A Render Token (RNDR) vonzereje egyre nő, kitapossa az utat az Avorak előtt

A blokklánc technológia a mai társadalom legnagyobb találmányai közé tartozik, bárki bekapcsolódhat az ökoszisztémába, és ezáltal passzív jövedelemre tehet szert a különböző projektekből.

A megannyi terület mellett a képalkotás is fejlődött, méghozzá olyan formában, ahol a művészek jutalmakat szerezhetnek egy adott főkönyvi platformon való részvétellel.

Az Avorak AI mesterséges intelligencián alapuló crypto funkciója miatt egyre nagyobb figyelmet kap, amely akár a blokklánc-ipar forradalmasításához is vezethet.

Render Token

A Render token elindítása felkeltette a kripto szerelmeseinek figyelmét. Az RNDR egy ERC-20 token, amelyet a 3D renderelés közösségének fejlesztésére terveztek. A token kihasználja a blokklánc technológia erejét, hogy biztonságos és hatékony eszközt biztosítson az alkotók számára a renderelési munkákhoz szükséges nagy teljesítményű számítógépekhez való hozzáféréshez.

Az RNDR árfolyama

A kriptopiaci hype és a bikapiacra utaló jelek miatt az RNDR árfolyama továbbra is emelkedik. A token ára még a 2022-es kriptotél alatt is stabilan tartotta magát. 2022 utolsó negyedévében előző éves csúcsát is felülmúlta, és a kripto szakértők úgy vélik, hogy az RNDR árfolyama további emelkedések előtt áll.

Az Avorak AI egyre nagyobb teret nyer a kriptoszférában

Az Avorak egy blokklánc- és mesterséges intelligencia (AI) alapú projekt, amely hatalmas hasznossággal bír mind a blokklánc-rajongók, mind a blokkláncért-nem-rajongók számára. A platform célja, hogy hasznos funkciókat biztosítson a kereskedők, tartalomkészítők és műalkotók számára az egész ökoszisztémában. Az Avorak AI az átláthatóságra és az elszámoltathatóságra épül, és a CyberScope és a SolidProof auditálta. Natív tokenje, az AVRK pedig a projekt által kínált különböző funkciók elérésére szolgál.

A 40 millió kibocsátott AVRK token eloszlása a következő: a csapatnak járó rész 4%, piac 5%, kezdeti staking 5%, kezdeti LP (Liquidity Provider token) 6%, CEX listázás 10% és nyilvános ICO 70%. A környezet instabilitásának csökkentése érdekében az AVRK egy deflációs mechanizmussal rendelkezik, ahol a tokenek 2%-át elégetik.

 

Az Avorak AI napjainkban a nagy várakozással kísért projektek közé tartozik, és jelentős versenyérdeklődésre tett szert más platformok részéről. A projekt remek felhasználói felülettel rendelkezik, és megfizethetősége hatalmas figyelmet keltett a kriptokedvelők körében.

A projekt ütemtervét az Avorak fehérkönyve tartalmazza, amely megfelelő tervezettségre utal, és bemutatja a projekt jövőbeni előnyeit.

Az Avorak AI olyan eszközöket biztosít a képkészítőknek, melyekkel minőségi és plágium-mentes alkotásokat hozhatnak létre. A projekt text-to-image, text-to-art (szövegből képalkotás) modellt alkalmaz, mely egyedi remekművek megalkotásának végtelen lehetőségét kínálja.

Avorak

Konklúzió

A kriptopiac növekedése és elterjedése megállíthatatlan, és egyre több felhasználót vonz ökoszférájába. A jelek arra mutatnak, hogy hamarosan újra eljön a bikapiac, ami a befektetők számára passzív jövedelemszerzést jelent. Az egyre nagyobb érdeklődés a feltörekvő kriptoprojektekre is kihat. Az Avorak AI hisz abban, hogy platformja rendkívüli segítséget tud nyújtani a felhasználóknak a főkönyvi technológián alapuló jövedelemszerzésben; a DeFi forradalmának tekinthető.

További információ az Avorak AI-ről:

Weboldal https://avorak.ai
AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***