A szakértők jelentősen fogadnak ezekre a kriptókra 2024-ben

A kriptopiac 2024-ben ugrásszerű növekedésnek indult, ami felhívja a figyelmet az olyan kiválasztott kriptovalutákra, amelyekbe a szakértők nagymértékben befektetnek. A bikapiac jelenleg is tart, és a szakemberek pontosan meghatározzák azokat a kriptókat, amelyekről úgy vélik, hogy felülmúlják majd a többit. Ez a cikk a szakemberek által idén kiemelt választásokat veszi szemügyre, azzal a céllal, hogy útmutatást adjon a befektetőknek, akik a legígéretesebb lehetőségeket keresik a fellendülő piacon. Készülj fel, hogy felfedezd mely kriptovaluták állhatnak az élen, ahogy a rali egyre nagyobb lendületet vesz.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér, utolsó esély az olcsón való vásárlásra

A BlastUP előértékesítése lelkes érdeklődést váltott ki a kriptórajongók körében, rekord alacsony idő alatt megközelítette a 6 millió dollárt. Körülbelül 15 000 ügyes befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökött volna.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növeld kriptóállományod a BlastUP-pal, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel. A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az Airdropban való szereplésüket, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül hozamot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként. A BlastUP mottójával “grow faster, earn more”, elkötelezett a blokklánc-startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a  következő nagy dobás legyen ebben a bikafutásban.

>> Az óra ketyeg – vásárolj BLP tokeneket május vége előtt! <<

A Cosmos (ATOM) ármozgása és előrejelzésa

A Cosmos (ATOM) árfolyama a cikk írásakor $8,13 és $9,17 között ingadozik. A 9,87 dolláros ellenállással szembenézve, a $7,78 dollár közelében lévő támogatást tesztelheti, ha beesik. Egy hét alatt az árfolyam 8,82%-ot, egy hónap alatt 9,03%-ot esett, de hat hónap alatt csak 6,55%-ot. A rövid távú átlagárfolyam 8,54 dollár, ami alig marad el a 100 napos átlagtól, ami 8,69 dollár. Az RSI és a sztochasztikus értékei a középértékek között mozognak, ami arra utal, hogy egyik irányba sincs erős lendület. A jelenlegi jelzések arra engednek következtetni, hogy a Cosmos továbbra is egyértelmű irány nélkül lebeghet, katalizátort keresve a megerősített ellenállási vagy támogatási szintek áttöréséhez.

NEAR Protocol ármozgás: folyamatos emelkedés bullish jelzésekkel

A NEAR Protocol jelentős növekedést tapasztalt, az elmúlt hónapban 26,15%-kal, hat hónap alatt pedig figyelemre méltó 374,33%-kal emelkedett. A NEAR jelenleg 6,46 $ és 7,64 $ közötti árfolyamon bullish lendületet mutat, amit a jelenlegi pozíciója a 10 napos (7,22 $) és a 100 napos (7,15 $) egyszerű mozgóátlagok felett jelez. A viszonylag magas, 61,45-ös Relatív Erősség Index (RSI) és a 80,76-os túlvett Stochastic szinthez közelítő 80,76-os szintje impulzív mozgásokat mutat. A 0,09-es MACD szint pozitív árimpulzusra utal. Az ellenállási szintek 8,39 és 9,57 dollárnál, a támaszok pedig 6,04 és 4,86 dollárnál találhat

A Render lenyűgöző féléves kiugrást ért el

A Render (RNDR) jelentős növekedésnek volt tanúja, féléves árfolyam-emelkedése meghaladta a 400%-ot. Az elmúlt héten 14,04%-kal emelkedett, ezzel 37,81%-ra növelve a havi emelkedést. Jelenleg 9,63 és 11,81 dollár között mozog, az RNDR a 12,80 dolláros ellenállási szinthez közelít, a közvetlen támasza pedig 8,44 dollárnál van. A rövid távú mozgóátlagok enyhe bullish momentumra utalnak, mivel az árfolyam a 11,24 dolláros 10 napos átlagot centizi, de közel marad a 10,99 dolláros 100 napos átlaghoz. Az olyan mutatók, mint az 57,49-es RSI és a 74,03-as sztochasztikus érték, növekvő vásárlói érdeklődésre utalnak anélkül, hogy elérnék a tipikusan túlvásárolt zónát. A MACD szerény 0,11-es értéke mellett az RNDR árfolyammozgása mérsékelt, impulzív emelkedő trendnek tűnik.

Következtetés

Az ATOM, a NEAR és az RNDR idén szoros figyelemmel kísérendő. Sok szakértő úgy véli, hogy ezek az érmék lehetőséget rejtenek magukban. Azonban nem biztos, hogy hamarosan nagy nyereséget fognak látni. A fő hangsúlyt a BlastUP-ra kell helyezni. Ez a projekt kiemelkedik az erős koncepciója és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye miatt. Az említett projektek közül a BlastUP-ot tartják a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkezőnek.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***