A Solana elemzése: árelőrejelzés és a legjobb potenciális alternatívák

Gyors tranzakciói és a növekvő ökoszisztémája miatt a Solana felkeltette a befektetők figyelmét. A 2024-es bikafutás közeledtével a potenciális pályája találgatás tárgyává vált. Ebben a cikkben szó esik a Solana SOL Price SOL Price vezető alternatíváiról és a potenciális árfolyamról. Az ismertető célja a blokklánc technológia és a befektetési lehetőségek dinamikus környezetének megismerése.

Fokozódik a BlastUP előértékesítése, már 4,7 millió dollár gyűlt össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával. Mindössze néhány hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtött össze. Sok okos befektető igyekszik beszállni, mielőtt a tokenek értéke az egekbe szökhet.

Blast banner blastup

A tokenek birtokosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az airdropban való részvételt, az IDO részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a téteken keresztüli kamatszerzést.

A BlastUP kiemelkedik a kriptók tömegéből. A teljes zárolt érték (TVL) szerinti hatodik legnagyobb blokklánc, a Blast által támogatott projekt valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások induló platformjaként. A projekt “növekedj gyorsabban, keress többet” mottója bizonyítja az elkötelezettséget a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak, egy olyan projekt részévé válhatnak, amely arra van kihegyezve, hogy kiemelkedő hozamot érjen el az idei bikafutás során.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az ár az egekbe szökne<<

Az Aptos (APT) legutóbbi árváltozásai

Az Aptos (APT) az elmúlt héten 24,89%-kal csökkent, és ez a tendencia az elmúlt egy hónapban is folytatódott, 31,74%-os csökkenéssel. Fél évre visszatekintve az APT értéke 94,48%-kal nőtt. Az érme jelenleg 6,03 és 13,79 dollár között mozog. Tekintettel ezekre a változásokra, a közelmúltbeli árfolyammozgások korrekciós mozgásra utalnak.

A token a következő ellenállási szintje 17,98 dollárnál található, ami kulcsfontosságú szint lehet a további emelkedés szempontjából. Lefele esve azonban erős támaszt csak 2,46 dollár körül találhat. Az APT pozitív hathavi trendje némi optimizmust kelt, de a legutóbbi esések óvatosságra intenek. Figyelembe véve az olyan technikai mutatókat, mint a 62,48-as RSI és a 0,04-es MACD, az APT jövője óvatosságra int, de potenciálisan pozitív lehet.

Ingadozik az Optimism (OP), reflektorfényben a volatilitás

Az Optimism (OP) árfolyama az utóbbi időben erősen ingadozott. Az elmúlt héten az árfolyam több mint 26%-kal esett, folytatva az előző hónapban tapasztalt 37%-os csökkenő tendenciát. Ennek ellenére hat hónapra visszatekintve jelentős, több mint 91%-os emelkedést mutat. Az érme jelenleg 1,64 és 3,22 dollár között mozog, de inkább cikcakkban, mint egyenes vonalban.

Az OP értékének jóslásához figyelembe kell venni a múltbeli teljesítményt és a jelenlegi mérőszámokat. Jelenleg a növekedési potenciált a közelmúltbeli csökkenés miatt óvatosan kezelik, de a hat hónapos emelkedő trend az érme értékének rugalmasságát sugallja. Míg egyesek elérhetőnek látják a 4,11 dolláros következő ellenállási szint közelségét, mások arra figyelmeztetnek, hogy a jelenlegi 0,95 dolláros támasz alá esés is lehetséges, az pedig további csökkenéshez vezethet.

A StarkNet árfolyama és az ezzel szembeni elvárások

A StarkNet (STRK) árfolyama ingadozik, jelenleg 1,06 és 1,99 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam több mint 32%-ot, az elmúlt hónapban pedig közel 40%-ot esett. A közelmúltbeli csökkenő tendencia ellenére az érme az elmúlt hat hónapban több mint 531%-ot emelkedett. A StarkNet ármozgásai alapján megállapítható, hogy jelenleg nincs stabil iránya.

A jövőre vonatkozó előrejelzések vegyesek. Az árak hat hónap alatt történő jelentősen emelkedése megmutatta a növekedési potenciált. A jelenlegi tendenciák azonban a csökkenés felé hajlanak. Előre tekintve, az STRK 2,50 dollárnál ellenállásba ütközhet, vagy a 3,43 dolláros második ellenállás felé tolódhat. A 0,63 dolláros támaszszint azonban arra utal, hogy a jelentős esés lehetősége fennáll.

Következtetés

A Solana 2024-es árkilátásai optimisták. Emellett az olyan alternatívák, mint az APT, OP és STRK, bár figyelemre méltóak, rövid távon várhatóan kevésbé fognak növekedni. Emiatt a BlastUP kiemelkedhet, mint a legerősebb növekedési potenciállal rendelkező projekt. Az innovatív koncepciója és a tágabb Blast ökoszisztémába való integrációja miatt meggyőző potenciált mutat, ami tovább növelheti a vonzerejét a jelentős hozamot kereső befektetők számára.

Hivatalos weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***