A LINK miatt előtérbe kerülhet a Kelexo (KLXO), míg a SOL ismét növekszik

A kriptopiaccal ismerkedő befektetők számára a legnagyobb kihívást az okozza, hogyan vegyék észre és olvassák a jeleket, mielőtt túl késő lenne. Egy jel tökéletes olvasásával megjósolható, hogy a piac milyen irányba mozdulhat el, és ezt követően hogyan ellensúlyozza a bekövetkező trendeket.

A Chainlink-holdereknek (LINK) most megfelelően kell olvasniuk a bekövetkező esés jeleit, és át kell helyezniük befektetéseiket a Kelexo-ba (KLXO), amely most jobb választásnak tűnik. Ezzel egyidőben a Solana (SOL) is kezd bullish tempóba átfordulni.

Milyen tényezők alkotják a Chainlink (LINK) dip-jeleit?

A Chainlink (LINK) azon kevés kriptoalkalmazások közé tartozik, melyek decentralizált orákulum-hálózatot tartanak fenn okosszerződések alkalmazásával, ezért az elmúlt hónapokban a befektetők egyik kedvence volt. A Chainlink (LINK) célja az okosszerződések működtetése, hogy a blokkláncok hozzáférjenek olyan külső adatokhoz, melyeket a való világból integrálnak. Korábbi, 52,88 dolláros csúcsáról az elmúlt években majdnem 5 dollárig zuhant, jelenleg 18,21 dolláron áll, miután az elmúlt hétben 8,55%-ot esett a Coinmarketcap adatai szerint.

A Chainlink (LINK) jelenleg azt sugallja, hogy ár és hasznosság szempontjából nem biztos, hogy stabilnak mutatkozik. Ha a befektetők úgy döntenek, hogy kitartanak mellette, könnyen zsákutcába kerülhetnek, és elveszíthetik hozamaikat és tőkéjüket egyaránt.

Befolyásolhatja-e a Chainlink (LINK) a Solana (SOL) bullish trendjét?

A Proof-of-History (PoH) és a Proof-of-Stake (PoS) mechanizmusok segítségével a Solana (SOL) célja folyamatai felgyorsítása és biztonságosabbá tétele. Ennek elsődleges célja a decentralizált alkalmazások (dApp-ok) létrehozásának és biztosításának megkönnyítése úgy, hogy ne veszítsen sebességéből, decentralizáltságából és biztonságából sem.

A Solana (SOL) történetesen számos dApp és nyílt forráskódú piactér – többek között az NFT-k – vezető ökoszisztémája, de a Solana natív tokenje, a SOL nem bizonyul ennyire jónak. Korábbi 259,96 dolláros csúcsától jelenleg 60%-ra van, árfolyama 102 dollár körül ingadozik. A szilárd alapnak, hasznosságának és a projekt körüli emelkedett légkörnek köszönhetően úgy tűnik, hogy a Solana (SOL) képes lehet emelkedésre is, és nincs rá hatással a többi kriptoeszköz ármozgása.

Kiválthatja-e a Kelexo (KLXO) a Chainlink (LINK) értékét?

Ha bármely eszköz elegendő értéket tud biztosítani a Chainlink (LINK) befektetői számára ahhoz, hogy hatalmas hozamot érjenek el, akkor az egy olyan eszköz lesz, mint a Kelexo (KLXO). A Kelexo (KLXO) a web3 banki területén indult el, és egy olyan kriptohitelezési piacot kíván előteremteni, ahol a világ bármely pontjáról hitelfelvételi folyamatot lehet elindítani peer-to-peer (P2) anélkül, hogy aggódni kellene a biztonság, átláthatóság vagy a megfelelőség miatt.

A legalacsonyabb tranzakciós díjakkal a Kelexo (KLXO) határtalan, és bárki számára elérhetővé válik a blokkláncon életkortól, pénzügyi helyzettől és egyéb befolyásoló tényezőktől függetlenül, melyet a hagyományos KYC folyamat egyébként megnehezít. A Kelexo (KLXO) olyan technológiákra is támaszkodik, mint az AI-vezérelt algoritmusok a biztonsági protokollok és háttérellenőrzések esetén, hogy a platform tökéletes futtatása kivitelezhető legyen.

Az elértékesítés jelenleg a második szakaszában tart, az előzetes ár értéke 0,028 dolláron hatalmas megtérüléssel kecsegtethet, mivel szilárd és erős pontot teremt a kriptopiacon. A 440 milliós tokenkínálattal együtt biztosan az optimális növekedést fogják elérni.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***