A legjobb növekedés előtt álló kriptók az elemzők szerint

A Bitcoin árfolyamának csökkenése és a likviditási aggodalmak rámutattak annak fontosságára, hogy más eszközöket is szem elől tartsunk az ilyesféle piaci korrekciók idején. Szakértői elemzésekre támaszkodva most megmutatunk néhány alternatívát, melyekről az elemzők úgy gondolják, hogy nagy növekedési potenciál rejlik bennük, és egy várható fellendülés előtt állnak.

BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelképe a változékony kriptotérben

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, az áruk ugyanis egy bizonyos szinthez van rögzítve. A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blaston, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely saját hozammal rendelkezik az ETH és a stablilcoinok számára. Az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt ez a platform már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, milyen széles körben elismertté vált a hozzáértő befektetők körében.

Jelenleg a BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza zajlik. Ez remek lehetőséget kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe. Jelenleg a token ára 45%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket 45%-os kedvezménnyel, mielőtt túl késő! <<

Azok, akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakat kaphatnak a stakingen keresztül, valamint a lépcsőzetes IDO-indításokban is részt vehetnek.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből. Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a dAppok zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. A projekt nagy terveket szőtt egészen 2026-ig, és ha így folytatja, gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik. A BlastUP hamarosan felrázza a kriptoszcénát, szóval szállj be, mielőtt lemaradnál erről a fantasztikus utazásról!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek száma limitált – biztosítsd be a helyed a BlastUP elindulása előtt <<

Ígéretes jövő a Polkadot számára az esetleges rövid távú visszaesés ellenére is

Ha a Polkadot (DOT) jelenlegi 9,05 dolláros árfolyamát és a közelmúltbeli teljesítményét nézzük, az igencsak ígéretes jövőképet fest elénk. A legközelebbi ellenállási szint 9,26 dollárnál, a második ellenállás pedig 10,25 dollárnál található, így a DOT-nak megvan a lehetősége arra, hogy felfelé lendüljön. Ha sikeresen áttöri ezeket az akadályokat, akkor magasabb árfolyamot célozhat meg. A 100 napos egyszerű mozgóátlag megerősíti ezt a bullish nézetet, jelenleg 7,98 dolláron áll, ami vételi jelzésre utal.

Másrészt alegközelebbi, 6,91 dolláros támaszszint és az 5,55 dolláros második támaszszint bizonyos korlátokat szab a DOT növekedésének. Ha a DOT áttöri ezeket a támaszszinteket, akkor csökkenő tendenciát láthatunk. A 10,45 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag és a hozzá kapcsolódó eladási jelzés tovább erősíti ezt a perspektívát. Továbbá, az MACD, egy másik fontos piaci hangulatmutató szintén eladást javasol, ami egy újabb lehetséges rövid távú csökkenésre utal.

Az Avalanche potenciális nyomulása a GDC előtt

A GDC konferenciát megelőzően a játékról szóló narratíva miatt az Avalanche jelentős lendületet kaphat. A jelenlegi árfolyam 57,20 dollár, a második ellenállási szint 71,66 dollár, a legközelebbi pedig 66,32 dollár. Rövid távon, a konferencia érdeklődésére számítva, az AVAX új csúcsok felé törhet. Az MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag jelenlegi vételi jelei támogatják ezt az optimista forgatókönyvet.

Bár a vételi hangulat dominál, egy ugyanilyen hihető perspektíva figyelmeztet az óvatosságra. Az Avalanche, amely jelenleg a 26,97 dolláros második támaszszintje felett kereskedik, legközelebbi támasza 33,98 dollárnál található. A tartós veszteségek az AVAX-ot egy hosszú távú konszolidációs fázisba taszíthatják ezen támaszok körül. Az RSI és a sztochasztikus RSI semleges álláspontja azt jelzi, hogy egy lefelé irányuló korrekció vagy oldalazó mozgás nem valószínűtlen. A szerencsejáték-narratívára adott vegyes piaci reakció lehetőségének észben tartása alapvető fontosságú.

Következtetés

Míg más kriptók, mint például a Polkadot és az Avalanche ígéretes jövőt mutatnak, és jó növekedési potenciállal rendelkeznek, a BlastUP az, amely a legtöbb figyelmet kapja. Ez a bizonyos projekt, amely a jövedelmező Blast ökoszisztéma létfontosságú része, nemcsak innovatív koncepciójával, hanem kiemelkedő növekedési potenciáljával is kitűnik. Egyértelmű, hogy a BlastUP gyedülálló eszközeivel és a felhasználók számára jutalmazó rendszereivel élen jár a kriptotérben.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***