A mémcoinok kilátásai 2023-ban és a vadonatúj Pomerdoge ökoszisztéma

Az utóbbi időben létrejött számos, eredetileg poénnak szánt mémérme nem csak jelentős hozamot termelt a befektetőknek, de egyesek ma már több milliárd dolláros projektekké váltak. Cikkünkben a legnépszerűbb mémcoinok teljesítményére és kilátásaira fókuszálunk a 2023-as második felére vonatkozóan, valamint megismertetjük egy új projekt, a Pomerdoge által kínált lehetőségeket.

Pepe

A legutóbbi mémcoin, a Pepe, egy békát ábrázoló internetes mémre épülő kriptopénz, az áprilisi bevezetése után 3 hét alatt 7 000%-ot emelkedett. Ezt követően egy hónappal később átlépte az 1,8 milliárd dolláros piaci értéket.

Nehéz pontosan megmondani, hogy merre fog menni az árfolyam, az azonban látszik, hogy a PEPE iránti kereslet csökkenő trendet mutat. Mivel ezzel párhuzamosan a legújabb mémérme, az Evil Pepe népszerűsége folyamatosan emelkedik, ezért nem alaptalan az a feltételezés, hogy a befektetők szívesebben választják a PEPE gonosz testvérét, az EVILPEPE-t.

A PEPE egy árfolyam-előrejelzése alapján a békaalapú mémérme nagy volatilitást tapasztalhat, az árak a minimális 0,0000012 és a maximális 0,0000121 dollár között mozoghatnak.

A Pepe jelenleg 0,0000012569 dolláron kereskedik.

pepe

A Pepe árfolyama, forrás: TradingView

Shiba Inu

Egy másik népszerű érme a Shiba Inu, a kutya ihlette mémcoin, amely Elon Musk Twitter-bejegyzéseinek köszönhetően robbant be a népszerűségbe. Az érme árfolyam-előrejelzése alapján a kriptovaluta az év végére várhatóan 0,00001108 dollárra ugorhat.

A Shiba Inu jelenleg 0.00000830 dolláros áron kereskedik.

Shiba Inu

A Shiba Inu árfolyama, forrás: TradingView

DOGE

A Dogecoin, a Twittert (most már X-et) vezető Elon Musk dédelgetett mémcoinja figyelemre méltó, 7%-os emelkedést ért el múlt héten, miután Musk közzé tett egy bejegyzést a közösségi média felület új logójáról, amit eredetileg egy Dogecoin (DOGE) dizájner osztott meg.

A kriptovaluta kereskedők azon szorgoskodnak, hogy minél több DOGE-t halmozzanak fel abban bízva, hogy ez a token majd hasznot hajtó előnyöket nyújt számukra az X platformra vonatkozóan.

A Dogecoin Fear & Greed Index technikai mutatója 53-as (semleges) értéket mutat. A Dogecoin 16/30 (53%) zöld napot regisztrált 6,84%-os árfolyam-ingadozással az elmúlt 30 napban.

A DOGE jelenlegi árfolyama 0,07708 dollár.

Dogecoin

A DOGE árfolyama, forrás: TradingView

Egy új play-to-earn játék kiemelkedő előnyökkel

Az egyik legújabb kirptoprojekt, a Pomerdoge egy sokrétű ökoszisztémát épít, amely egyedülálló NFT-ket, egy play-to-earn (P2E) játékplatformot és egy izgalmas mémcoint foglal magába. A projekt megpróbálja forradalmasítani a mémcoin piacot azáltal, hogy a mémkultúra játékos hangulatát összeházasítja egy digitális eszköz kézzelfogható hasznosságával.

A Pomergame játék play-to-earn mivoltjának köszönhetően a felhasználók játszás közben a kikapcsolódás mellett pénzt is kereshetnek, így a Pomerdoge P2E játék a szórakozás és a kereseti lehetőségek ötvözete.

Továbbá a projekt mögött álló csapat létrehozza a Pomerplace-t is, egy piacteret, ahol a játékosok megvásárolhatják, eladhatják vagy elcserélhetik a játékban lévő eszközöket. Ez a funkció egy újabb réteggel bővíti a játékmenetet, és további lehetőséget biztosít a felhasználók számára a jutalmak megszerzésére.

Figyelembe véve, hogy a fejlesztők előnybe részesítik a biztonságot, a projekt a közelmúltban egy auditon is átesett, amelyet az Interfi Network könyvvizsgáló cég végzett.

POMD, a projekt hasznossági tokenje

A dinamikus ökoszisztémát összetartó láncszem a Pomerdoge mémérme, a POMD. Ez a hasznossági token hajtja a platformon belüli összes tranzakciót, valódi hasznosságot kínálva a tulajdonosoknak. Azok számára, akik szívesen lennének részesei ennek a bimbózó ökoszisztémának, a POMD tokenek az előértékesítés első fázisában kedvezményes, 0,0035 dolláros áron kaphatók.

A Pomerdoge egy elemző szemet gyönyörködtető előrejelzésével, amely szerint 2023 végére 4,000%-os nyereséget ér el, felkeltette a jelentős hozamot kereső befektetők figyelmét. Ez a feltörekvő token gyorsan hullámokat vetett a piacon, amit az egyedülálló játékból jövedelemhez (P2E) játékkoncepció és az ígéretes jövő hajtott előre.

A korai befektetők előnyei

A Pomerdoge (POMD) előértékesítési szakaszának korai résztvevői exkluzív előnyöket is élvezhetnek, amelyek megkülönböztetik őket a tömegtől. Ezek közé tartozik a hozzáférés a 7,777 darab nem-helyttesíthető-tokenből (NFT) álló gyűjteményhez, amelyek mindegyike egyedi értékkel és hasznossággal rendelkezik a játékon belül. Továbbá, az előértékesítésbe befektetők a játékból származó bevételekből a birtokolt tokenek számával arányos százalékos részesedést szerezhetnek.

Maga a játék, mely minden bizonnyal idén szeptemberben fog debütálni, lehetővé teszi majd a karakterek fejlesztését és az avatárok testre szabását. A felhasználók egy izgalmas harci arénában is összemérhetik tudásaikat, és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

A POMD célja, hogy 2023-ban vezető mémcoinként hódítsa meg a piacot, letaszítva a trónról a DOGE-t és társait. A tokenből maximálisan 1 777 777 777 darab kerül értékesítésre, így érdemes mihamarabb beszállni, a vártnál ugyanis még gyorsabban fogy a készlet. Az előértékesítés első szakaszában a coin ára mindössze 0,007 dollár, az elemzők pedig 100-szoros árfolyam emelkedést jósolnak.

További információkért a Pomerdoge kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://pomerdoge.com/

Telegram: https://t.me/pomerdoge

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***