A piac figyelme a BlastUP-on, csökken a SHIB, Bonk és XRP potenciálja

A kriptopiac érdeklődési fókusza folyamatosan változik. A legújabb trendek jelentős elmozdulást mutatnak a kevésbé ismert token felé. Miközben az olyan népszerű választások, mint a Shiba Inu, a Bonk és az XRP visszaesést tapasztalnak, a befektetők és a rajongók egy feltörekvő token felé fordítják tekintetüket. Ez a váltás éppen a 2024-es bikapiac fellendülésekor érkezik, ami potenciális új lehetőségeket sejtet azok számára, akik szemmel tartják a kriptotérséget. A cikk az eltolódást befolyásoló tényezőket és ezek jövőjét vizsgálja.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával. Mindössze néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze. Sok okos befektető igyekszik beszállni, mielőtt a tokenek értéke az egekbe szökhet.

előértékesítés, blastup, befektetés

A tokenek birtokosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az airdropban való részvételt, az IDO részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a téteken keresztüli kamatszerzést.

A BlastUP kiemelkedik a kriptók tömegéből. A teljes zárolt érték (TVL) szerinti hatodik legnagyobb blokklánc, a Blast által támogatott projekt valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások induló platformjaként. A projekt “növekedj gyorsabban, keress többet” mottója bizonyítja az elkötelezettséget a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak, egy olyan projekt részévé válhatnak, amely arra van kihegyezve, hogy kiemelkedő hozamot érjen el az idei bikafutás során.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az ár az egekbe szökne<<

A Shiba Inu bikás helyzetben van, de szembe kell néznie a mélypontokkal

A Shiba Inu lenyűgöző növekedést ért el az elmúlt hat hónapban, ami a rajongók erős érdeklődését jelzi. A token útja azonban nem volt zökkenőmentes, mivel az elmúlt hónapban jelentős visszaesést tapasztalt. Ezek az ingadozások arra utalnak, hogy a befektetők a rövid távú piaci mozgásokra érzékenyen reagálhatnak.

A Shiba Inu a közelmúltbeli értékcsökkenése ellenére továbbra is beszédes eszköz maradt. A piaci hangulat óvatosan optimistának tűnik, figyelembe véve a hosszabb időn keresztül tartó elképesztő emelkedést. Az érme potenciális fellendülésének lehetősége a növekvő közösségi támogatáson és a piacon belüli felhasználásán múlik. Mindezt tovább tetézheti a mémérmék iránti érdeklődés fennmaradása.

Folytatódik a Bonk hullámvasútja

A Bonk turbulens időszakot élt meg, mivel a közelmúltban az árak egy szűk sávban ingadoztak. A piac bizonytalannak tűnik. Egyértelmű tendencia nincs, mivel enyhe nyereségek és veszteségek egyaránt lehetségesek. Ennek ellenére a befektetőknek érdemes megjegyezniük, hogy az érme jelentős emelkedést tapasztalt az elmúlt hat hónapban, ami erős hosszú távú érdeklődést jelez.

A Bonk viszonylag új szereplő a digitális valuták között, így nagyban támaszkodik a közösség támogatására és a piaci hangulatra. Erős hosszú távú növekedése ellentétben áll a rövid távú kihívásokkal, ami pezsgést kelt a kriptoközösségen belül. Az iparági megfigyelők a gyors emelkedést a korai alkalmazók lelkesedésének és az érme potenciális felhasználási eseteinek tulajdonítják, bár a továbblépést továbbra is az általános piaci hangulat és a befektetők megítélése befolyásolja.

A piac ingadozik, de az XRP stabilan tartja magát

A közelmúltbeli ársávokat tekintve, az XRP viszonylag stabilnak tűnik . Az érték némi mozgástérrel ugyanabban a sávban ingadozik, míg várhatóan holtpontra jut, és vagy további emelkedést vagy visszaesést fog mutatni. Rövid távon az árfolyam nem sokat mozdult, de ha a múltját vesszük figyelembe, akkor megállapíthatjuk, hogy látott már szebb napokat is.

Az XRP iránti befektetői érdeklődés óvatos, de nem mutat túlzottan pesszimista kilátásokat. Ennek oka a Ripple erős közösségében és a folyamatos fejlesztésekben keresendő. A bekövetkező esetleges elmozdulások, az érmével kapcsolatos hírek vagy az általánosabb pénzügyi trendek reakcióra ösztökélhetik az XRP-t, ami észrevehetőbb ármozgást ösztönözhet.

Következtetés

A piac jelenleg a BlastUP-ra összpontosít, mivel a SHIB, a BONK és az XRP iránt kisebb az érdeklődés. Ezeknek az érméknek talán nincs akkora rövid távú növekedési potenciáljuk, így a BlastUP tűnhet a legígéretesebbnek. Ennek oka, hogy a koncepciója vonzó, és az egyre nagyobb teret nyerő Blast ökoszisztéma része. A befektetők a BlastUP-ot erős koncepciója és az ökoszisztémához való kötődése miatt szilárd választásnak tekinthetik.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***