A Ripple (XRP) emelkedésével 1,000%-os nyereséget érhet el ez a DeFi token

A kriptoelemzők emelkedést jósoltak az XRP XRP Price XRP Price  számára, ahogy közeledünk a Ripple és a SEC közötti ügy végső ítéletéhez. Eközben egy új DeFi token, amely átalakítja a decentralizált befektetést, profitálhat az XRP emelkedéséből.

Tehát a fő kérdés az, hogy mi ez az új DeFi token, és milyen hatással lesz a DeFi szektorra? Részletek alább!

Szakértők szerint az XRP emelkedése hamarosan bekövetkezhet

Az XRP-t 2018 óta akadályozza az emelkedésben az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) Ripple elleni ügye, amely 2020 decemberében kezdődött. Az ügy négy éve tartja az XRP-t 1 dollár alatt.

Azonban a Ripple kisebb győzelmeket aratott. Az egyik ilyen győzelem Analisa Torres bíró 2023 júliusi előzetes ítélete volt a Ripple javára. Ennek következtében az XRP az ítélet után néhány órával 0,82 dollárra emelkedett.

A legújabb beadványban, a 2024. május 8-i szerkesztett jogorvoslati válaszban, a szabályozó hatóság arra kérte a bíróságot, hogy „fogadja el a javasolt végleges ítéletet végleges ítéletként.”

Az elemzők szerint az XRP jövőbeli emelkedése ezen végső ítélettől függ. Egy kedvezőtlen ítélet hosszabb ideig 1 dollár alatt tarthatja a tokent. Ezzel szemben egy kedvező ítélet éppen időben érkezhet a következő bikapiacra, hogy az XRP-t a korábbi 3,84 dolláros csúcspontjánál is nagyobb magaslatokba emelje.

Az RCO Finance élvonalbeli kereskedési megoldásaival vezeti a DeFi szektort

Az RCO Finance (RCOF) egy DeFi token, amely átalakítja a DeFi területét. A projekt lehetővé teszi a befektetők számára, hogy közvetlenül olyan eszközökbe fektessenek be kriptovalutával, mint a részvények, kötvények és az ingatlanok.

Ezért a befektetőknek nem kell kriptovalutájukat fiat pénzre váltaniuk. Így kiküszöbölik a brókereket, hatékonyan demokratizálva a hagyományos pénzügyi piacokhoz való hozzáférést.

Az RCO Finance egyik Ripple-hez kapcsolódó ajánlata a betéti kártyája(debit card). Ez a kártya világszerte lehetővé teszi a fizetéseket és tranzakciókat, hasonlóan a Ripple-höz. Pontosan ezért hiszik a szakértők, hogy az XRP bikapiaci előrejelzése hatalmas emelkedést indíthat el az RCOF számára.

Ezen felül ez a kártya zökkenőmentes hozzáférést biztosít a decentralizált alkalmazásokhoz (dApps), decentralizált tőzsdékhez (DEX) és kölcsönzési platformokhoz. Ugyanez a kompatibilitás érvényes a hagyományos banki szolgáltatásokra is.

A kártyát és a DeFi platformot fejlett biztonsági funkciókkal, például többfaktoros hitelesítéssel, biometrikus azonosítással és nem letéti alapon történő pénzkezeléssel biztosítják. Végül a kártyabirtokosok olyan jutalmakat kapnak, mint például a cashback, token jutalmak és staking bónuszok.

Ezen túlmenően az RCO Finance rendelkezik egy AI-alapú robot tanácsadóval, amely fejlett algoritmusokat és gépi tanulási technikákat használ. A kereskedők az AI robot tanácsadót a piaci trendek elemzésére és befektetési lehetőségek azonosítására használhatják.

A kripto AI robot tanácsadó kereskedéseket is végrehajthat a nevükben, biztosítva, hogy a kereskedők kihasználják a nyereséges ügyleteket.

Az RCO Finance automatizált market maker-eket (AMM) és likviditási poolokat is kínál. Az AMM-ben az algoritmusok automatikusan állítják be a digitális eszközök árait a kínálat és kereslet alapján. A befektetők likviditást is biztosíthatnak eszközeik stakelésével vagy likviditási poolokba helyezésével.

RCOF token

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni az RCOF közelgő árnövekedéséből?

Az RCOF az RCO Finance natív tokene. Ezt használják a tranzakciókhoz és jutalmakhoz a projekt keretében. Az RCOF vásárlása kulcsfontosságú ennek a hihetetlen DeFi ökoszisztémának az eléréséhez.

A token jelenlegi értéke 0,0127 dollár az előértékesítés 1. szakaszában. Azok a befektetők, akik most vásárolnak, 169%-os nyereséget érhetnek el, amikor az RCOF a 2. szakaszba lép. Az RCOF hivatalos bevezetésekor a kriptotőzsdéken eredeti befektetésük 3000%-os növekedését is tapasztalhatják. Ezek a hatalmas nyereségek teszik az RCOF-t a legjövedelmezőbb előértékesítési tokenné.

Továbbá, a tartott tokenek számától függően a hosszú távú tulajdonosok osztalékot is kapnak tokenjeik után. Röviden, az RCO Finance egy aranybánya, amely felfedezésre vár!

További információ az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítésére

Csatlakozz az RCO Finance közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***