A legjobb Solana alternatívák – tokenek, amik még az árfolyam kilövése előtt állnak

A kriptovaluták piacán váratlan fejlemények és ígéretes trendek zajlanak. A vezető altcoinok teljesítménye pedig eltérhet a Bitcoin BTC Price BTC Price árára vonatkozó előrejelzésektől. A Solana árfolyama SOL Price SOL Price jelentősen, 10-20%-kal nőtt az utóbbi hetekben, és a piac általános hanyatlása ellenére is forradalmi teljesítményt tudott bemutatni.

Bár a Solana (SOL) növekedése lenyűgöző volt, a szakértők azt javasolják, hogy érdemes alternatív kriptovalutákat keresni a potenciálisan jobb megtérülés érdekében. Mivel előfordulhat, hogy már túl késő van ahhoz, hogy Solanába SOL Price SOL Price fektessünk a jelentős nyereség érdekében.

ScapesMania: Újonc a kriptó színtéren

A ScapesMania egy egyedülálló játékökoszisztéma, ahol a kriptovaluta ismeretekkel rendelkező közönség egyesíti erőit az alkalmi játékosok élénk közösségével, megnyitva az utat a jelentős növekedés felé. A ScapesMania közössége már most is igen lelkes, több mint 4 203 000 dollár gyűlt már össze, amelyet a közösségi/lakossági befektetők hozzájárulásaiból gyűjtöttek össze.

Scapesmania banner

A birtokosok felhatalmazása

A ScapesMania biztosítja, hogy a résztvevők pontosan azt kapják, amire vágynak: a játékosok élvezhetik kedvenc időtöltésüket, míg a kriptó rajongók kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és alakíthatják annak jövőjét a DAO segítségével, mindezt akár játék nélkül is.

Ellenőrzött kiválóság

A ScapesMania intelligens szerződését már sikeresen megvizsgálták vezető biztonsági cégek. Emellett, a ScapesMania mögött egy díjnyertes csapat áll, amely számos rangos támogatást kapott már a blokklánc ipar kiemelkedő szereplőitől. A csapat folyamatosan együttműködik a több mint 60 000 követőt számláló közösséggel is.

Lehetőség a bővülésre

A ScapesMania a hatalmas, 376 milliárd dolláros játékipar része. Növekedési potenciálját ez a virágzó piac táplálja.

A ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek jelenleg szinte ingyen vannak, érménként mindössze 0,007606 dollárba kerülnek az előértékesítés során. Mivel az utolsó értékesítési szakaszban a tokenek ára 0,01 dollár, a korai befektetők 1,32-es megtérülésre számíthatnak a ScapesMania előértékesítésének befejezése után.

Az innovatív alapkoncepció, a robusztus tokenomika, a szakaszos bónuszok és a tulajdonosok részére nyújtott előnyök tovább növelhetik a projekt értékét. Most van itt a legjobb pillanat ahhoz, hogy a ScapesMania tulajdonosok közösségének tagjává válj.

>> Csatlakozz a kedvezményes előértékesítéshez a hivatalos oldalon <<<

Twitter promo

Csatlakozz a ScapesMania-hoz, és találd meg a még nagyobb nyereség lehetőségét a MAD706 kóddal! Szerezz be több ScapesMania tokent ugyanazzal a befektetéssel a 10%-os bónusznak köszönhetően. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Aptos (APT): A tokenek felszabadítása

Az Aptos (APT) kritikus helyzetben van, mivel 24 millió token felszabadítására készülnek, több mint 260 millió dollár értékben. Ez a teljes kínálat több mint 8%-a, ezért az esemény jelentős hatással lehet a piac dinamikájára is.

A közelmúltban, január 3-án bekövetkezett 11,6%-os csökkenés ellenére az Aptos (APT) január 4-én 13%-os erősödéssel tudott visszatérni, ennek a növekedésnek a fenntartása azonban kihívást jelent a relatív erőindex (RSI) gyengülő bikapiaci trendje közepette. Az új tokenek megjelenése a piacon fokozhatja a kereskedési aktivitást és a likviditást, vonzza a befektetőket, de egyben az ár lefelé irányuló nyomásának kockázatát is hordozza magában.

Arbitrum (ARB): Szárnyaló kereskedési volumen

Az Arbitrum (ARB) kereskedési volumene 3000%-kal, több mint 3,3 milliárd dollárra nőtt egy hónapon belül. Az Arbitrum (ARB) ökoszisztéma jelenleg a Ethereum második rétegének teljes zárolt értékének (TVL) 49,86%-át uralja.

Az olyan kulcsmutatók, mint az 50 napos, 100 napos és 200 napos exponenciális mozgóátlagok (EMA) és a relatív erősségi index (RSI) mind emelkedő tendenciát mutatnak, tükrözve az Arbitrum (ARB) árának pozitív lendületét.

Sei (SEI): fenomenális emelkedés a decentralizált tőzsdei arénában

A Sei (SEI) 2023. augusztusi debütálása óta megdöbbentő, 1500%-os értéknövekedést ért el. 2024. január 3-án elérte a történelmi csúcsot, az 1,06 dollárt. Ez a hihetetlenül gyors emelkedés az innovatív funkcióknak és annak tulajdonítható, hogy a blokklánc a decentralizált tőzsdei (DEX) kereskedésre helyezi a hangsúlyt.

A Sei (SEI) tokenek iránti megnövekedett keresletet a Sei alapú memecoinok, mint például a SEIYAN kereskedési tevékenysége is táplálja, amely 2023 decemberének végén figyelemre méltó, 127 000%-os emelkedést tudott produkálni.

Optimism(OP): Egy pillantás alatt felfuthat a piac

Az Optimism (OP) piacán az aktivitás jelentős felfutásának lehettünk tanúi, ami hozzájárult ahhoz, hogy 5 milliárd dolláros teljes zárolt értékkel (TVL) büszkélkedhessen.

A decemberben 4,1 dolláros rekord árfolyamot felállító Optimism (OP) robusztus teljesítménye összhangban van a szélesebb piaci trendekkel és az Ethereum közelgő jelentős frissítésével kapcsolatos fokozott várakozásokkal.

Cosmos (ATOM): Navigálás a nulla infláció felé vezető úton

A Cosmos közössége éppen most aktívan szavaz arról a javaslatról, hogy a Cosmos (ATOM) minimális inflációs rátáját 0%-ra csökkentsék. Ezzel együtt pedig hozzájárulnak a biztonsági aggályok csökkentéséhez is.

Ha jóváhagyják, ez a változtatás hatással lehet a Cosmos (ATOM) piaci értékére azáltal, hogy korlátozza keringő kínálatát. Az esemény potenciálisan szűkösséget generálhat, és ezáltal növelheti a token iránti keresletet.

Következtetés

Solana SOL Price SOL Price növekedése eddig hihetetlenül gyors volt, de most már nem tűnik alkalmasnak arra, hogy hasonló pályát folytasson a jövőben is. Alternatív megoldásként jó ötlet lehet a Scapesmania, amit most jelentős figyelem övez és amely lehet, hogy képes lesz megismételni a Solana sikerét majd a jövőben.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***