A LINK árfolyama emelkedik, a BTCS pedig a legújabb 100x tokenné válhat

Izgalmas fejlemények bontakoznak ki a kriptovaluták világában, ahogy a Chainlink (LINK) csendesen fokozatos emelkedést produkál, és a Bitcoin Spark (BTCS) a következő 100x altcoinná próbál válni.

Mi az a Chainlink?

A Chainlink egy decentralizált oracle hálózat. Lehetővé teszi, hogy az okos szerződések biztonságos módon lépjenek kapcsolatba külső adatforrásokkal, API-kkal és különböző láncon kívüli rendszerekkel. Ezen kapcsolatok megkönnyítésével a Chainlink biztosítja a decentralizált alkalmazások (dApp) számára, hogy fontos információkhoz férjenek hozzá, például piaci árakhoz, időjárási adatokhoz stb. A Chainlink megbízhatóságának és alkalmazkodóképességének hírneve a blokklánc-ökoszisztéma kulcsfontosságú szereplőjévé tette, és jelentős figyelmet keltett a fejlesztők, a vállalkozások és a befektetők körében.

LINK árelőrejelzés

A Chainlink (LINK) árfolyama az elmúlt két hétben figyelemre méltó emelkedést tapasztalt, és egyre közelebb került az új éves csúcshoz. Bíztató, hogy mind a heti, mind a napi grafikonelemzések bikás hangulatot mutatnak, amit az árfolyam, a Relatív Erősség Index (RSI) értékek és a hullámszámok is megerősítenek. Az elemzők szerint azonban a csökkenő ellenállási vonalról való visszalépés jelentős esést okozhat.

Mi a Bitcoin Spark, és miért lehet ez a következő 100x altcoin?

A Bitcoin Spark a legújabb Bitcoin fork, és számos tényező utal arra, hogy ez lehet a következő 100x-et menő altcoin. Először is, a Bitcoin Spark blokklánc gyorsabb feldolgozással és alacsonyabb díjakkal büszkélkedhet a rövid blokkidő, a nagy blokk tranzakciós kapacitás és a csomópontok hatalmas száma miatt. Ez a Bitcoin Sparkot (BTCS) a mindennapi kriptotranzakciókhoz megfelelő opcióként pozícionálja.

Ezen túlmenően a Bitcoin Spark robusztus platformként is szolgál a különféle intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások (dApp) számára. Többrétegű felépítéssel rendelkezik, amely egy okosszerződés-réteget tartalmaz különálló végrehajtási rendszerekkel, amelyek mindegyike a fő hálózaton éri el a véglegességet, biztosítja a skálázhatóságot, és lehetővé teszi a különböző magas és alacsony szintű programozási nyelvek használatát. Ez minden bizonnyal sok fejlesztőt és felhasználót vonz majd a Bitcoin Sparkhoz.

A Bitcoin Spark bevezeti a Proof-of-Process (PoP) rendszert is. Ez egy úttörő konszenzusmechanizmus, mely a bányászokat jutalmazza a blokkok megerősítéséért és a feldolgozási teljesítményükkel a hálózathoz való hozzájárulásáért. A PoP-t egy olyan algoritmussal használják, amely exponenciálisan csökkenti a jutalmakat minden további teljesítményért. A jutalmak nemlinearitása a kiterjedt csomópontokkal párosulva biztosítja, hogy még az alacsony teljesítményű eszközökkel rendelkező felhasználók is bányászhassanak BTCS-t.

A Bitcoin Spark csapata egy olyan alkalmazást készül elindítani, amely lehetővé teszi a Windows, Mac OS, Linux, iOS és Android felhasználók számára a bányászati tevékenységeket, miközben hozzáférést biztosít a készülékük feldolgozóegységéhez.

bitcoin spark

A Bitcoin Spark odafigyel a bányászok jutalmazására

A bányászok által biztosított teljesítményt távoli számítási teljesítményként adják bérbe magánszemélyeknek és szervezeteknek a Bitcoin Sparkon keresztül. A kifizetések a natív tokenben, BTCS-ben történnek. Ez egy egyedülálló valós alkalmazást biztosít a Bitcoin Spark számára, miközben a BTCS-bányászok további jövedelemre tesznek szert.

Továbbá a Bitcoin Spark alkalmazás és a weboldal nem feltűnő reklámfelületeket fog tartalmazni, amelyekért szintén BTCS-sel fizetnek majd. A hirdetéseket a közösség fogja felügyelni a biztonság és a decentralizáció érdekében. A hálózat résztvevői a generált bevétel 50%-át kapják majd, valamint extra ösztönzőket a hirdetések rendfenntartásáért.

A Bitcoin Spark technológiai fejlődése és többféle jutalmazási rendszere nagyobb vágyat teremt a hálózati részvételre, ami előreviszi az elfogadást.

A technológiai képességek mellett a Bitcoin Spark korlátozott, 21 milliós BTCS készlettel büszkélkedik. Ez hosszú távú árnövekedést sejtet, ahogy azt elődjénél, a Bitcoinnál is láthattuk. Ráadásul, a Bitcoin Spark ICO (Initial Coin Offering) indítása közel van a következő bikafutam kezdetéhez, ami példátlan árfolyam-ugrások lehetőségét sugallja.

A Bitcoin Spark ICO eddig hatalmas befektetéseket kapott, ami azt jelenti, hogy nagy a hit a benne rejlő lehetőségekben. A projekt csapata figyelemre méltó lépéseket tesz a befektetők vagyonának biztonsága érdekében, és ösztönzi őket a részvételre. A BTCS-t jelenleg 2,75 dollárért árulják, 8%-os bónusszal, egyéb előnyök mellett, az ICO 6. fázisában.

Következtetés

Ahogy a befektetők és a kereskedők a kriptopiacon bolyonganak, egyértelmű, hogy a Chainlink (LINK) és a Bitcoin Spark (BTCS) olyan kriptovaluták, amelyeket érdemes szorosan szemmel tartani.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS token: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***