A nagyköveti program begyújtotta a yPredict előértékesítésének rakétáit

Az innovatív, mesterséges intelligenciát használó yPredict előértékesítése magasabb sebességfokozatba kapcsolt. Az újdonsült sikereknek pedig az elsődleges oka a nemrég bejelentésre került partneri és nagyköveti program.

A yPredict fegyvertárában már idáig is a legjobb eszközöket lehetett megtalálni, azonban a projekt kiegészülve az MI nagyköveti programmal egészen biztos hamar be fogja lopni magát a kriptokereskedők szívébe.

Amint azt a fejlesztők elmondták, a program elsődleges célja az, hogy azokat a korai befektetőket, akik népszerűsítették a platformot, meg tudják jutalmazni.

Ez azonban nem az egyetlen friss hír a yPredicttől. A fejlesztőknek sikerült partneri szerződést kötniük a Shubpy csapatával annak érdekében, hogy közös erővel létre tudjanak hozni egy könnyen skálázható ökoszisztémát.

yPredict token vásárlás

Beindult a yPredict előértékesítése

A yPredict előértékesítése a kezdetektől fogva hatalmas siker volt, köszönhetően a $YPRED tokenekben rejlő szinte példátlan lehetőségeknek.

Mindössze néhány hét telt el az előértékesítés kezdete óta, azonban a fejlesztőknek már most több mint 1.5 millió dollárt sikerült gyűjteni.

ypredict rendszer

A gyűjtés jelenlegi szakaszában 1 natív $YPRED érméket mindössze 0.07 dollárért lehet megvásárolni, azonban néhány napon belül már csak 0.09 dolláros áron lesz mód a csatlakozásra. Ez viszont még mindig kedvezményes árnak számít, mivel a listázáskor az érméket már csak 0.12 dollárért lesz lehetőség megvásárolni.

Vagyis, ha még most csatlakozol, a listázási árnál közel 50%-kal olcsóbban lehetsz részese az év egyik legizgalmasabb projektjének.

Jósold meg a jövőt és gazdagodj meg

Bár hasonló elemzőplatformokból nincs hiány, a yPredict mégis képes jelentősen túlnőni a konkurencián.

A platformon ugyanis elérhető lesz egy páratlan mesterséges intelligenciával ellátott előrejelző eszköz. Ezt pedig a világ legjobb mesterséges intelligencia fejlesztői készítik el annak érdekében, hogy a létező legnagyobb pontossággal meg lehessen jósolni, hogy egy érme árfolyama milyen irányba mozdul majd el.

A $YPRED tokenekkel a felhasználók hozzáférhetnek majd a különböző mesterséges intelligencia modelleket tartalmazó piactérhez, illetve ezek segítségével elő is tudnak majd fizetni a számukra ideális modellekre.

Nagyon leegyszerűsítve a mesterséges intelligencia modellek egy-egy érme múltbéli adatait fogják elemezni, majd a kapott adatok alapján különböző összefüggéseket fognak keresni.

A talált összefüggéseket a modell leteszteli az érme múltbéli teljesítményén. Amennyiben a teszt eredménye kielégítő, abban az esetben az előfizetők számára jelzéseket fog küldeni a modell a token várható árfolyamváltozásáról.

Mivel a mesterséges intelligencia sokkal hatékonyabban képes lesz megtalálni a legapróbb összefüggéseket, így jó eséllyel fog észrevenni olyan jelenségeket is, melyek felett profi szakértők figyelme is elsiklana.

Így pedig akik előfizetnek valamelyik modellre, biztosak lehetnek benne, hogy olyan információkhoz és megfigyelésekhez juthatnak majd hozzá, amihez más eszközökkel szinte lehetetlen lenne.

Az ellenőrzött adatok között ráadásul nem kizárólag egy érme múltbéli technikai jellemzőit lehet megtalálni. A rendszer képes lesz ellenőrizni a különböző közösségi felületeken tapasztalt aktivitást is. Ennek köszönhetően nagyfokú pontosság mellett lesz lehetőség modellezni egy kripto várható árfolyamát.

yPredict token vásárlás

A yPredict platformon a legjobb eszközökhöz lehet hozzáférni

A profi modellező eszközök mellett a yPredict platformján számos más eszközt is el lehet majd elérni.

Hozzáférhetők lesznek például a legmodernebb elemzőeszközök és algoritmusok, melyek segítségével te magad is pontos elemzéseket készíthetsz majd el.

Az oldalon található algoritmusok pedig a mesterséges intelligencia segítségével a konkurenciánál sokkal pontosabb adatok elkészítésére lesznek alkalmasak.

Mindezt pedig a yPredict Terminál fogja majd össze, melynek segítségével akár kezdő kereskedők is könnyedén végezhetnek majd el elemzéseket vagy akár kereskedéseket.

Ami pedig a legjobb, hogy mindezt a $YPRED tulajdonosai teljesen ingyen tudják majd használni.

Erre lehet felhasználni a $YPRED tokeneket

A yPredict legfontosabb részét kétségtelenül a $YPRED tokenek alkotják, hiszen segítségükkel vehető csak igénybe a csapat által kínált számos eszköz.

A $YPRED érméket az alábbi módokon lehet felhasználni a yPredict ökoszisztémában.

  • A $YPRED tulajdonosok ingyen hozzá tudnak férni a platformon elérhető algoritmusokhoz és analizáláshoz használható eszközökhöz
  • A piactéren keresztül elő lehet velük fizetni különböző előrejelzési modellekre
  • Szavazni lehet velük előrejelzési modellekre, illetve az ökoszisztémát érintő fontos kérdésekre
  • Stakeléssel magas hozamot lehet általuk elérni.

A yPredict csapata egy egészen forradalmi stakelési rendszert vezetett be, ami már önmagában kimagaslóan csábítóvá teszi a platformot a befektetők számára.

ypredict fooldal

A legtöbb hasonló felületen a felhasználók számára elérhető, stakeléssel megszerezhető tokenek száma egy előre meghatározott likviditási medencéből származik. Ebből fakadóan mindig azonos mennyiségű érmét lehet szerezni, függetlenül attól, hogy mennyire népszerű egy oldal.

Azonban a $YPRED stakelésére a fejlesztők nem hoztak létre meghatározott méretű likviditási medencét. Más szóval a megszerezhető jutalmak mértékére hatással lesz az, hogy mennyire népszerű az oldal.

A yPredict likviditási medencéjének értékét a stakelt tokenek 10%-a adja, aminek köszönhetően folyamatosan konzisztens maradhat az elérhető jutalom is.

Ennek köszönhetően pedig a stakelés sokkal inkább fog hasonlítani egy részesedésre, aminek köszönhetően az érmetulajdonosok valóban osztozhatnak a projekt sikerében.

Így tudsz csatlakozni a yPredict előértékesítéséhez

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt és még azelőtt szeretnél a tokenekből vásárolni, hogy elkapkodnák, jó hírünk van.

A jelenlegi 5 előértékesítési szakaszhoz pillanatok alatt tudsz csatlakozni. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a kriptotárcádat az előértékesítés felületéhez, majd kiválasztod a számodra alkalmas fizetési módot.

Jelenleg lehetőség van ETH, MATIC, BNB, USDT illetve bankkártya használatára a vásárlás során.

Ezek után már csak meg kell adnod, hogy mennyi $YPRED érmét szeretnél vásárolni, majd ellenőrizd az adataidat, és kattints a vásárlásra.

Mivel a yPredict ökoszisztémája nem csupán befektetésre ideális, hanem a kereskedéseid sikerének növelésére is, így széles rétegek számára lehet csábító befektetés.

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**