A nagy kriptóverseny: ki viszi el a pálmát?

A kriptopiac bikás trendet mutat, a teljes piaci tőke 3,5%-kal 2,56 billió dollárra emelkedett az elmúlt 24 órában a megnövekedett beáramlásoknak köszönhetően. A BTC Price BTC Price (BTC) 3,52%-os növekedéssel és a kereskedési volumen 29%-os, 29,9 milliárd dollárra történő ugrásszerű növekedésével vezeti a listát.

Ahogy a nagy kriptóverseny kibontakozik, a figyelem az egyes altcoinokra terelődik, amelyek a vezető pozícióért küzdenek.

ScapesMania: A nagy debütálás

A sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dolláros támogatást gyűjtött össze, közel 18 400 tulajdonost vonzott. Több mint 60 000 követőt is magánénak tudhat, amikor végre debütál a ScapesMania PancakeSwapon. A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárokkal indult.

A token ára ellenállónak bizonyult, ami erős tokenomikára és ígéretes projektkilátásokra utal.

A részvényesek száma az első 24 órában 18,410 főben állandósult, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Kevesebb mint három héttel a tőzsdei bevezetés után a token ára minden idők legmagasabb értékére, 0,01477 dollárra emelkedett, ami 147,77%-os növekedést jelent.

A játék úttörő megközelítése

A ScapesMania egy olyan játék ökoszisztéma, ahol a játékosok mindenféle előzetes kriptotudás nélkül merülhetnek el a magával ragadó élményekben. A tulajdonosok a DAO-n keresztül részesülhetnek a projekt sikeréből és befolyásolhatják annak irányát.

A ScapesMania kedvező helyzetbe került a növekvő alkalmi játékipar kihasználásával a jelenlegi bikapiac során.

Miért érdemes a ScapesManiát választani?

Íme, miért rajong a közösség a ScapesManiáért:

  • A $MANIA tokenomics gondosan kiegyensúlyozott, a kereslet és a kínálat egyensúlyának fenntartása érdekében kialakított korlátozásokkal.
  • A $MANIA token az irányítást szolgálja a fejlődő DAO-ban, és játékbeli valutaként működik a kísérleti játékprojektben. A közösségi tagok további jutalmakért további tokeneket is kaphatnak.
  • A csapat bebizonyította marketinges hozzáértését, ami a 6 millió dollár feletti előértékesítési sikerben, a 18,4K feletti tulajdonos bázisban, az aktívan növekvő 60K feletti közösségben és a 75K feletti havi átlagos forgalomban nyilvánul meg.
  • A projekt okosszerződése megkapta a BlockSafu jóváhagyását. Tulajdonosként megbízhatsz a platform biztonság iránti elkötelezettségében.
  • A ScapesMania a jelentős kriptoplatformokon gyűjti a vonzerőt, amit a terület elismert befolyásolóinak jóváhagyása támogat.

Az előttünk álló út

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Ez az előrejelzés a ScapesMania számára potenciálisan jövedelmező piaci rést jelöl ki.

Az alapgenerálási célok túlteljesítése után a csapat most már teljes mértékben a termékfejlesztéssel foglalkozik.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség azért lelkesedik a projektért, mert osztják a víziót, és aktívan részt akarnak venni benne. A bálnák is felfigyeltek rá, a befizetések már most meghaladják a 20 000 dollárt.

Mindezek a sikerek nem lennének lehetségesek egy ilyen hűséges közösség nélkül.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz

Mivel az alkalmi játékipar az elkövetkező években exponenciális növekedésre készül, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy bekapcsolódj ebbe az ígéretes területbe. A bevezetés utáni stabil árfolyammal és az erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét.

A jövőbeli árpálya a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és az erőteljes marketingstratégiáktól függ, amiben a ScapesMania kiválóan teljesít.

Minek várni? Lépj akcióba még ma – szerezd meg a $MANIA tokenjeit a PancakeSwap-on most.

>> Csatlakozz a 18K tulajdonosokhoz – Vásárolj $MANIA-t most! <<<

Dogecoin (DOGE): Élet a mémstátuszon túl

A Dogecoin (DOGE) jelentős kereskedési volument és erős piaci sapkát mutat. A jövőbeli árjóslatok optimista tendenciát sejtetnek, 2025-re potenciális értéknövekedéssel.

Az ingadozás és a mémérme címke miatt azonban továbbra is vannak kihívások, amelyek befolyásolják a széles körű elfogadást.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum skálázása az Optimism-mel

Az Arbitrum (ARB) az Ethereum (ETH) skálázhatósági problémáit egy 2. rétegű skálázási megoldással kezeli. Az optimista árelőrejelzések jelentős növekedést várnak, amelyet az Ethereum (ETH) tranzakciók javításában és a növekvő elfogadásban rejlő hasznossága hajt.

A tartós siker mégis a szélesebb körű piaci elfogadottságon és a folyamatos technológiai fejlesztésen múlik a versenyelőny fenntartása érdekében.

Cardano (ADA): Platform a funkcionális decentralizált alkalmazásokhoz

A Cardano (ADA) kiemelkedik a blokklánc térben a proof-of-stake konszenzusával. A fokozatos áremelkedésre vonatkozó várakozásokat a folyamatos platformfrissítések erősítik, a hosszú távú előrejelzések pedig a technológiai fejlődésébe vetett bizalmat tükrözik.

A széles körű elterjedés elérése és a más blokkláncokkal való versengés azonban továbbra is kihívást jelent.

Avalanche (AVAX): A gyors és olcsó tranzakciók úttörője

Az Avalanche (AVAX) nagy áteresztőképességű és alacsony tranzakciós díjakkal rendelkezik. Az Avalanche (AVAX) pozitív árfolyam-előrejelzéseit a technikai képességei és a bővülő ökoszisztéma vezérli.

Az Avalanche-nak (AVAX) mégis innoválnia és alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy megőrizze versenyképességét a változó környezetben.

Következtetés

A kriptopiac dinamikus növekedése, amelyet a “nagy kriptóverseny” táplál, olyan kiemelkedő szereplőket mutat, mint a Dogecoin (DOGE), az Arbitrum (ARB), a Cardano (ADA) és az Avalanche (AVAX), amelyek mindegyike egyedi fejlődési pályát futott be. Emellett a ScapesMania a játék és a blokklánc fúziója ígéretes növekedést kínál az alkalmi játékszektorban.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***