A legjobb rövid távú kriptók, amik még idén nyáron milliókat hozhatnak a befektetőknek

Ahogy a piac felforrósodik, számos lehetőség nyílik a rövid távú nyereségre. Ez a szezon egyedülálló lehetőségeket kínál azon befektetők számára, akik felismerik azokat a top lehetőségeket, amelyek gyors hozamot hozhatnak. A jelenlegi trendek és a figyelemre méltó lehetőségek alapos vizsgálata ígéretes versenyzőket fedhet fel a gyors befektetők számára.

A CYBRO előértékesítése: egy a millióból

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével globális figyelmét élvezi a kripto-bálnáknak. Ez az élvonalbeli DeFi-platform páratlan lehetőségeket kínál befektetői számára, hogy minden körülmény között maximalizálhassák bevételeiket.

Az iparági szakértők szerint 1200%-os ROI-val rendelkező CYBRO token mindössze 0,025 dolláros elővételi áron már elérhető. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a tizenéves tapasztalattal rendelkező bálnák és influencerek figyelmét is felkeltette, ez pedig erős bizalomra enged következtetni.

A CYBRO tokenek birtokosai kedvező staking-jutalmakban, exkluzív airdropokban, jelentős cashback-ben, csökkentett kereskedési díjakban és erőteljes biztosítási programban vehetnek részt.

Mivel az előértékesítés során már a teljes tokenkészlet 21%-a elkelt, ideje kihasználni a lehetőséget. Az összesen 25 millió tokent értékesítő projekt korai befektetői természetesen részesednek a platform bevételeiből, mely teljesen egyedi a millió lehetőség közül.

>>> Bővítsd a kriptoportfóliódat a CYBRO segítségével! Csatlakozz MOST, és célozd meg az 1200%-os hozamot! <<<

A Toncoin (TON) lenyűgöző növekedést mutat

A jelenlegi árfolyamsáv 6,37 és 7,14 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyama 13,20%-kal, az elmúlt hónapban pedig 27,36%-kal emelkedett. Az érme az elmúlt hat hónapban 214,70%-kal emelkedett. Az 57,38-as RSI és a 0,002-es MACD szint mellett a TON impulzív mozgásban van, felfelé tendál, de a jövő bizonytalan lehet.

Az Aptos (APT) árfolyamának áttekintése

A legközelebbi ellenállás 10,09 dollárnál van, a támasz pedig 8,21 dollárnál. Az elmúlt héten az árfolyam 0,531%-kal, az elmúlt hónapban 1,687%-kal, hat hónap alatt pedig 7,584%-kal emelkedett. Az RSI értéke 41,48, a MACD szintje pedig -0,009, ami potenciális korrekciós mozgásokat jelez. A jelenlegi mutatók arra utalnak, hogy az árfolyam a 9,22 és 9,08 dolláros egyszerű mozgóátlagok körül stabilizálódhat.

Az Optimism (OP) rövid távú előrejelzése

Jelenleg az Optimism (OP) árfolyama a 2,26 és 2,57 dollár közötti tartományban mozog, ami kisebb változásokat mutat. Az egyhetes áresés 0,05%, míg az egyhavi csökkenés 10,11%. Az érme az elmúlt hat hónapban 18,18%-ot erősödött. A Relatív Erősség Index (RSI) 46,30, ami semleges piaci beállítottságra utal. A 21,84-es sztochasztikus érték azt jelzi, hogy a túladott terület közelében van. Az árfolyam korrekciós mozgásban van, de egy esetleges visszapattanás tesztelheti a 2,76 dolláros ellenállási szintet.

Az 1inch Network (1INCH) árelemzése

Az 1inch Network árfolyama jelenleg 0,41 és 0,53 dollár között mozog. Az árfolyam egy héten belül 4,07%-os csökkenést, egy hónapon belül 24,13%-os emelkedést, hat hónapon belül pedig 15,09%-os növekedést mutat. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok egyaránt 0,48 dolláron állnak. A Relatív Erősség Index 40,34, míg a sztochasztikus 12,15. A MACD szint -0,001. Az árfolyam korrekciós mozgásban van. Az 1INCH ellenállással találkozhat a 0,60 dollárnál és a támogatással a 0,35 dollárnál.

Következtetés

A jelenlegi piaci tendenciákat figyelembe véve a TON, APT, OP és 1INCH kisebb potenciált mutat a rövid távú nyereségre. Ehelyett inkább a CYBRO-ra érdemes összpontosítani. Ez az egyedülálló piactér a Blast blokklánc natív hozammodelljét használja a kereseti lehetőségekhez, és az első kiadás 2024 második negyedévében várható. A korai befektetők csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéséhez a potenciálisan kedvező hozamokért.

Honlap: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***