A nyereséges kriptoportfólió az Avorak AI és a Cardano projektekkel kezdődik

Miközben a kriptovaluta piac lassan ébredezik, az elemzők azt javasolják, fektessünk nagyobb hangsúlyt az Avorak AI (AVRK) és a Cardano (ADA) projektekre.

Mi az a Cardano?

A Cardano egy blokklánc platform, amely biztonságos és skálázható infrastruktúrát kíván kiépíteni az okossszerződések és a decentralizált alkalmazások (dAppok) számára. A projekt tudományos és kutatásalapú megközelítése által különbözteti meg magát más blokklánc platformoktól. A kutatások biztosítják, hogy a platform megbízható és robusztus legyen, illetve tudja kezelni az összetett felhasználási eseteket is. A Cardano emellett egy egyedülálló, Ouroboros nevű proof-of-stake konszenzus mechanizmust használ, amelyet a biztonságot és az energiatakarékosságot szem előtt tartva terveztek. A platform többrétegű architektúrát tartalmaz, amely szétválasztja az elszámolási (settlement layer) és a számítási (computation layer) rétegeket. Ez lehetővé teszi a rugalmasságot és a skálázhatóságot, így a Cardano alkalmazkodni tud a technológiai fejlődéshez. Az ADA a Cardano natív tokenje, amelyet a tranzakciós díjak fizetésére, a stalekésre és a hálózaton belüli egyéb funkciókra használnak.

Megéri ADA-ba fektetni?

Nem véletlen, hogy a Cardano jelentős figyelmet és támogatást szerzett a kriptovaluta közösség körében, tekintettel a projekt erős technológiai alapjaira, ütemtervére és növekvő ökoszisztémájára. A tudományos kutatás és a szakértői értékelésen alapuló módszertanok iránti elkötelezettsége miatt szintén hiteles platformnak minősül amellett, hogy egy elkötelezett fejlesztői és támogatói közösséget tudhat maga mögött. A projekt jelentős előrelépést ért el a fejlesztésében, amint azt az olyan közelmúltbeli újítások is aláírnak, mint például Djed Coin (DJED) elindítása. Bár a Cardano nyereséges befektetésnek minősül, invesztálás előtt most is elengedhetetlen a projekt alapos megvizsgálása, a személyes kockázattűrő képességed felmérése és a kriptopiac dinamikus jellegének figyelembevétele. Mielőtt pedig beruházásra fordítanád a fejed, érdemes lehet egy pénzügyi szakember vagy a terület szakértőinek véleményét is kikérned.

Avorak AI: százszorosára növekedhet az árfolyam idén nyáron

Az Avorak AI egy innovatív AI kriptoprojekt, amely mesterségesintelligencia-alapú megoldásokat kínál. Többek között kereskedési botokkal, digitális asszisztensekkel, chatbotokkal, képgenerátorokkal, szövegalkotókkal, 3D modellező eszközökkel, tervrajzkészítőkkel és biztonsági monitorokkal várja felhasználóit.

Az Avorak AI csapatának célja, hogy a felhasználók számára páratlan előnyöket biztosítsanak. Az Avorak Write szöveggenerátor például szembemegy a plágiummal és a szövegismétlésekkel. Ennek oka, hogy az internetes kutatások mellett több mechanizmust is használ, köztük egy nyelvi bankot és plágiumfelismerő API-kat. Az Avorak Write biztosítja, hogy a szövegek kiváló minőségűek legyenek, és igazodjanak a konkrét utasításokhoz, amiért automatikusan korrigálja és szerkeszti a szövegeket.

Az AVRK az Avorak AI ökoszisztéma hasznossági tokenje, amelynek értéke a kezdetek óta 350%-kal nőtt. Az AVRK szükséges az Avorak AI szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez, illetve a nyereségszerzéshez. Az AVRK-ot kereskedés mellett stakelésre is lehet használni.

Az AI és a blokklánc technológia használata, valamint az Avorak erős fejlesztőcsapata hozzájárul a platform korlátlan lehetőségeihez. A projekt például nemrégiben egy NFT-gyűjteménnyel is bővítette portfólióját, amely az egyedi megjelenés mellett valódi hasznosságot is biztosít a digitális alkotások tulajdonosai számára.

Az Avorak AI ICO-ja a végéhez közeleg, az AVRK token az utolsó fázisban 0,27 dolláron cserélt gazdát. Ennek ellenére a befektetőknek még mindig van lehetőségük arra, hogy kivegyék a részüket a projekt előnyeiből. Ilyen például az AVRK bónuszok, a béta termékekhez és a tétgyűjtő (staking) poolokhoz való kedvezményes hozzáférés, valamint az esély, hogy jelentős hozamot érjenek el a bevezetés napján, amikor az AVRK 1 dolláros árfolyamon elindul.

Az Avorak AI az ICO során több millió dollárt összegyűjtött, ami a növekedési potenciálba vetett bizalomra utal. A kriptovaluta szakértők is kifejezték érdeklődésüket a projekt iránt, és többen 100-szoros árfolyamnövekedést jósolnak az Avorak AI tervezett júliusi indulása után.

További információ az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai

AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***