A TapJets, a privát jet foglalási platform STO-t hirdet

A Tapjets, a világ egyetlen privát jet foglalási platformja, amely “uberesítette” a privát repülőgépek foglalását, most bejelentette: Security Token Offeringet (értékpapír token kibocsátás) hirdet. A vállalat akkreditált amerikai és világkörüli befektetőknek teszi most lehetővé, hogy részvényesei lehessenek a folyamatosan növekvő projektnek. A hagyományos eszközök mellett kriptovalutákkal is lehet csatlakozni: bitcoint, ethereumot, litecoint és ripple-t is elfogadnak.

Privát repülő kéne? Néhány perc alatt le is foglalhatod

A TapJets 2015-ös indulása óta nagyon befutott a projekt. A vállalat célja az volt, hogy leegyszerűsítse a privát charter jetek foglalását az ügyfeleik számára. Ezzel az ötlettel határozottan piaci rést találtak: ők ugyanis az egyetlen olyan platform a világon, akik lehetővé teszik a felhasználónak, hogy közvetlenül a repülők működtetőitől foglaljanak le privát járatokat. A rendszer mindent elintéz a felhasználóknak a foglalástól az útvonal megalkotásáig, nekik csak fizetni kell, majd megjelenni a reptéren.

“Az, hogy hamarabb tudsz velünk lefoglalni egy privát gépet, mint egy Uber-t szerezni, egyszerűen forradalmi,” mondta Eugene Kesselman, a TapJets CEO-ja. “Mesterséges intelligencia, adatelemzés és prediktív modellezés segítségével kötjük össze a klienseinket olyan gépekkel, amik már készen is állnak az indulásra.”

Folyamatosan növekszik a TapJets 2015 óta

És a rendszer tényleg működik: az eladásaik eddig évi 81%-os növekedést mutatnak, 2015 óta folyamatosan növekszik az egész vállalat. Ezt főként annak köszönhetik, hogy nagyon egyszerű, de magas minőségű a szolgáltatásuk – a felhasználók 98%-a vissza is tér hozzájuk, amikor következőnek privát gépre van szüksége.

A TapJets, a privát jet foglalási platform STO-t hirdet

A TapJets érdeklődése a kriptó iránt pedig nem áll meg a blokklánc használatával: most a kihirdetett STO-juk során olyan kriptovalutákat is elfogadnak a hagyományos befektetési formák mellett, mint a bitcoin, az ethereum, a litecoin és a ripple.

Az akkreditált befektetők pedig nem csak az USA-ból jöhetnek, hanem a vállalat nyit a világ többi befektetője felé is. Maguk a befektetések blokklánc értékpapírként lesznek kiadva, amely egy digitális verziója a részvény igazolásának. Így a befektetők, a korábbi ICO-val ellentétben, a TapJets valós részvényeseivé válnak.