A Solana árát megjósló elemző szerint három kriptó árfolyama kilőhet 2024-ben

Egy vezető elemző, aki bizonyítottan a Solana meteorikus emelkedését jósolja, most három kriptovalutát tart szemmel, amelyek a következő évben jelentős ugrásokra számíthatnak. A bikafutás folyamatban van, ezen a kriptók árfolyama potenciálisan 200-szorosára emelkedhet. Ez az előrejelzés megragadja a figyelmet egy olyan piacon, amely a növekedés és a lehetőségek izgalmától pezseg. A szakértői betekintést és a piaci mozgások jobb megértését kereső olvasók értékes információkat találnak a következő elemzésben.

A CYBRO a kriptobálnák radarjára kerül a tokenelőértékesítéssel

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blaston, amely az L2 blokkláncon a magas hozamok útját egyengeti. A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stablilcoinok számára, mint amit más L2 megoldások nyújtanak. A CYBRO kulcsfontosságú szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a kulcsfontosságú előnyből.

Jelenleg a CYBRO a natív tokeneket az előértékesítésén mindössze 0,02 dollárért adja, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 200%-os megtérülést biztosít. Az a pletyka járja, hogy egy kriptobálna azt fontolgatja, hogy bevásárol CYBRO tokenből, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották ki az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalmakból, az exkluzív Airdropból, a piactér cashbackjéből, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakból, valamint a házon belüli biztosítási programból.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig. Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetés a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliód a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 200%-os hozamokért!

A Jito erős rallyra készül: árelemzés és jövőbeli kilátások

A Jito (JTO) jelentős emelkedésen ment keresztül, jelenleg 2,95 és 4,01 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 13,92%-kal ugrott meg, az elmúlt hónapban 7,70%-kal, az elmúlt hat hónapban pedig elképesztő 2584,67%-kal. Az érme árfolyammozgása inkább push and pull-t mutat, nem teljesen impulzív és nem is tisztán korrekciós. A közelmúltbeli teljesítmény meghaladja a 4,15 dolláros 10 napos mozgóátlagot, és megközelíti az első ellenállást 4,44 dollárnál, a Jito további felfelé irányuló mozgás lehetőségét mutatja, és a következő cél az 5,5 dolláros második ellenállási szint, ha a lendület kitart.

A Mantle (MNT) árfolyama vegyes jeleket mutat: Hogyan tovább?

A Mantle árfolyama ezen a héten és ebben a hónapban 3,59%-os, illetve 20,52%-os esést szenvedett el. Mégis, az elmúlt 6 hónapban 122,31%-kal emelkedett. Jelenleg 0,92 és 1,15 dollár között mozog. Lehet, hogy hamarosan 1,23 dollárig emelkedik, vagy 0,78 dollárig csökken. A kiegyensúlyozott RSI és a lapos MACD mellett az ármozgások nem egyértelműen egy irányba mutatnak – impulzív és korrekciós között mozognak.

Következtetés

Az elemző, aki előre látta a Solana meteorikus emelkedését, most három kriptovalutát helyez reflektorfénybe: JTO, MNT és CYBRO. Míg a JTO-nak és az MNT-nek rövid távon korlátozott potenciált jósolnak, a CYBRO-t egyedülálló platformként pozícionálják. A Blast blokkláncra épülő CYBRO célja, hogy megváltoztassa a felhasználók blokklánctevékenységből származó jövedelmét. Közelgő, 2024 második negyedévében történő bevezetése nagy felhajtást kelt, és az előértékesítése ígéretes lehetőséget biztosít a korai résztvevők számára, hogy előnyös feltételek mellett fektessenek be. A CYBRO innovatív megközelítése sokak számára vonzóvá válhat a kriptotérben, jelentős növekedéshez teremtve meg a terepet.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***