A MATIC és a RENQ, ami örökre megváltoztatják a DeFi jövőjét: a szakértők kihagyhatatlan befektetésnek tartják

A Polygon (MATIC) és a RenQ Finance (RENQ) két olyan kriptovaluta, amelyek már felkeltették a DeFi ökoszisztéma szakértőinek a figyelmét és sokan közülük azt jósolják, hogy jelentős szerepet fognak játszani a kriptoszektor jövőjének alakításában.

A RenQ Finance már komoly hullámokat vetett a kriptovilágban, miután már több körben sikeres előértékesítést zárt le, és gyors fejlődést tudhat maga mögött. A platform az online médiában is komoly figyelmet kapott. Az egyik olyan kriptónak tartják, amely bármely más tokennél gyorsabban forradalmasíthatja a DeFi jövőjét.

Ebben a cikkben a MATIC és a RENQ jellemzőit és lehetőségeit vizsgáljuk meg. Egyúttal kitérünk arra is, hogy a szakértők miért tartják ezeket a kriptókat kihagyhatatlannak a kriptobefektetési portfólióból.

A Polygon (MATIC) áttekintése

A Polygon (MATIC) egy Layer 2-es skálázási megoldás az Ethereum számára, amelyet az Ethereum hálózat skálázhatósági és magas díjakkal kapcsolatos problémáinak megoldására terveztek. Ez egy oldallánc, amely a fő Ethereum hálózattól függetlenül működik, lehetővé téve a gyorsabb és olcsóbb tranzakciófeldolgozást.

A Polygon egyik legfontosabb jellemzője, hogy alkalmazások széles körét képes támogatni, beleértve a DeFi-t, a kripto-szerencsejátékot és az NFT-ket is. Ez a sokoldalúság tette népszerűvé a tokent a fejlesztők és befektetők körében, akik fontos szerepet szánnak neki a növekvő DeFi ökoszisztémában.

Emellett a Polygon lefejlesztette a QuickSwap nevű saját decentralizált tőzsdéjét (DEX) is. A tőzsde alacsony díjai és gyors tranzakciós sebessége miatt gyorsan népszerűvé vált a felhasználók körében. Ezzel a QuickSwap hamar jelentős számú likviditásszolgáltatót is magához vonzott, biztosítva ezzel a stabil kereskedési volument.

A RenQ Finance (RENQ) áttekintése

A RenQ Finance (RENQ) egy DeFi platform, amely számos pénzügyi szolgáltatást kínál, beleértve a stakinget, a hozamaratást, az irányítást, valamint a hitelezést és a kölcsönzést. A platform a RENQ tokent használja natív kriptovalutájaként, amellyel a felhasználók hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz.

A RenQ Finance egyik kiemelkedő jellemzője az előértékesítési szakaszainak a kitüntett sikere, amelyek során jelentős finanszírozást gyűjtöttek össze a befektetők körében. Az előértékesítési fázisokat nyolc szakaszban indítják el, és minden szakaszban meghatározott számú tokent kínálnak kedvezményes áron a befektetőknek. A folyamatban lévő negyedik szakasz is rendkívül jól teljesít. Már néhány nappal az indulás után több mint 6,2 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A RenQ Finance azonban arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy felhasználóbarát platformot hozzon létre egyszerű és intuitív felülettel, amely megkönnyíti a felhasználók számára a különböző szolgáltatások elérését és használatát.

Miért tartják a szakértők a MATIC-ot és a RENQ-ot kihagyhatatlan befektetésnek?

A DeFi szféra szakértői több ok miatt tartják a MATIC-ot és a RENQ-t kihagyhatatlan befektetésnek.

1. Mindkét kriptovaluta az Ethereum hálózat skálázhatósági és magas díjakkal kapcsolatos problémáit hivatott kezelni, ami a DeFi további növekedésének egyik fő szűk keresztmetszete volt.

2. Mindkét platform a DeFi ökoszisztéma számára alapvető fontosságú pénzügyi szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a stakinget, a hozamaratást, az irányítást valamint a hitelezést és a kölcsönzést. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók egyetlen platformon férhetnek hozzá az összes számukra szükséges kulcsfontosságú szolgáltatáshoz. Ezzel csökkenteni tudják a többféle platform egyidejű használatának a szükségességét és a DeFi befektetéseik kezelésének összetettségét.

3. Mindkét platform bebizonyította, hogy képes megfelelő likviditást és jelentős számú felhasználót magához vonzani, ami minden DeFi platform sikerének egyik elengedhetetlen feltétele. A Polygon QuickSwap decentralizált tőzsdéje számos likviditásszolgáltatóval is együtt dolgozik, biztosítva ezzel a stabil kereskedési volument. A RenQ Finance előértékesítési szakaszai rendkívül sikeresnek bizonyultak a befektetők körében, és az előértékesítési szakasz lezárultjával a platform saját DEX-tőzsdét is indítana.

Konklúzió

A Polygon (MATIC) és a RenQ Finance (RENQ) két olyan kriptovaluta, amelyek képesek örökre megváltoztatni a DeFi jövőjét. A skálázhatóságra, a felhasználóbarát felületekre és a pénzügyi szolgáltatások széles skálájára való fókuszuk kihagyhatatlanná teszi őket azon befektetők körében, akik részt kívánnak venni a növekvő DeFi ökoszisztéma sikereiben.

Azonban mint minden befektetésnél, itt is fontos kiemelni, hogy érdemes saját elemzést és átvilágítást végezni, mielőtt bármilyen kriptopénzbe fektetnénk.

Ide kattintva vásárolhatsz RenQ Finance (RENQ) tokeneket.

A RenQ Finance (RENQ)-ről további információkat találsz az alábbi linkeken:
Weboldal: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***