A Terra blokkláncon futú projektek megkezdték az átvándorlást a Polygonra

Körülbelül 48 különböző kriptoprojekt, amelyek az összeomlott Terra hálózaton működtek, mára már áttértek a Polygon Ethereum Layer 2-es protokollra. Néhány áttelepült projekt számára, mint például a OnePlanet NFT-piactér és a Derby Stars metaverzum játék, ez egy újabb esélyt jelent a túlélésre a Terra bukása után. A Polygon vezérigazgatója, Ryan Wyatt szerint a hálózat tárt karokkal fogadja ezeket az új projekteket.

A Polygon további projektek átköltözésére számít

Wyatt hozzátette, hogy a Polygonra jelenleg átköltöző 48 kriptoprojekten kívül a hálózat arra számít, hogy hamarosan további projektek is követik majd az áttelepülők példáját.
Wyatt erről így nyilatkozott: “Kitárjuk karjainkat mindenki előtt, aki át akar jönni. A Terra összeomlásának egyik tanulsága, hogy nagyon bölcs dolog EVM-kompatibilis blokkláncon lenni, hogy ne kelljen újraépíteni az egész megoldást. Így csak remélem, hogy bárhová is mennek a fejlesztők, az EVM-et szem előtt tartják a hosszú élettartam érdekében.”

Polygon vezér tweet

A legújabb fejlemény megerősíti Wyatt egy korábbi tweetjét, amelyben azt mondta, hogy a hálózat megpróbálja zökkenőmentessé véghezvinni a migrációkat. Biztosítják a tőkét és az erőforrásokat, hogy a Terra bukása miatt súlytott projektek újra magukra találjanak és kivirágozhassanak.

Közben az egyik átmigrált projekt, a OnePlanet köszönetét fejezte ki a Polygonnak, amiért támogatta a migrációjukat.

A OnePlanet csapata a Medium platformon közzétett bejegyzésben azt írta:
“Az Ark*One partnerprojekteknek és a @polygonstudios-nak köszönhetően mindannyian együtt dolgozunk az NFT ökoszisztéma újjáépítésén és növekedésén.”

A közlemény azzal folytatódott, hogy a Terra ökoszisztéma hirtelen összeomlása rengeteg innovatív NFT projektet és azok közösségeit hagyta a roncsok között beragadva. A Terra összeomlása több tízmilliárd dollár értékű kriptoeszköz elvesztéséhez vezetett, és számos kriptoprojektet, köztük a most a Polygonra vándorló projekteket, is otthontalanná tette.