A Solana technológiája első osztályú, de az FTX miatt szenved az árfolyam, foglalja össze egy Avorak elemzés

A digitális valuta projektek nagy csinnadrattával jelentek meg, a befektetők a saját pénzükkel finanszírozták ezeket a platformokat az ICO-kon keresztül.

Ahogy telt az idő, az digitális eszközök árai a mélypontra zuhantak, és a legtöbb befektető, aki remélte, hogy a projekt újra vissza tud kapaszkodni, elvesztette a befektetett pénzét.

Sam Bankman Fried FTX-e is hirtelen ment csődbe, a platform konkrétan eltapsolta a felhasználók eszközeit. Az ilyen hatalmas cégek bukása azt jelzi, hogy a blokklánc technológia forradalmasítására van szükség.

A Solana gyors fejlesztési ütemtervvel rendelkezik. Viszont úgy néz ki, az Avorak AI lesz az az új digitális eszköz, amely a kriptoszektor fejlődését fogja előre vinni.

Mi az a Solana?

A Solana egy blokklánc platform, amelyet Anatolij Jakovenko alapított 2017-ben. Ötlete pusztán annyi, hogy létre kell hozni egy új kihívót a két nagy digitális valuta számára az interoperabilitás, a skálázhatóság és a tranzakciós díjak tekintetében.

Az ökoszisztéma natív tokenje a SOL, amely az ökoszisztéma üzemanyagaként működik. Az Ethereumhoz és a Bitcoinhoz képest a Solana másodpercenként 65000 tranzakciót képes feldolgozni.

Mi volt az FTX összeomlásának az oka?

Az FTX összeomlása hatalmas sokk volt a már amúgy is ingatag digitális kriptovaluta piacon. A csődbe ment kriptotőzsde az Alameda Research nevű testvérszervezetével kapcsolatos, nem megfelelő átláthatóságra és fizetőképességi problémákra utaló jelentések miatt omlott össze.

2022 novemberben a szervezet csődöt jelentett likviditási problémák miatt, majd később feltörték, és többszáz millió felhasználói tokent veszített el.

Az Avorak fogja kiaknázni a digitális valuták potenciálját

A blokkláncosított bukásokat azok a piaci mozgások okozták, amelyek diszruptálták a kereskedést, a bányászatot és a stakelést. A projektek bukását a mesterséges intelligencia segítségével javasolt megakadályozni, és jobb teljesítményre bírni.

Azok az esetek, amikor a befektetők elvesztik a befektetett eszközeiket a piacon és a különféle platformokon, elkerülhetők, mivel a mesterséges intelligencia olyan futurisztikus technológiát vezet be, amely a főkönyvi rendszerrel kombinálva óriási értékké válik a felhasználók számára.

Az Avorak a natív tokenjével, az AVRK-val, a kereskedők, a tartalomírók és a képalkotók javát kívánja szolgálni. A projekt integrálja az AI és a blokklánc technológiát egy gépi tanulási (ML) rendszerrel, amely tehermentesíti a felhasználókat egyes feladatok elvégzése alól.

A platformot három olyan innovátor szemelyiség vezeti, akik hisznek a technológia fejlődésében, és olyan marketing készségekkel rendelkeznek, amelyek nagyban hozzájárulnak az Avorak növekedéséhez.

Az Avorak tervei pontosak és világosak, amik egy szépen fejlődő projektre utalnak. A projektet a CyberScope és a SolidProof is auditálta, ami tovább erősíti a felhasználók bizalmát.

Az AVRK stake célja 5%-ban lett kijelölve (2 millió token a maximális 40 milliós kínálatból). A stakelt eszközök három részre vannak elosztva: a Diamond pool 1 éves lekötési időszakkal 14,86%-os APR-rel, a platina pool 6 hónapos lekötéssel és 9,07%-os APR-rel, és a Gold pool 3 hónapos lekötéssel 4,00%-os APR-rel rendelkezik.

Ezenkívül a digitális eszközök vagy tartalomkészítők számára az Avorak Write használata számos előnyt kínál. Az Avorak Write egy mesterséges intelligenciára épülő mechanizmus, amely segíti az írást és a minőségi tartalom létrehozását. A rendszer az előre megírt nyelvet az internetes gyűjtési technikákból építi fel, így elkerülhető a plagizálás. A mesterséges intelligencia plagizálást felismerő és szerkesztő eszközöket is biztosít, amelyek a felhasználók előnyére válik.

Avorak Write

Végszó

Mivel a blokklánc technológia egyre nagyobb figyelmet kap a különböző országokban, így a társadalomban további változásokra van szükség.

A forradalmi képességekkel rendelkező rendszert mesterséges intelligenciának is nevezhetjük, mivel minden szükséges tulajdonságot tartalmaz ahhoz, hogy az ökoszisztémát magasabb szintre emelje.

A mesterséges intelligenciára épülő kriptoprojektek, mint amilyen például az Avorak bevezetése a technológia fejlődése felé tett legelső lépésnek tekinthető. Ez nagyon megkönnyíti az ökoszisztémában vagy azon kívül lévő egyének számára a különböző, nehézkesnek tartott tevékenységek elvégzését.

További információk az Avorak AI-ról keress it:

Weboldal: https://avorak.ai
Vásárolj AVRK tokent: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***