A MEXC lesz az első központi tőzsde, ahol a Dogeverse megjelenik – jön az emelkedés

Az úttörő, többláncos mém érme, a Dogeverse ($DOGEVERSE) arról számolt be, hogy a MEXC, az egyik vezető kriptovaluta tőzsde lesz az első központi tőzsde (CEX), amelyen megjelenik. Ez a mérföldkő reflektorfénybe állítja a Dogeverse-t, és az árfolyam emelkedését várják tőle. A nagy felhajtás közepette egy új, ígéretes kutyás mém érme jelent meg a kripto piacon, a vadnyugati szellemet idéző Shiba Shooutot.

Amióta megjelent, a $DOGEVERSE folyamatosan a figyelem középpontjában van: az előértékesítésben több mint 15 millió dollárnyi befektetést gyűjtött, és erős támogatói közösségre tett szert.

A központi tőzsdei bevezetés előtt a befektetők decentralizált tőzsdéken (DEX-eken) vásárolhatták meg a DOGEVERSE-t, így kihasználhatták a várható emelkedést.

A CoinGecko szerint a napi kereskedési volumen a MEXC-n nagyjából 1,19 milliárd dollár. A MEXC kiemelkedő név a kripto tőzsdék között, több mint 170 ország 10 millió felhasználóját szolgálja ki. Ekkora platformként ideális választás a Dogeverse debütálásához.

A MEXC listázás a nagyobb láthatóság mellett szélesebb közönséget is jelent.

Dogeverse, az interoperábilis mém érme!

A projekt kabalája, Cosmo, a Dogeverse innovatív technológiáját, a láncok közötti jellegét jeleníti meg!

A mém érmék nyüzsgő piacán a Dogeverse egyedülálló, többláncos megközelítése nagy felhajtást kelt: a legtöbb mém érmével szemben ugyanis nem csak egyetlen blokkláncon működik.

A Dogeverse hat nagy láncok kínál zökkenőmentes tranzakciókat: az Ethereumon, a BSC-n, a Polygonon, a Solanán, az Avalanche-on és a Base-en. A befektetők ezek közül választhatják ki a számukra legszimpatikusabb lehetőséget.

A projekt nemcsak olcsóbb, de gyorsabb tranzakciókat is kínál, javítva ezzel a felhasználói élményt. A többláncos jelleg növeli a hozzáférhetőséget, miközben a interoperabilitást biztosít és csökkenti a tranzakciós díjakat is.

A Dogeverse Bridge, a fejlett áthidaló mechanizmus, továbbra is a projekt egyik legfontosabb jellemzője.

Így tehát a Dogeverse az egyik legsokoldalúbb mém érme jelenleg a piacon.

A korai befektetők előnnyel indulnak

Az előértékesítést június 3-án zárták le, egy DOGEVERSE tokenért akkor 0,00031 dollárt kellett fizetni. A projekt mögötti erős közösséget mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az előértékesítésre allokált összes token elkelt.

A projekt körüli felhajtás számos kripto YouTuber figyelmét felkeltette, akik egytől-egyig elismerően nyilatkoztak a Dogeverse-ről.

A várható árfolyam-növekedés kedvező lehetőséget kínál a korai befektetők számára, ugyanis élvezhetik a mém érme körüli növekvő népszerűség és a piaci kereslet áldásos hatásait. A MEXC tőzsdei listázás a Dogeverse számára meghatározó pillanat, hiszen jelentős kereskedési aktivitásra számítanak.

Biztosítsd be a helyed a Dogeverse univerzumban! Csatlakozz az egyre növekvő közösséghez a Dogeverse weboldalán, és légy részese te is a többláncos mém érme forradalomnak.

A projekt, amivel óriásit szakíthatsz – Shiba Shootout

Habár a Dogeverse még most is jó befektetés lehet, a legnagyobbat akkor kaszálhattad volna vele, ha már az előértékesítés első szakaszában beszálltál volna. Az előértékesítés során ugyanis folyamatosan emelkedik az ár, így az jár a legjobban, aki elsők között vásárol.

Ugyanez a helyzet a jelenleg is előértékesítésben lévő Shiba Shootout esetében. Ez az új projekt a DOGE és a SHIB uralmát kívánja megdönteni, amit a jópofa háttérsztori mellett stratégiai felhasználási lehetőségekkel kíván elérni. A projekt egyesíti a kreativitást, a versengést, a bajtársiasságot és a vadnyugati környezetet.

A Shiba Shootout nagy hangsúlyt fektet a közösség növekedésére, amelynek keretében bónusz tokeneket oszt szét a befektetők és barátaik között.

Így egy olyan elkötelezett felhasználói bázist alakíthat ki, amellyel letaszíthatja a SHIB-et és a DOGE-t a trónjukról.

Shiba Shootout

A Shiba Shootout segítségével a befektetők passzív módon, jelentősebb erőfeszítés nélkül is kereshetnek pénzt. Ilyen funkció például a szellemes „megtakarítási nyeregtáska”, amely gyakorlatilag a letétekhez hasonlóan működik. Ezzel a felhasználók automatikusan félre tehetnek adott mennyiségű tokent a tárcájukba, amivel további jutalmakat szerezhetnek.

Egy másik megoldás a Cactus Staking, amellyel a token tulajdonosok a kaktusz sivatagban helyezhetik letétbe érméiket. Minél tovább hagyják letétben a tokeneket, annál nagyobb lesz a hasznuk. Követhetik befektetéseik alakulását, és amikor úgy érzik, akár fel is vehetik a tokeneket.

Innovatív, a mém szektorban szokatlan funkciók

A vadnyugati sztori és a szórakoztatásra fókuszáló megközelítés úgy vonzza a befektetőket, mint a mágnes. A bőkezű jutalmak pedig elősegítik egy elkötelezett közösség kialakulását.

A felhasználók jobban megismerhetik egymást a tábortűz melletti beszélgetések révén, ami szintén hozzájárul egy összetartó közösség kialakulásához. Ha a közösség jól érzi magát a platformon és szívesen tölti ott az idejét, az a projekt hosszú távú sikerére is nagy hatással lesz.

A Shiba Shootout még arra is lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy beleszóljanak az ökoszisztéma életébe. A Token Governance Roundups keretében ugyanis szavazhatnak a projekt jövőjével kapcsolatban.

shiba shootout angol fooldal

A vadnyugati feelinget ez csak még tovább erősíti, hiszen anno a polgárok is szavazhattak a közösség életét érintő témákkal kapcsolatban. Ez a demokratikus megközelítés nem éppen gyakori a mém érme piacon, így mindenképpen pozitív irányba tolhatja a projektet.

Kombináld mindezt egy jól átgondolt, alapos ütemtervvel és a mindenre kiterjedő, stratégiai tokenomikával, és máris láthatod, miért ekkora szám a Shiba Shootout.

Az előértékesítés még csak nemrég indult, így még rendkívül kedvező feltételek mellett szállhatsz be a projektbe. Csatlakozz te is egy egyedi közösséghez és segíts a SHIBASHOOT-nak a vadnyugat sztárjává válni!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**