A Pomerdoge ellopja a milliomosok figyelmét altcoin vetélytársairól

Az utóbbi időben a reflektorfény az olyan népszerű altcoinokról, mint a Polkadot (DOT) és a Ripple (XRP) a Pomerdoge (POMD)-ra irányult, mely token milliomosok sokaságát vonzza. De miért történik ez a tömeges elvándorlás, és mivel vonzza a Pomerdoge a vagyonosok befektetőket? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat.

Az XRP árfolyamának zuhanása

A Ripple legutóbbi bírósági diadala a SEC ellen kulcsfontosságú pillanat volt a kriptovaluta történetében. Azzal, hogy az ítélet megerősítette az XRP státuszát kriptopénzként és nem értékpapírként, a token árfolyama drámaian megugrott. A szerény 0,40 dolláros árszintről 24 óra alatt közel 100%-ot emelkedett, és elérte a 0,95 dolláros csúcsot. Az eufória azonban rövid életű volt. Az árfolyam hamarosan 0,62 dollárra esett vissza. Az elmúlt hetek szabadesése által az árfolyamcsökkenés tovább fokozódott a kriptopiac augusztus 17-i, csütörtöki erős korrekciója közepette. Az XRP ára az ezt követő 24 órában elképesztő 20%-ot zuhant, 0,50 dollár alá csúszva. Jelenleg 0,51 dolláron kereskedik a kriptovaluta.

A Polkadot (DOT) befektetőinek hangulatváltozása

A Polkadot a 2021 novemberében elért 55 dolláros, egykor dicsőséges csúcsról elképesztő zuhanást szenvedett el, és ma 4,482 dolláron kereskedik – ez drámai, 91%-os csökkenést jelent. Ez a 6,00 dolláros kritikus szint alá zuhanás a Polkadotot övező befektetői bizalom jelentős csökkenését jelzi. Valamit a július közepétől 8,09 ezer napi tranzakció augusztus közepéig tartó szűkös 5,50 ezer napi tranzakció tovább erősíti a medvés hangulatot.

A Pomerdoge sajátosságai

Az egyik legújabb kirptoprojekt, a Pomerdoge egy sokrétű ökoszisztémát épít, amely egyedülálló NFT-ket, egy play-to-earn (P2E) játékplatformot és egy izgalmas mémcoint foglal magába. A projekt megpróbálja forradalmasítani a piacot azáltal, hogy a mémkultúra játékos hangulatát összeházasítja egy digitális eszköz kézzelfogható hasznosságával.

A Pomerdoge igazi varázsa a magával ragadó játék és a csábító profitszerzés harmonikus ötvözése. A játékosok nem pusztán a szabadidő eltöltése miatt vesznek részt a játékban, de a különböző játékbeli tevékenységekért járó jutalmakkal ösztönzik őket, valódi hasznosságot adva a mémcoin területének, ami gyakran hiányzik vetélytársaiból. A Pomerdoge a játékosok számára egy olyan platformot fog biztosítani, ahol a játszás és szórakozás mellett lehetőségük nyílik értékes jutalmakkal is gazdagodhatni, NFT formájában. A megszerzett kincsekkel pedig a Pomerdoge saját piacterén, a Pomerplace-n kereskedhetnek a játékosok.

A POMD a Pomerdoge hasznossági érméje, amely lehetővé teszi a Pomerplace piactéren történő tranzakciókat és egyedülálló előnyökkel ajándékozza a birtokosokat. A POMD előértékesítése vonzó belépési lehetőséget kínál a befektetők számára: a kezdeti fázisban ugyanis mindössze 0,009 dollárért érthető el. A Dogecoinhoz hasonló mémcoinok sikertörténeteire alapozva a rajongók nagy reményeket fűznek a POMD-hez is. Az előrejelzések szerint 2024-re az árfolyama megüti majd az 1 dolláros szintet. A profit mellett az elővásárlók számára elérhető lesz egy 7 777 darabból álló NFT gyűjtemény is, amelyről egyelőre annyit tudunk, hogy augusztusban vagy szeptemberben kerül kiadásra és darabonként 0,2 ETH-ba fog kerülni. Az előértékesítésben való részvétellel a felhasználók esélyt kapnak a meganyeremény, azaz 50 000 dollár értékű eszköz megszerzésére. A főnyeremény mellett pedig további 100 000 dollár kerül kisorsolásra a POMD tokeneket birtokló, illetve a projekt Twitter, vagy Telegram profiljával interaktáló felhasználók között.

További információkért a Pomerdoge kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://pomerdoge.com/

Telegram: https://t.me/pomerdoge

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***