Szeretné visszaszerezni egy amerikai család az Ethereumjait

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Egy amerikai család most a kriptoközösség segítségét kéri. Szeretnék visszakapni a tárca fájlukat az Ethereum Foundation-től, ami több millió dollár értékben tartalmaz ethert.

Yukiko Williams állítása szerint még a 2014-es Ethereum ICO (Initial Coin Offering) során vásároltak a GoFundMe portálon keresztül 3000 ETH-t.
Williams elmondta, hogy az Ethereum Alapítvány megosztott velük egy JSON fájlt, amely tartalmazta a hozzáférési jelszavakat ahhoz a tárcához, ami a tokeneket tartalmazta. De ők technikai problémába ütköztek a fájl megnyitása során.

‏‏‎A családfő szerint az Ethereum Foundation társaságnak egy új emailben meg kellett volna osztani velük a biztonsági mentési fájlt a tárcához, de ezt sosem tették meg.

Mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy hozzáférést szerezzünk a tárcánkhoz. Az Ethereum biztosított minket, hogy küldik a biztonsági mentési fájlt a tárcához, de ez végül sosem érkezett meg hozzánk. Szerencsétlenségünkre senki sem követte nyomon a hibabejelentést az ő oldalukon, és az emailt sem kaptuk meg soha.

Egy évvel később elindult az Etheruem hálózat. Idővel sokkal nehezebb lett elérni a projekt tagjait, ugyanis egyre sikeresebb lett a kriptovaluta, és millió számra jöttek új tagok, akik a kriptovaluta követői lettek, akik hisznek a blokklánc technológiában és a decentralizációban ugyanúgy mint mi.

Ethereum visszaszerzése

Hét évig sikertelenül próbálták megszerezni ezt a biztonsági mentési fájlt. Így Williams most azt mondja, hogy a család következő lépése az lesz, hogy az International Chamber of Commerce (ICC) társasághoz fordulnak a panaszukkal. Williams most gyűjti a támogatóit, hogy fedezni tudja a felmerülő költségeket. Ugyanis nagyon nagy jogi díjakkal jár egy ilyen ügy elindítása ezen a szinten.

A GoFundMe oldal szerint a család most 250 ezer dollár támogatást gyűjt ahhoz, hogy a jogi csatát meg tudja vívni. Mai árfolyamon a család 3000 ethere majdnem 7 millió dollárt ér.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.