A SEC támadásai közepette a Cardano, a Solana és az Avorak AI megmutatta ellenállóképességét

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) annyira keményen lépett fel a kripto ökoszisztéma ellen, hogy ez a szektor volatilis természetén is túlmutató károkat okozott.

Az olyan kriptovalutás platformoknak, mint például a Ripple (XRP) komoly, perekhez kapcsolódó kihívásokkal kellett megküzdeniük. A SEC hasonló módon csapott le az FTX kriptotőzsdére is, miután az egykori alapító, Sam Bankman-Fried a felhasználói befizetéseket személyes célokra használta fel. Az olyan digitális valuták, mint a Cardano, Solana és az Avorak AI csőre töltve álltak ebben az időszakban.

A Cardano jó befektetésnek számít?

A Cardano egy olyan digitális platform, amit azért hoztak létre, hogy megoldják a két legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin és Ethereum kihívásait. Ez a virtuális eszköz a tranzakciós sebesség, az átjárhatóság és a skálázhatóság javítását tűzte ki célként. A projekttől olyan lépéseket várhatunk, amelyek tovább növelik majd a nyilvános főkönyvi rendszer használati lehetőségét. A kriptofanatikusok úgy vélik, hogy az eszköztől komoly emelkedésre lehet számítani, amikor befejeződik a folyamatban lévő kripto AI integráció.

Az Avorak rugalmassága a SEC-perek közepette mutatja meg igazán magát

A SEC blokklánc-alapú projekteket érő vádjai közepette az Avorak megmutatta, hogy a legbiztonságosabb és legfejlettebbek közé tartozik az ökoszisztéma növekedési üteme alapján. A projekt mesterséges intelligenciát (AI) és blokklánc technológiát használ, hogy így kritikus és potenciális növekedési lehetőséget biztosítson a pénzügyi technológia számára. A projekt célja, hogy a résztvevők profitálhassanak a képgenerálási, tartalomgyártási és kereskedési tevékenységet érintő funkciókból.

A platform natív valutája az AVRK, amely egyfajta irányítási eszközként funkcionál a környezetben (a tranzakciók lebonyolítását és a felhasználók jutalmazását segítő tényező). A platformnak három jól felkészült alapítója van, akik maximálisan értik ezt a főkönyvi blokklánc technológiát. Köztük van Ree- Baek Hyeon marketingszakértő is, aki pont ezért hisz a jó stratégiai tervezés fontosságában a platform fejlődésének tekintetében.

Az Avorak örömmel jelenti be, hogy a következő szintre lépett és nagyra értékeli a közösség tagjainak részvételét a projektben. Ha már szóba került, van néhány olyan bónusz, amelyet a felhasználók megszerezhetnek az alapján, hogy mennyit költenek AVRK tokenek vásárlására. A felhasználók, akik 500 és 1250 dollár között költenek, 200%-os bónuszt kapnak AVRK-ban. Akik 1255 és 6000 dollár között vásárolnak AVRK tokeneket, 300%-os AVRK bónuszra számíthatnak. Akik 6005 és 10250 dollár között vásárolnak, 400%-os AVRK bónuszt kapnak, míg akik 10300 dollárnál is többet, azok 625%-os AVRK bónuszt kapnak.

Az Avorak írástámogató funkciója a tartalomgyártókat segíti egyedi tartalmak előállításában. Az Avorak AI az a technológia, amely egy előre megírt nyelvet használ az internetes gyűjtögetés során, hogy egyedi, nem plagizáló tartalmat hozzon létre. Az AI a plágiumfelismerésben és szerkesztésben is használható, leegyszerűsítve az ügyfél számára az ellenőrzés kemény feladatát.

Konklúzió

A Cardano, a Solana és az Avorak a kriptoszektorban megmutatta potenciálját azzal, hogy alapvető tevékenységeket és funkciókat biztosítanak, amelyek lehetővé teszik támogatóik számára, hogy stabil profit termeljenek. Ez a három digitális eszköz létfontosságú volt a blokklánc-technológia számára. Olyan szervezetekkel összehasonlítva, mint az FTX, a Voyager és a Celsius, amelyek az elmúlt időszakban csődöt jelentettek. Az AI projekt (Avorak) a következő nagy durranás a blokklánc-technológiában az ügyfelek számára nyújtott rendkívül előnyös szolgáltatásai miatt.

További információ az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai

AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***