A ScapesMania előértékesítése már közel 4 millió dollárnál tart

2024-ben a kriptovaluta piac újjáéledését a Bitcoin ETF várható januári jóváhagyása segíti, ami a szabályozás kulcsfontosságú mérföldköve. A Federal Reserve döntése, hogy 2026-ig csökkenti a kamatlábakat, szintén növeli a kriptovaluták vonzerejét a befektetők körében.

A Bitcoin negyedik felezési eseménye áprilisban, és lehetséges szabályozási változások az Egyesült Államok novemberi választása után, 2024-ben ideális időszakot hozhat a projektek felfedezésére és a profitlehetőségek kihasználására.

E lehetőségek közé tartozik a ScapesMania, egy projekt, amely már több mint 3 682 000 dollárt gyűjtött össze. A finanszírozás összege pedig naponta 65 000-117 000 dollárral nő, így gyorsan közeledik 4 millió dolláros mérföldkő.

Tekintettel a pozitív lendületre, az is elképzelhető, hogy lassan közeledik az 5 millió dolláros finanszírozási szakasz is. A ScapesMania felkarolása most kiváló alkalom lehet arra, hogy kihasználd a korai befektetők minden előnyét.

Scapesmania gomb

Scapesmania twitter promo

Biztosíts be magadnak nagyobb nyereséget, azzal, hogy élsz a 10%-os bónusz lehetőségével a ScapesMania-n! Használd a ROY706 kódot fizetéskor a szövegmezőben, hogy még jobb ajánlatot kapj egy olyan kriptovalutára, amely iránt egyre többek érdeklődnek. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

ScapesMania: A szakadék áthidalása a virágzó kriptojáték piacon

A kriptojátékok területén két nagy kihívás továbbra is fennáll: a piramisjátékok, amelyek a korai befektetőket részesítik csak előnyben, valamint a másik probléma, hogy nem áll fenn játékprojektek és a közösség között kapcsolat. Ez a szakadék gyakran a játékosok és a token tulajdonos feladásához vezet.

Lépj be a ScapesMania világába, egy innovatív játék rendszerbe, ami készen áll arra, hogy áthidalja ezt a szakadékot, és harmonikus ökoszisztémát hozzon létre a játékosok és a token birtokosok számára egyaránt. Olvass tovább, és fedezd fel, hogyan kezeli a ScapesMania ezeket a kihívásokat.

Scapesmania gomb

A ScapesMania forradalmi játéka: Web2 és Web3 egyedi fúziója

A ScapesMania forradalmasítja a játékvilágot elkerülve a hype és piramisjátékok buktatóit.

A Web2 és a Web3 világát ismerő játékosok számára egyaránt jó lehetőség. Akik kriptós bonyodalmak nélkül szeretnének egy jó játékmenetet, vagy akik játék nélkül is profitálnának az ökoszisztémából – mind megtalálhatják számításaikat a Scapesmania tokeneiben.

A ScapesMania felemelkedése a játékpiacon

A ScapesMania pályája a siker felé jó úton halad. Íme néhány ok, miért van esély a szárnyalásra:

  1. A ScapesMania a virágzó, 376 milliárd dolláros játékiparban tevékenykedik.
  2. A projekt egyre ismertebb és nagyobb likviditást kap; már szerepel a főbb platformokon, és készülnek a kulcsfontosságú tőzsdéken a bevezetésre.
  3. Változatos bevételi forrásai a ScapesManiát ellenállóvá teszi a piaci ingadozásokkal szemben, és széles közösség számára teszik vonzóvá a projektet.
  4. A jelenlegi 0,00623 dolláros tokenenkénti elővételi ár igen kedvező. A 0,01 dolláros tőzsdei ár mellett a mai befektetők 160%-os hozamot zsebelhetnek be.
  5. A közösség izgalma nyilvánvaló: 3 682 000 dollár már összegyűlt, és a 4 000 000 dolláros mérföldkő is elérhető lehet a jövőben.

Scapesmania twitter post

A token tulajdonosok felhatalmazása egy virágzó játék ökoszisztémában

A ScapesMania szeretettel várja az alkalmi játékosokat és a Web3 rajongóit, platformot kínálva a közös sikerhez. Itt a token tulajdonosok alakíthatják a projektet a 376 milliárd dolláros játékiparon belül.

A ScapesMania tokenek megszerzése jelentős bónuszt hozhat, akár 107%-ot is el lehet érni, beleértve a különböző szakaszok, a vásárlási és fenntartás bónuszait, valamint a barátok ajánlói jutalmait.

Scapesmania bónusz program

Amint a projekt bevételi forrásai stabilizálódnak, a fejlesztők azt tervezik, hogy visszavásárolják és elégetik a tokenek egy részét, csökkentve a kínálatot és növelve a tulajdonosok megtérülését.

Ezen túlmenően, ha bizonyos mennyiségű ScapesMania érmét birtokolsz, az további token jutalmakra jogosít fel.

Scapesmania AMA

A ScapesMania iránti bizalom biztosítása

A ScapesMania a biztonságot helyezi előtérbe, ehhez tartozik egy alaposan átvizsgált okosszerződés és egy rangos blokklánc ipari támogató csapat.

A csapat átlátható együttműködése a 60 000 fős közösséggel szilárd alapot teremt a jövőbeli terjeszkedéshez is.

Scapesmania gomb

Jövőbeli érték felszabadítása: előnyök a token tulajdonosok számára

A ScapesMania tokenek, amelyek ára 0,00623 dollár volt az előértékesítés során, várhatóan 0,01 dollárra ugrik a listázást követően, ami 160%-os potenciális nyereséget jelent. A projekt most kezdi kihasználni hatalmas bevételi potenciálját a több milliárd dolláros iparágon belül.

Scapesmania presale 5

Íme, miért lehet a ScapesMania a legjobb kriptó választás 2024-re és azt követően:

  • Lehetséges előnyök: A korai befektetők lenyűgöző profitot láthattak a listázás után.
  • Likviditás: A nagyobb tőzsdéken történő jegyzés javítja a projekt láthatóságát és megkönnyíti a kereskedést.
  • Jutalmak tulajdonosoknak: Az előnyök közé tartozik a DAO irányításában való részvétel, a jutalmak befektetése és megszerzése, valamint a jelképes visszavásárlási és égetési stratégia.

Scapesmania gomb

Early Bird Előny: Ragadja meg a lehetőséget!

A folyamatban lévő előértékesítési szakaszban kedvezményes áron szerezhetsz be a ScapesMania tokeneket, és jelentős, 40%-os kedvezménnyel vásárolhatsz. A tőzsdei bevezetéskor 0,01 dolláros érme értékre számítva a korai értékesítési szakasz felhasználói jelentős ROI-t érhetnek el.
A hatalmas kedvezménnyel együtt szakaszos, vásárlási és megtartási bónuszokat szerezhetsz egy exkluzív ajánlat keretein belül. Ráadásul a korai befektetők olyan izgalmas funkciókhoz férhetnek hozzá, mint a token visszavásárlási és égetési események, a staking lehetőségek és a DAO-ban való részvétel.

Képzeld csak el, milyen izgalmas lehet ScapesMania fedélzetén, mielőtt az felszállna a Holdra! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – megkezdődött a visszaszámlálás egy potenciálisan jövedelmező utazáshoz.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***