A nagy kriptó verseny: a Pepe és a Shiba Inu megtartja a vezetést, vagy a ScapesMania leelőzi őket?

A kriptovaluta piac az olyan mémérmékről, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) alternatív kriptovaluták felé mozdul el, mint az Ethereum ETH Price ETH Price , Ripple XRP Price XRP Price és Cardano (ADA), jelezve az altcoin szezon kezdetét. A hasznosság és az innováció kerül most az előtérbe az újdonságokkal szemben. Ma összehasonlítjuk a Pepe (PEPE), a Shiba Inu (SHIB) és egy másik ígéretes projekt teljesítményét és jövőbeli lehetőségeit.

ScapesMania: A nagy debütálás

Egy rendkívűl sikeres előértékesítés után, amely során 6,125 millió dollár finanszírozást sikerült összegyűjteni, közel 18 400 tulajdonost vonzott be a projekt, és már több mint 60 000 követővel rendelkezik. Most pedig megérkezett a ScapesMania debütálása a PancakeSwapon. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditáspárokkal indult.

Már önmagában a debütáló kereskedési nap is figyelemre méltó volt. A token ára nagy rugalmasságot mutatott, ami robusztus tokenomikát és ígéretes kilátásokat jelez.

Scapesmania kereskedés indulás

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18,41 ezernél állandósult, a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Dextools hot pairs

Scapesmania gomb

Úttörő megközelítés a játékok piacán

A ScapesMania egy játék ökoszisztéma, ahol a játékosok minden előzetes kriptovaluta ismeret nélkül is magával ragadó élményekben részesülnek. Eközben a tulajdonosok profitálhatnak a projekt sikeréből, és beleszólhatnak annak irányába is a DAO-n keresztül.

A jelenlegi bikafutás során a ScapesMania ügyesen profitál a virágzó alkalmi szerencsejáték iparából, tükrözve a közelmúltban látott más játékprojektek sikerét. A ScapesMania készen áll a felszállásra, hogy boldoguljon ezen a piacon.

Miért érdemes a ScapesManiát használni?

Kíváncsi vagy, miért özönlik a közösség a ScapesManiába?

Scapesmania közösségi bizalma

Dekódoljuk a projekt vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan egyensúlyban áll. A strukturált ütemterv a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartását szolgálja.
  • A $MANIA token segíti az irányítást a fejlesztés alatt álló DAO-ban, és játékon belüli pénznemként is működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért több tétet is feltehetnek, és több tokenért cserébe részt vehetnek az egyes tevékenységekben is.
  • A listázást követő szilárd promóciós stratégia már elindult. A csapat bebizonyította marketinges képességeit, ami megnyilvánul a 6 millió dollár feletti sikeres előértékesítésben, a 18400+ fős tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő 60 000+ fős közösségben és a 75 000 feletti átlagos havi forgalomban.
  • A projekt intelligens szerződését jóváhagyta a BlockSafu. Mint tulajdonos, bízhatsz a platform biztonság iránti elkötelezettségében.
  • A ScapesMania egyre nagyobb teret hódít a jelentős kriptovaluta platformokon, a terület elismert influenszereinek támogatásával.

Az előttünk lévő út

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re az egekbe szökik, és elérheti a 19,12 milliárd dollárt. Ez az előrejelzés a piaci rést potenciálisan jól jövedelmezőnek jelöli.

Az alapcélok túlteljesítésével a csapat teljes mértékben elmerül a termékfejlesztésben. A gyors kezdés érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel társult, akik rangos támogatást is nyertek a Metaverse/Gaming/NFT kategóriában.

Bizalom a közösség oldaláról

A kriptoközösség aktívan követi a projektet, mert osztják a víziót, és szeretnének aktívan részt venni benne. A kriptobálnák is felfigyeltek már rájuk, egyes betétek már meghaladták a 20 000 dollárt.

Ez a siker nem jöhetett volna létre egy ilyen lojális közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszintén köszöni támogatóinak ezt az indulást.

Scapesmania posztScapesmania poszt

Csatlakozz a ScapesMania Mozgalomhoz

Mivel az alkalmi játékipar exponenciális növekedésre készül az elkövetkezendő években, soha nem volt jobb alkalom arra, hogy meglátogasd ezt az ígéretes tájat. Stabil árjegyzéssel és erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét a piac viharaival szemben.

A jövőbeli árfolyam trend a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania eddig kiválóan teljesített.

Scapesmani kilövés

Cselekedj még ma – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwapon most.

>>> Csatlakozz a 18 ezer tokenbirtokoshoz – Vásárolj $MANIA tokent most! <<<

Pepe (PEPE): Egy mém érme meglepő fordulatokkal

A Pepe (PEPE) a harmadik legnagyobb mémérmévé nőtte ki magát, annak ellenére, hogy 2023-ban és 2024 elején kihívásokkal kellett szembenéznie. A Pepe (PEPE) ára az előrejelzések széles skáláján mozog, ami rövid távon lehetséges ingadozást jelez, ugyanakkor hangsúlyozza az óvatosság fontosságát. A befektetés egy mémérmébe mindig a trendek kiszámíthatatlanságának van kitéve.

Shiba Inu (SHIB): A Dogecoin kihívója

A Shiba Inu (SHIB) 2024 márciusában a piaci kapitalizáció alapján a 10 legjobb kriptovaluta közé emelkedett. Jelentős értékingadozásokat tapasztalva, az SHIB ár elérte a 0,000039 dollárt. A Shiba Inu (SHIB) rövid távú árának előrejelzései a 0,0001 dolláros optimista előrejelzésektől a 0,000036 dolláros óvatosabb becslésekig változnak. Míg a hosszú távú előrejelzések 2025-ig 0,00034 dollárig, 2030-ig pedig 0,000337 dollárig terjedő potenciális növekedést jeleznek, ami az optimizmus lehetőségét emeli ki.

Következtetések

A kriptovaluta világa a mémérmékről az altcoinokra váltott. Most inkább azok az érmék a népszerűek, amelyek a hasznosságot és az innovációt helyezik előtérbe, ami megnyilvánul a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) népszerűségének csökkenésében. Nevezetesen, a közösség egyre inkább a ScapesMania felé fordul, egy ígéretes növekedési potenciállal bíró projekthez, ami az alkalmi játékiparra fókuszál.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***