A Ripple és a Binance Coin tulajdonosok biztonságos menedéket látnak a Kelexoban

A kriptopiac közelmúltbeli visszaesése közepette sok befektető, különösen a Binance Coin (BNB) és a Ripple (XRP) nagybefektetői, magas hozamú alternatívákat keresnek. A BTC Price BTC Price és a XRP Price XRP Price (XRP) piaci értékében hatalmas ingadozások voltak tapasztalhatók, és az utóbbi időben nem szolgáltak jó befektetési lehetőségként.

A Kelexo (KLXO), az új Web 3 decentralizált piactér befektetési lehetőséget kínált ezeknek a befektetőknek. Egy olyan lehetőséget, amely hatalmas megtérülést ígér nekik. Ez a hatalmas potenciális hozam jövedelmező menekülésként szolgált a Ripple (XRP) és a Binance Coin (BNB) befektetők számára, akik egy biztonságos projektet keresnek. Egy olyat, ahol tarthatják a pénzüket, és egyben nagy lehetőségük is van a nyereségre.

A Ripple (XRP) és a SEC jogi csatája és ennek hatása a Ripple (XRP) piacára

Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) és a Ripple (XRP) között már egy ideje folyik a jogi huzavona. Nemrég egy zártkörű megbeszélést is tartottak. A kriptovilág már nagyon várta ennek a találkozónak az eredményét, bár az még nem került nyilvánosságra. A várakozások szerint a jogi csetepaté eredménye nagy hatással lesz a kriptók értékére, ami a befektetők hangulatát és aktivitását fogja befolyásolni.

Jelenleg a befektetők vonakodnak a Ripple (XRP) ügyletektől. Ez jól látható az olyan kulcsfontosságú mutatókban, mint a teljes kereskedési volumen, amely az elmúlt hetekben csökkent. A Ripple (XRP) ellenbeadványa április 22-én, míg a SEC válasza a végleges bírósági ítéletet követően május 6-án várható.

A Binance Coin (BNB) bővíti ökoszisztémáját

A BNB Price BNB Price (BNB) a folyamatos fejlődésre való törekvés jegyében, a skálázhatóság növelése és az okosszerződéses funkciók bevezetése érdekében komoly fejlesztéseken ment keresztül. A Binance Coin (BNB) az ETH Price ETH Price (ETH) blokkláncon lévő ERC-20-ról a Binance Coin (BNB) láncra tért át.

A Binance Coin (BNB), amelyet kezdetben utility tokenként használtak, folyamatosan fejlődött, hogy új felhasználási módokat és alkalmazásokat találjon a kezdeti felhasználáson túl. A befektetők pedig egyre inkább keresik a nagyszerű lehetőségeket a befektetéseik növeléséhez.

A Solana (SOL) küzd a torlódások ellen

A SOL Price SOL Price (SOL) hálózat működését akadályozó állandó forgalmi torlódások miatt a Solana (SOL) fejlesztők kollektívája a blokklánc új verzióját készítette el. Célja, hogy csökkentse ezt a torlódást, amely következetesen megzavarta a hálózatot. Ez az új verzió, amely jelenleg teszthálózatokban van, egy Stake-weighted quality of service (SWQOS) nevű funkcióval rendelkezik. Ez a funkció elsősorban a jobb minőségű validátoroktól származó tranzakciókat helyezi előtérbe. Bár a Solana (SOL) az elmúlt 24 órában a piaci árfolyamban nemrégiben emelkedést tapasztalt, az elmúlt 7 nap piaci árfolyamának különbsége még mindig egy visszaesést tükröz, amelyet reményeik szerint sikerül leküzdeniük.

Kelexo (KLXO): Egy biztonságos befektetési menedék

A Ripple (XRP) és a Binance Coin (BNB) nagy befektetői, most a Kelexo-t (KLXO) tekintik menedéknek. A Kelexo (KLXO), egy web3 piactér, amely segít összekapcsolni a hitelezőket és a hitelfelvevőket, teljesen decentralizált üzleti modellel rendelkezik, amely növeli a hitelfelvétel és a hitelnyújtás hatékonyságát a platformon.

A Kelexo (KLXO) az egyik első web3 piactér, amely azonosította és megpróbálta megoldani a nagy problémákat a hitelfelvétel és a hitelezés terén, és azt ígéri, hogy hamarosan hatalmas növekedést fog elérni. A befektetők, akik keresték ezt a lehetőséget, hogy egy instabil piactérről elmozduljanak, most a Kelexot (KLXO) biztonságos lehetőségnek tekintik. A Kelexo (KLXO), amely most a 2. szakaszban van az előértékesítésben, és 0,055 dollárért megy, nem igényel KYC-t a működéshez. Tranzakciói azonnaliak, átláthatóak és biztonságosak minden befektető számára. A befektetők nem akarják kihagyni ezt a lehetőséget, mivel ez a legjobb alkalom lehet a projektbe való befektetésre.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***