

Összefoglalva, a bemutatott move-to-earn (M2E) projektek, köztük a Step App (FITFI), a PUMLx (PUMLX) és a Sweat Economy (SWEAT) együttesen egy dinamikus és innovatív részét képviselik a fitnesz és a pénzügyek metszéspontjának. Ezek a projektek változatos megközelítéseket kínálnak a fizikai aktivitás ösztönzésére, kihasználva a blokkláncok technológiáját és a kriptovalutákat. Az M2E szektor ígéretesnek tűnik, és tükrözi az egészség és a jólét összekapcsolása iránti növekvő érdeklődést az újszerű alkalmazások és a tokenek gazdasági jellemző mentén.