A PrimeXBT 500 dolláros üdvözlőbónuszt kínál az új felhasználóknak

A PrimeXBT, a kereskedési termékek és kriptovaluta-szolgáltatások átfogó csomagját kínáló globális platform bejelentette, hogy üdvözlőbónuszt kínál azon új kereskedők számára, akik az első 24 órában margin kereskedési számlájukra kriptoletétet helyeznek el.

Az új üdvözlőbónusz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az első befizetésük 5%-át (maximum 500 dollár értékben) egyedülálló jutalomként megkaphassák. A margin kereskedési számlára a csatlakozást követő 24 órán belül el kell helyezni a letétet, hogy az üdvözlőbónusz előnyeit kihasználhassák a kereskedők.

Ugyanezen 24 órán belül, a számla létrehozását és bejelentkezését követően az új felhasználók más margin kereskedési számlákat is nyithatnak (ETH, USDT vagy USDC), melyekért hasonló bónuszokat igényelhetnek.

Mi is az a PrimeXBT?

A PrimeXBT egy díjnyertes kereskedési platform, amely egy ún. egyablakos megoldást kínál számos termékkel és szolgáltatással egyetlen számlán kombinálva, mindezt intuitív és felhasználóbarát felülettel.

A platform lehetőséget kínál a kereskedők számára, hogy kriptovaluta, index, árucikkek és devizakereskedést folytassanak margin számláikkal, így maximalizálhatják a profitot, és CFD-szerződéseken keresztül mind az emelkedő, mind a csökkenő piacokon nyerhetnek.

A PrimeXBT egy innovatív kereskedés-másolási modult is kínál, Covesting néven. A felhasználók más sikeres kereskedők stratégiáinak lemásolásával és kezelésével profitálhatnak, így más kereskedők sikeres ügyleteiből is hozamhoz juthatnak. Ez kiváló lehetőséget biztosít mind a tapasztalt, sikeres kereskedők, mind pedig a kezdő kereskedők számára, hogy pénzt keressenek, és nagymértékben növeljék egymás profitpotenciálját.

Kereskedés, mely mindenki számára elérhető

A PrimeXBT egy olyan kereskedési platform, amely elég erős a haladó és tapasztalt kereskedők számára, ugyanakkor egyszerűen használható az abszolút kezdők számára is. A felület a fent említett üdvözlőbónusszal, illetve más kezdeményezésekkel is igyekszik ösztönözni a kereskedést.

A közelmúltban a PrimeXBT egy innovatív funkciót is bevezetett, mellyel barátságos versenyre ösztökéli a kereskedőket, ez az ún. Verseny modul. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző versenyekhez csatlakozzanak, virtuális pénzeszközökkel kereskedjenek, és a ranglistáján való feljebbjutással legyőzzék a többi résztvevőt, így csiszolhatnak a kereskedési készségeiken és alaposabban megismerhetik a kereskedés világát.

A PrimeXBT-ről

A PrimeXBT egy 2018-ban alapított, többszörösen díjnyertes fintech vállalat, amely kriptopénz, deviza, indexek és árucikkek szintetikus szerződéses kereskedési infrastruktúráját kínálja. A platform a kereskedési eszközök széles skálájához biztosít hozzáférést, miközben biztonságot és likviditást biztosít, illetve mindenki számára hatékony kereskedési környezetet tesz elérhetővé. A PrimeXBT Covesting néven kereskedés-másolási modult is kínál, amely segítségével a felhasználók más kereskedők kereskedési stratégiái között böngészhetnek, és automatikusan lemásolhatják kereskedési tevékenységüket.

Ha többet szeretnél megtudni, látogass el a https://primexbt.com weboldalra.

Vagy kövesd a PrimeXBT-t a Facebookon és a Twitteren.