A MATIC felemelkedése után az altcoinok kerültek a reflektorfénybe

A Polygon (MATIC) árfolyama 2 hét után először esett vissza 1 dollár alá. Ezzel elkezdődött a spekuláció arról, hogy ez vajon egy elhúzódó visszaesés vagy egy egészséges korrekció kezdetét jelzi-e. Számos altcoin ígéretes potenciállal célozza meg a 10 dolláros határt, de csak néhány kiválasztott projekt tűnik alkalmasnak arra, hogy felülmúlja a Polygon (MATIC) növekedési pályáját.

A ScapesMania nagy debütálása

Egy rendkívül sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dolláros támogatást gyűjtött össze, közel 18 400 tulajdonost vonzott, és egy több mint 60 000 tagú követőtábort alakított ki, a ScapesMania végre debütált a PancakeSwap-on. A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárokkal indult.

A token ára ellenállónak bizonyult, ami erős tokenomikára és ígéretes projektkilátásokra utal.

A részvényesek száma az első 24 órában 18,41 ezer főnél állandósult, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Úttörő megközelítés a gaming világban

A ScapesMania egy olyan játék ökoszisztéma, ahol a játékosok mindenféle előzetes kriptotudás nélkül merülhetnek el a magával ragadó élményekben. A tulajdonosok profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül annak irányításába is beleszólhatnak.

A ScapesMania készen áll arra, hogy a jelenlegi piaci rally során kiemelkedő hírnévre tegyen szert a játékiparban, más játékprojektek sikertörténeteit követve.

Miért válaszd a ScapesManiat-?

Lássuk, mi mindenben emelkedik ki a ScapesMania:

  • A $MANIA tokenek gondosan kiegyensúlyozott tokenomikája. A strukturált ütemezést úgy tervezték, hogy fenntartsák az egyensúlyt a kereslet és a kínálat között.
  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a fejlődő DAO-ban, és egyben játékbeli valutaként is működik. A közösség tagjainak további jutalmak megszerzésére is lehetőségük van, amennyiben további aktivitásokban is használják a tokent a játékban.
  • A tőzsdei bevezetés után szilárd promóciós stratégia van tervben. A csapat bebizonyította marketingbeli rátermettségét, ami a több mint 6 millió dolláros előértékesítési sikerben, a 18 400 tulajdonosban, a 60 000 fős közösségben és a több mint 75 000 átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.
  • A projekt intelligens szerződése megkapta a BlockSafu jóváhagyását. Ez bizonyítja a platform biztonság iránti elkötelezettségét.
  • Nem utolsó sorban pedig a ScapesMania ismert kriptoplatformokon gyűjti vonzerejét, ahol elismert kriptoinfluencerek támogatása is megnyilvánul.

A projekt előtt álló út

A Statista jelentése szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek jelzi ezt a piaci rést.

Mivel az indulási célokat sikerült túllépni, a csapat most már teljes mértékben a termékfejlesztésbe merül. A gyors elindítás érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel lépett partnerségre, akik a Metaverse/Gaming/NFT kategóriákban rangos támogatást biztosítottak.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség részben azért lelkesedik ennyire a projektért, mert látják azt a víziót, amelyet a ScapesMania megálmodott, és aktívan részt akarnak venni benne. A bálnák is felfigyeltek a projektre, a befizetéseik már most meghaladják a 20 000 dollárt.

Egyértelmű, hogy ez a siker nem jöhetett volna létre egy hű közösség nélkül. A ScapesMania csapata a kezdetektől fogva kifejezi háláját a támogatóinak.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz

A bevezetés utáni stabil árfolyammal és az erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét. Az ár jövőbeli alakulása a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és erős marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania kiválóan teljesít.

Miért várakoznál? Biztosítsd be a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban és szerezd be a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on most!

>>> Csatlakozz a 18 000 tulajdonoshoz – vásárolj MANIA tokeneket most! <<<

Magic Square (SQR): A Web3 forradalmi úttörője

A Magic Square (SQR) 66 millió dollár értékű tokeneket különít el egy fejlesztői támogatási programra, amelynek célja, hogy az ökoszisztémáján belül a decentralizált alkalmazások (dAppok), játékok, infrastruktúra és protokollok növekedését ösztönözze. Ez a kezdeményezés a Magic Square-t (SQR) a Web3 alkalmazások központi csomópontjaként pozícionálja.

Ugyanakkor vannak nehézségek, melyekkel a SQR szembe kell nézzen, például a már bevett alkalmazásboltok által felállított verseny, és az alkalmazások minőségének és biztonságának biztosítása jelentette kihívások.

Sui (SUI): A blokklánc teljesítményének új mércéjét állítja fel

A Sui (SUI) minden idők legmagasabb szintjére emelkedett, és a piaci tőkeérték alapján a harmadik legnagyobb mémérme lett. A Sui optimista árfolyam-jóslatai 2025-re 0,0000227 dollárra, 2030-ra pedig 0,000126 dollárra történő potenciális emelkedést jeleznek elő.

Blur (BLUR): Az NFT-piac újraéledésének élharcosa

A Blur (BLUR) közel 50 millió tokent szabadított fel az NFT szektor újraéledése közepette 32,29 millió dollár értékben. Az eszköz 16%-os növekedése a kibocsátás után az NFT-k iránti növekvő érdeklődést tükrözi, ami alátámasztja az ígéretes jövőjét az NFT-piacon a verseny és a piaci volatilitás ellenére.

Következtetés

A kriptopénzpiac dinamikusan változik, miközben az altcoinok egyre nagyobb figyelmet kapnak a Polygon (MATIC) közelmúltbeli 1 dollár alatti árfolyamkorrekciója közepette. Az olyan feltörekvő versenyzők, mint a ScapesMania, a Polygon (MATIC) sikerének megismétlését és felülmúlását célozzák.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***