A PlayDoge előértékesítés 5 millió felett – meddig megy még ez a mém érme?

Ha vetsz egy pillantást a mém érme piacra, láthatod, hogy sok token értéke nő, és számos mém érme virágzik mostanság.

Ez valószínűleg összefüggésben áll azokkal a szakértői jóslatokkal, amelyek szerint a mém érme mánia csúcspontját a nyár folyamán érjük el, a kripto befektetők pedig éppen ezért mém érmékkel tömik a zsebeiket.

A Pepe ($PEPE), a Dogecoin ($DOGE) és a Shiba Inu ($SHIB) sok más mém érmével egyetemben egyre magasabbra kúszik. Nem kisebb a hype egy sokkal később indult mém érme, a PlayDoge ($PLAY) körül sem.

A PlayDoge ($PLAY) előértékesítése még csak néhány hete kezdődött, de máris hatalmas sikert könyvelhet el. Az előértékesítés rendkívül népszerű, és már átlépte az 5 millió dollárt. Nézzük meg, miért ekkora az érdeklődés a $PLAY token iránt, és milyen eredményekre számíthatunk ettől a P2E mém érmétől a nyár folyamán.

A PlayDoge ($PLAY) egy nosztalgikus, szórakoztató és jutalmakkal teli mém érme!

Ha a ‘90-es években nőttél fel, valószínűleg jól emlékszel az akkoriban nagyon népszerű, virtuális kisállatok gondozására épült játékra, a Tamagotchira. Virtuális kiskedvenced emléke valószínűleg a te arcodra is mosolyt csal majd, és nosztalgikus hangulatot kelt benned.

Nos, többé nem muszáj nosztalgiáznod a régi szép időkön, és azon a sok vidám percen, amit a virtuális barátodtól kaptál. Most ugyanis végre van lehetőséged újra átélni a játék izgalmát a PlayDoge-nak köszönhetően!

PlayDoge Pokémon

A PlayDoge ($PLAY) révén lehetőséged nyílik arra, hogy újra élvezd a virtuális kisállatok nevelgetése által nyújtott izgalmakat. A play-to-earn megközelítés révén ráadásul mindezzel pénzt is szerezhetsz. Slusszpoén, hogy a játékban a jól ismert Doge kutyát nevelgetheted.

A te feladatod az, hogy pixeles társad mindig egyen, szórakozzon, pihenjen és tanuljon; vagyis gondoskodnod kell róla, hogy virtuális kedvenced alapvető szükségletei kielégüljenek. Amennyiben ez sikerül, akkor bőséges jutalmakban részesülhetsz. Erőfeszítéseidet ugyanis $PLAY tokenekkel jutalmazzák!

A befektetők rövid idő alatt beleszerettek a $PLAY tokenbe, elsősorban azért, mert nosztalgikus hangulatot ébreszt, valamint szórakoztató is, miközben értékes jutalmakkal díjazza a játékosokat. A felhasználók elmondása szerint az is nagyon hasznos, hogy okostelefonjuk segítségével bármikor gondoskodhatnak kiskedvencükről, a P2E játék ugyanis az Apple Store-ból és a Google Play Áruházból is letölthető lesz.

A PlayDoge ($PLAY) előértékesítés már az 5 millió dolláros mérföldkő felett jár!

Egy olyan egyedi mém érme, mint a $PLAY előértékesítése során mindenki jó eredményeket várt. Azt azonban valószínűleg kevesen gondolták, hogy a PlayDoge ($PLAY) ilyen sikeres lesz, és rekordidő alatt átlépi az 5 millió dolláros szintet!

Az előértékesítés sikeréért azonban nem csak a $PLAY egyedisége felelős. A $PLAY token körüli hype-ra kétségtelenül rátettek azok a szakértői jóslatok, amelyek szerint a nyár a mém érméké lesz. Ahogy közeledik a mém érme őrület csúcsa, úgy nő egyre jobban az érdeklődés ezen érmék iránt. A jelenleg tapasztalható felhajtás a mém érmék körül tehát pozitívan hatott a $PLAY tokenre is.

PlayDoge

Emellett a Precedence Research eredményei, amelyek szerint a globális videojáték piac akár a 665 milliárd dollárt is elérheti 2033-ra, növelik a befektetői érdeklődést a play-2-earn tokenek, így a $PLAY iránt is.

A $PLAY árfolyam-előrejelzések rendkívül optimisták, és számos kripto szakértő gondolja úgy, hogy ez az egyik legjobb P2E mém érme, amire érdemes odafigyelni!

A PlayDoge ($PLAY) lehet az a mém érme, amit érdemes figyelni

A mém érme ígéretes előértékesítése arra ösztönözte a felhasználókat, hogy eltöprengjenek azon, vajon ez lesz-e a következő nagy mém érme, amire érdemes figyelni. A legnépszerűbb kripto influenszerek jóslatai szintén ígéretesek, hiszen arra utalnak, hogy a $PLAY igazi drágakő.

A $PLAY érméket jelenleg előértékesítés keretében, 0,00512 dollárért vásárolhatod meg.

Következtetés

Ahogy közeledünk a mém érme őrület tetőpontjához, úgy lesz egyre nagyobb a befektetői érdeklődés a mém érmék iránt. Egyes mém érme rajongók úgy döntenek, hogy bejáratott tokenekbe fektetnek be, mások pedig az ígéretes induló projekteket kedvelik.

Ilyen lehet a népszerű play-to-earn mém érme, a PlayDoge ($PLAY) is. A befektetők azért választják ezt a tokent, mert egyedülálló, nosztalgikus élményt kínál, amit izgalmas játékokkal és bőséges jutalmakkal egészít ki. A P2E játék révén a befektetők visszarepülhetnek gyermekkorukba, és újra átélhetik az önfeledt szórakozás élményét, közben ráadásul pénzt is kereshetnek. Csatlakozz te is az előértékesítéshez, és szállj be addig, amíg még kedvezményes áron teheted meg!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**