A Pushd (PUSHD) előértékesítése átalakítja az e-kereskedelmet, a SOL és az XRP új ármagasságokra törnek

A Solana (SOL) magas piaci volatilitása folytatódik, a piaci kereskedők továbbra is széles körben elfogadják a tokent. Jelenleg a Solana (SOL) 128 dolláron kereskedik, ami meghaladja a piaci csúcs felét, amikor is a token minden idők legmagasabb, 258 dolláros értékét érte el. Azok, akik figyelmen kívül hagyták a token emelkedését és bukását, valamint a piac kiszámíthatatlanságát, most élvezhetik a befektetés megtérülésének előnyeit. Jelenlegi árán a Solana (SOL) a piaci ár 32,46%-át teszi ki.

A Ripple (XRP) a piros zónába került a napokban, de még így is 17,67%-kal emelkedett az elmúlt hét napban. A jelenlegi kriptovaluta piac bullishnak tűnik, de a befektetők és a felhasználók jobb döntések hozatalára törekszenek. A Pushd (PUSHD) a jelenléte ellenére vásárlásra csábította a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) befektetőit is. A Ripple (XRP) értéke jelenleg 0,6399 USD. A Pushd (PUSHD) ugyanakkor az ötödik szakaszban van, és 0,11 dolláron kereskedik.

A Solana (SOL) új csúcsra tör a bikafutás előtt

Egy rendkívül bullish kriptovaluta piac van kibontakozóban, a Solana (SOL) tokenje pedig hatalmas piaci fellendülést láthat a jövőbeli előnyök szempontjából. A Solana (SOL) 41,42%-ot ért el az elmúlt egy hónapban. A piaci kapitalizáció tekintetében a Solana (SOL) a 6. helyen áll 3,89%-os növekedéssel, és 59 milliárd dollárnál van rögzítve. Ha a Solana (SOL) folytatja ezt a nagyszerű piaci futást, a szakértők úgy vélik, hogy próbára teheti az olyan tokeneket is, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH).

A piaci megfigyelőket nyugtalanítja, hogy egy új piaci csúcs született. A Solana (SOL) token elindítása után folytatja az útját, és még mindig erősen tartja magát a medvepiaci eséshez képest, amikor is a token jóval 80 dollár alá esett. A legjobb elemzők úgy vélik, hogy a Solana (SOL) befektetői nagyszerű piaci döntést hozhatnak a Pushd-ba (PUSHD) való befektetéssel.

A Ripple (XRP) az új magasságok ellenére is elmarad a várakozásoktól

A Ripple (XRP) token teljesítménye azt mutatja, hogy a befektetők a növekedés ellenére nincsenek lenyűgözve az emelkedő grafikontól. A token esetében úgy tűnik, mintha nem akarnának piaci döntést hozni arról, hogy emelkedjen-e vagy sem. Mind a kereskedési volumen, mind a piaci kapitalizáció tekintetében a Ripple (XRP) 28,95%-kal és 0,72%-kal csökkent, ami arra utal, hogy a piaci befektetők nem igazán mutatnak érdeklődést. A jelenlegi állás szerint a piaci kereskedők aggódnak a Ripple (XRP) miatt.

A Pushd (PUSHD) bemutatja az e-kereskedelmi szektor átalakításának módját

A Pushd (PUSHD) jó úton halad, hogy belépjen a globális, hamarosan $ 6T értékű piacra, lehetővé téve a felhasználók számára a termékek értékesítését és a kereskedést. A platform nemcsak a kereskedők és a vásárlók számára teszi lehetővé a termékek adásvételét, hanem lehetővé teszi a cserét és az árverést is. A felhasználók alacsony tranzakciós díj ellenében cserélhetnek, ellentétben a legtöbb hagyományos finanszírozási formákkal, amelyek a piaci kereskedők lenyúlásáról szólnak. Ezért többnyire a piaci kereskedőknek nem maradt más választásuk, mint hogy növeljék áraikat a profit érdekében.

Az árverés során az árverező felsorolhatja a saját tokenjeit és azokat, amelyeket elfogad, majd a kiinduló árat, amely áttekintést ad a vevőknek arról, hogy mit is keresnek. A Pushd (PUSHD) megjelenése felüdülést hoz mind a központosított, mind a decentralizált ökoszisztémák számára. A Pushd (PUSHD) irányítása decentralizált jogokkal történik majd, miközben fejlesztői olyan rendszert építenek ki, amely az Amazonnal és az eBay-jel is versenyre kelhet.

Tudj meg többet a Pushd-ról (PUSHD) a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***