A piaci növekedés felkeltheti a holnap altcoinjait

A kriptopiac történelmi felfutása hamarosan bekövetkezik, melyet az elmúlt hónap rekord nagyságú, 110 milliárd dolláros beáramlása elősegített. A bálnák jelentős tranzakciói első sorban a Dogecoin (DOGE) és Bitcoin (BTC) kereskedelemben központosultak. Összeállításunk ígéretesebbnél ígéretesebb kriptovalutákat mutat be, melyek a fejlődő piaci környezetben előtérbe kerülhetnek.

ScapesMania (MANIA): a nagy debütálás

Egy féktelenül sikeres, közel 18 400 befektetőt és több mint 60 000 követőt vonzó 6,125 millió dolláros finanszírozású előértékesítés után végre elérkezett a ScapesMania PancakeSwapon való debütálásának ideje. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditási párokkal indult.

A likviditás fő forrásának a közösségi kereslet szempontjából az USDT bizonyult.

 

A tulajdonosok száma 18,41 ezer volt az első 24 órában, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania ezzel azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Alig három héttel a jegyzékbe vételt követően a token árfolyama az egekbe szökött, és elérte a 0,01477 dolláros csúcsot, ami 147,77%-os növekedést jelent.

A játék úttörő megközelítése

A ScapesMania egy olyan játék-ökoszisztéma, ahol a játékosok előzetes kriptós ismeretek nélkül merülhetnek el a magukkal ragadó élményekben. Eközben a befektetők profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül beleszólhatnak annak irányába.

Miért válaszd a ScapesManiát?

Dekódoljuk a ScapesMania vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott, ami a kilengéseet és a jogosultságszerzést illeti. A strukturált jogosultságszerzési ütemterv célja a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartása.
  • A $MANIA token a fejlődő DAO irányításául szolgál, és játékon belüli pénznemként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért stakelhetnek is tokeneket, és részt vehetnek különböző tevékenységekben, amelyekért token jár. A csapat aktívan dolgozik a token hasznosságának bővítésén.
  • A jegyzékbe vétel utáni promóciós stratégia szilárd alapokon nyugszik. A csapat bizonyította marketingje erejét, ami a 6 millió dollár feletti előértékesítés sikerében, a 18,4K feletti tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő, több mint 60 ezer fős közösségben és a 75K feletti átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.
  • A projekt okosszerződését a BlockSafu cég auditálta, mely a biztonságról és transzparenciáról árulkodik.
  • A ScapesMania számos, jelentőségteljes kriptovaluta-platformmal áll szoros kapcsolatban, influenszerek és befolyásos szereplők megerősítik a projektben rejlő potenciált.

Az előttük álló út

Egy olyan világban, ahol az alkalmi játékok uralkodnak, a ScapesMania élen jár azzal, hogy okosan teljesíti a piac igényeit. A közönségtől elszakadt projektekkel ellentétben a ScapesMania igazodik a közösség igényeihez: a játékosok élvezik kedvenc időtöltésüket, míg a tulajdonosok profitálnak az ökoszisztéma sikeréből. A projekt kezdésnek számos fejlesztővel kötött együttműködést, akik 2023-ban már jelentőset alkottak a Metaverzum/Gaming/NFT kategóriában.

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek mutatja ezt a piaci rést.

A közösség bizalma töretlen

A kriptós közösség a ScapesManiáról beszél a népszerű platformokon. Az emberek szívesen csatlakoznak, mert rezonálnak annak elképzeléseivel, és aktív szerepet akarnak játszani a dolgok alakulásában. Még a bálnák is felfigyeltek rá, a betétek pedig már meghaladják a 20.000 dollárt.

Ez nem sikerülhetett volna az elkötelezett fejlesztőcsapat és a támogató közösség nélkül.

 

 

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

Emlékszel, milyen jól alakultak a játékprojektek 2021-ben? A jelenlegi kriptovaluta piaci fellendülés hasonló lehetőséget kínálhat a terjeszkedésre. Jegyzékbevétel utáni stabil árfolyamával és erős kezdeti támogatásával az érme már bizonyította rugalmasságát.

Miért is várnál? Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd be $MANIA tokenjeid a PancakeSwapról még ma!

>> Csatlakozz a 18 ezer befektetőhöz – vásárolj $MANIA-t most! <<

Unus Sed Leo (LEO): Egyedi helyreállítási mechanizmussal rendelkező token

Az Unus Sed Leo ökoszisztémája teljesen egyedi: a lekötött pénzeszközöket a Bitfinex-szel karöltve kedvező megtakarítási hozamok mellett kezeli. A ELO árfolyama jelenleg 4,35 dollár, az előrejelzések óvatosak, ugyanakkor optimista piaci körülmények között elérheti még idén a 9,60 dollárt, 2030-ban pedig akár a 45 dollárt is.

Az Unus Sed Leo (LEO) piaci dinamikája a szabályozási körülményeknek megfelelően fejlődik, ugyanakkor számos kihívás vár a projektre a megfelelőséget tekintve.

Stacks (STX): A Bitcoin-potenciál felszabadítása

Azáltal, hogy a Stacks (STX) második rétegű megoldást kínál a Bitcoin számára, okosszerződések révén számos decentralizált applikációt futtat. A piaci bizonytalanságok ellenére az STX árfolyama a 3,40 dolláros ellenállással küzd. Az előrejelzések szerint idén elén az 5,22 dollárt, 2030-ra pedig akár a 12,53 dollárt is.

Solana (SOL): Nagy teljesítményű blokklánc a DeFi-protokollokhoz

A Solana SOL Price SOL Price (SOL) növekvő felhasználói bázisa és új, decentralizált applikációk számára tökéletes környezete elhozhatja az áttörést a DeFi-rajongóknak ismét. Jelenleg 190 dollár alatti árfolyama idén elérheti akár a 296,80 dollárt is, jövőre pedig optimista előrejelzések szerint 810 dollár felett zárhat.

Következtetés

Cikkünk számos hatalmas potenciállal rendelkező kriptovalutát mutatott be, ugyanakkor a ScapesMania egyértelműen kiemelkedik versenytársai közül. A narratíva, melyet meglovagol, párosulva a mögöttes csapattal és technológiával egyértelműen hiánypótló teljesítményre lesz képes a jövőben.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***