A mém érme mánia folytatódik: a Sealana, és a Dogeverse nagyot szólnak

Csütörtökön a teljes kripto piac 2,5%-kal magasabban zárt, ez pedig biztató májust sejtet.

A mém érmék piacán a Sealana (SEAL) és a Dogeverse (DOGEVERSE) van a középpontban. Sealana egy igazi hazafi, egy túlsúlyos amerikai fóka, akinek az a célja, hogy kijusson az anyja alagsorából.

A Sealana előértékesítést tárt karokkal várta a közösség, néhány perc alatt ugyanis átlépte a 100 000 dolláros határt. A virális Dogeverse előértékesítése szintén jól teljesít, hiszen elérte a 13 millió dollárt.

A dagi Solana mém érme, Sealana nagyot megy az 1. napon

A legújabb felkapott mém érme a piacon nem más, mint a Sealana (SEAL).

Ez az új Solanán futó mém érme színt visz a kutyák, macskák, békák és lajhárok uralta kripto piac életébe.

Sealana poénos narratívája segít neki kitűnni, amely egy kereskedő fóka köré épül. A humoros, mégis ismerős téma elengedhetetlen a projekt sikeres indulása szempontjából.

Sealana

A Sealana tudatosan lép egy emelkedő májusba, és 100 000+ dollárt gyűjtött a megjelenést követő órákban. A masszív indulás pörgős előértékesítést jelez előre, ami az óriási forgalom miatt akár a tervezettnél korábban is véget érhet.

A projekt Telegram és Twitter fiókjai szintén elindultak és dübörögnek.

A legújabb Solana mém érme a hagyományos „Vásárlás most” widgeten kívül egy „Küldés a tárcába” megközelítést is alkalmaz. A projekt célja ezzel az, hogy megfeleljen a különböző befektetői preferenciáknak.

Felemelkedhet Sealana anyja pincéjéből a legjobb mém érmék listájára?

Sealana legfőbb erőssége az egyedi narratívája, amihez sokan tudnak kapcsolódni. A projekt amellett, hogy sikeres trendeket alkalmaz, mint amilyen a Solana integráció vagy a tárcába küldés mechanikája, eredeti is a humoros és könnyen érthető témának köszönhetően.

A Sealana a következőképpen mutatja be magát a weboldalán:

“Ismerd meg Sealanát, a dagi fókát, aki belevetette magát a Solana Tengerbe. Egész nap a számítógépe előtt ül és napról napra egyre nagyobb lesz. Sealana olyannyira belemerült a degen piaci kereskedésbe, hogy fiatalkori alakját hátrahagyta, hogy chipsen és tonhalkonzerven tengesse napjait. Minden energiáját lefoglalja a következő nagy Solana mém érme megtalálása, miközben a szobáját ellepi a rumli.”

A narratíva ügyesen és humorosan ragadja meg azokat a kereskedőket, akik belemerültek a kripto őrületbe.

Sealana rezonál azokkal a kereskedőkkel, akik átérzik a kripto világban rejlő csábítást. A közösségépítés része lehet, hogy a projekt vicces mémeket posztol, amelyek könnyedén virálisak lehetnek.

A stratégiai befektetők meglátták a mém érmékben rejlő potenciált

A mém érmék piaca bizonyította, hogy bizony örökzöld.

Ugyanez azonban nem mondható el külön-külön a mém érmékről. Ezek igencsak múlékonyak. Akár néhány óra alatt kilőhetnek és aztán alá is merülhetnek.

Még az olyan legendás mém érmék, mint a Shiba Inu vagy a Dogecoin sem tudták megközelíteni a mindenkori csúcsukat a 2021/2022-es kripto tél után.

Sokak szerint a gyors meggazdagodás eszközei, amelyek sokkal nagyobb veszteség kockázatát hordozzák. A Dogeverse és a Sealana előértékesítés növekvő forgalma jó példa erre a tendenciára.

Sealana

A Sealana igyekszik egy elhivatott és összetartó befektetői közösséget kialakítani egyedi témája köré.

Azok, akik szeretnének csatlakozni az előértékesítéshez, akár közvetlenül is elküldhetik SOL érméiket a kijelölt előértékesítési tárcába, vagy vásárolhatnak a weboldalon található „Vásárlás most” widgeten keresztül.

Megnézem a Sealana-t

A Dogeverse előértékesítés nagyon pörög, átlépte a 13 millió dollárt

A Dogeverse (DOGEVERSE) az egyik legfelkapottabb mém érme 2024-ben.

Mindössze egy hónap leforgása alatt elérte a 12 000 Twitter követőt. A projekt óriási sikert aratott. Annak ellenére, hogy a piacon visszaesések voltak, az előértékesítés átlépte a 13 millió dollárt.

Dogeverse

A Dogeverse forradalmi újítást hoz a mém érmék piacára azáltal, hogy több nagy blokkláncot is integrál, melyek a következők: Ethereum, Polygon, BNB Chain, Solana, Base és Avalanche.

A több lánccal való kompatibilitás révén lehetővé válik a token csere a DeFi lehetőségek kiaknázásához és a láncok közötti funkciók eléréséhez a Wormhole-hoz hasonló protokollokon keresztül. A sokoldalúság számos lehetőséget nyit a felhasználási esetek bővítésére is. Emellett a különböző blokklánc közösségek spekulatív figyelmét is magára vonja.

A Dogeverse előértékesítés felső határa 17 millió dollár, vagyis már a láthatáron van. A token DEX és CEX listázása is közeleg, ezekre szintén érdemes odafigyelni.

Irány a Dogeverse

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**