A Solana (SOL), Avalanche (AVAX) és a Rollblock (RBLK) az Ethereum sikerének megismétlésére készül

A Solana (SOL) emelkedő tendenciát mutat, miután a Metaplex bemutatta az MPL-404-et a hálózaton. Az Avalanche (AVAX) szintén reménykeltő, miután a Particle Network a hálózatát használja az Universal Accounts bevezetésére. A Rollblock 40%-ot emelkedett, és jelentős lendületet kapott egyedi bevétel-megosztási modellje révén.

Annak eldöntéséhez, hogy ezek közül a kriptovaluták közül melyik ismételheti meg az Ethereum sikerét, áttekintjük a grafikonon látható mutatókat. Végül megállapítjuk, hogy a SOL, az AVAX és az RBLK közül melyik a legjobb választás befektetésre.

A Solana (SOL) gyors emelkedésben – Meddig juthat 2024-ben?

A Solana (SOL) értéke növekszik a legújabb grafikon mutatók alapján, és ezt a lendületet a szolgáltatásainak bővítése és az ökoszisztéma hasznossága táplálja. A Metaplex bemutatta az MPL-404-et, amelyet a Mutant Labs-szel együttműködve hoztak létre, és egy új token szabványt épít a hálózathoz, ami növelheti a Solana kriptovaluta iránti keresletet.

Emellett a Solana ára az elmúlt héten emelkedett, átlépve a 172 dollárt. Jelenleg a jövője iránti hangulat pozitív, és a Solana ár-előrejelzés szerint 2024 negyedik negyedévét 175,14 dolláron zárhatja, ami az egyik legjobb kriptovalutává teszi a vásárláshoz.

Az Avalanche ára meghaladja a 40 dollárt – Tovább menetelhet 50 dollár fölé?

Az Avalanche (AVAX) gyors növekedést mutat a grafikon mutatói alapján, mivel az ökoszisztémája bővül és nő az elfogadási aránya. A hálózaton megjelenik egy új technológia, amelyet a Particle Network vezet be. A Universal Accounts lehetővé teszi, hogy bárki bármilyen decentralizált alkalmazást (dApp) használhasson az Avalanche hálózaton más hálózatok tokenjeivel, növelve ezzel az Avalanche kriptovaluta hasznosságát.

Az Avalanche árdiagramja azt mutatja, hogy a kriptovaluta az elmúlt héten 10%-kal emelkedett, és ára 40 dollárra nőtt. Most a következő jelentős ellenállási szint 45 dollár, és ha ezt átlépi, az Avalanche ár-előrejelzés szerint 2024 negyedik negyedévét 53,11 dolláron zárhatja.

A Rollblock (RBLK) az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet most meg lehet vásárolni, mivel már több mint 650 000 dollárt gyűjtött

A Rollblock (RBLK) erős versenyzőként jelent meg a gyorsan növekvő GambleFi piacon, amelynek várhatóan 2028-ra 744 milliárd dollárra nő az értéke, és ha csak egy kis százalékát is megszerzi, domináns erővé válhat az iparágban.

A blokklánc technológia használatával a Rollblock kaszinó – amely teljesen engedélyezett és már működik – kiemeli a felhasználói élményt, hangsúlyozva a biztonságot, a magánéletet és a hatékonyságot. Ez éles ellentétben áll a hagyományos online szerencsejáték platformokkal. A Rollblock különösen azzal tűnik ki, hogy teljesen működőképes és engedélyezett kaszinó platformja globálisan elérhető, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számára. Az RBLK továbbá kiemelkedik azáltal, hogy elkötelezett a felhasználói névtelenség iránt. A Know Your Customer (KYC) ellenőrzések kiküszöbölésével a Rollblock a piac azon szegmensét célozza, amely privátabb játékélményt keres.

Ezen felül a kaszinó bevételeinek akár 30%-át a bevételmegosztó rendszeréhez rendelik, ahol a megvásárolt tokenek felét elégetik, csökkentve a kínálatot és növelve a token szűkösségét, míg a maradékot staking jutalmak formájában osztják szét. Ez a gazdasági modell szimbiotikus kapcsolatot teremt a platform és a felhasználói bázisa között. A projekt vonzerejét tovább növeli az előértékesítés során elért lenyűgöző teljesítmény.

A token ára már 40%-kal emelkedett, és az előértékesítés meghaladta a 650 000 dollárt. Most a 3. szakaszban 0,014 dollár/token áron kereskednek vele, és az elemzők 100-szoros növekedést jósolnak a bevezetéskor. Ennek eredményeként a hangulat pozitív ennek az altcoinnak a jövőjét illetően, és az egyik legjobb kriptovalutává vált a vásárláshoz.

Melyik kriptovaluta ismételheti meg az Ethereum sikerét?

Nyilvánvaló, hogy a Solana felfelé tart, az Avalanche pedig bővíti az ökoszisztémáját. Azonban a Rollblock mutatta a legjelentősebb emelkedést, és a legközelebb áll az Ethereum sikerének megismétléséhez. Innovatív megközelítésével és már működő platformjával dominálhat a piacokon a token bevezetése után, és az elemzők azt gyanítják, hogy a következő 50-szeres token lehet 2024-ben!

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***