A Robinhoodé lehet az egyik legnagyobb dogecoin és bitcoin tárca

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Már tavaly február óta foglalkoztatja a kriptos közösséget egy bizonyos dogecoin tárca. Ez a cím a mai napig a legnagyobb dogecoin birtokosnak számít, több mint 36 milliárd DOGE található rajta. Nemrégiben egy lelkes kriptofanatikus, aki már korábban is vizsgálódott a tranzakciók között a blokkláncon, most ismételten arra a következtetésre jutott, hogy a tárca birtokosa a Robinhood vállalata lehet. Emellett ugyanez a Reddit-felhasználó azt is valószínűsíti, hogy a Robinhoodé a harmadik legnagyobb bitcoin tárca is. Az u/Andreifromalberta néven futó felhasználó azt állította a fórumon, hogy a Robinhoodnak több BTC-je van, mint a sokkal nagyobb hírverést kapó Microstrategynek.

A legnagyobb dogecoin tárca a Robinhoodé lenne tényleg?

A fórumozó természetesen nem csak szimplán a levegő dobálja az állításait. Meg is magyarázta, hogy jutott arra a következtetésre, hogy a DH5 nevet visel dogecoin tárca tulajdonosa a Robinhood. Az online brókercégként is ismert Robinhood vezetője, Vlad Tenev épp a napokban beszélt a cég kriptostratégiájáról. És ebben a nyilatkozatban arról is beszélt, nincsenek komoly pozícióik egyetlen coinban sem. Ennek ellenére a reddit fórumozói úgy hiszik, hogy a Robinhood birtokolhatja a bitcoin, ethereum és BCH legnagyobb tárcáit is. És a hihetetlen elmélet egyébként igen széleskörű Robinhood-hodlolást feltételez. Andrei úgy hiszi, hogy a DH5 kezdetű dogecoin tárca cím mellett az 1P5 nevű BTC tárca is a cégé.

Reddit

Ezen jelenleg 113,842 BTC található és pontosan akkor kezdett el gyűjtögetni ez a cím, amikor a DH5 dogecoin cím is. Ráadásul az elemzés szerint az LQT kezdetű litecoin tárca (ami a második legnagyobb) és az 16N kezdetű, második legnagyobb bitcoin cash tárca is az online kereskedési platformhoz tartozik. És ugyanez a feltételezés a 0x7 kezdetű ethereum tárcáról is, amelyben 2 milliónál is több ether található. Természetesen ezek a tárcák a cég ügyfeleinek coinjait tartalmazzák, amelynek kezelője az RH. A fórumozók ezután azt taglalják hosszasan, hogy a cég megközelítése nem helyes, ezeket a tárcákat a befektetőknek maguknak kellene birtokolniuk és kezelniük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.