A TIA és a Sui befektetők a Raffle Coint választják, hamarosan lezárul az első előértékesítési szakasz

A Celestia és a Sui a közelmúltban szép sikereket ért el. Mindkettő új csúcsot döntött, de mostanra több mint 25%-kal csökkentek. Azonban még megvan bennük a potenciál, hogy újra áttörjék ezeket a határokat, bár a kriptopiacon semmi sem biztos.

A bizonytalan helyzetben a Raffle Coin ígéretes lehetőségként jelent meg azon Celestia és a Sui hívek számára akik vesztettek az ATH óta. Az ígéretesnek tűnő előértékesítés pedig nem csak a veszteség pótlására, de potenciális nyereségre is alkalmas lehet. A RAFF első előértékesítési szakasza gyorsan véget ér, ami mutatja a befektetők projektbe vetett bizalmát.

A Celestia 42%-kal csökkent

A bikás piaci hangulatnak köszönhetően a Celestia 2024. február 10-én elérte 20,91 dolláros történelmi csúcsát. Jelenleg 11 és 12 dollár között kereskedik, ami körülbelül 45%-kal alacsonyabb a csúcsánál. A Celestia jelenlegi piaci hangulata csökkenő tendenciát mutat. A Fear and Greed index a Greed felé mutat.

A fontos támaszszintek 11,65, 11,26 és 10,48 dollárnál, míg a fontos ellenállási szintek 12,82, és 14,00 dollárnál találhatók. A TIA RSI értéke 35,12, ami a token semleges állapotra utal. A CoinCodex optimista a Celestia jövőjét illetően, azonban a tulajdonosok most a Raffle Coin előértékesítése felé fordulhatnak, aminek az első szakasza hamarosan lezárul.

A Sui semleges hangulatot mutat

A Celestiához hasonlóan a Sui is megérintette a 2,18 dolláros csúcsot körülbelül két héttel ezelőtt, de azóta több mint 25%-ot esett. Jelenleg a Sui 1,5 és 1,7 dollár között cserél gazdát. Összességében a Sui piaci hangulata semleges, de csak a mozgóátlagok jeleznek erős eladási jelzést. Az RSI 44,4-es értéken áll, ami szintén a semlegességet mutatja.

A Sui fontos támaszszintjei 1,64, 1,61 és 1,571004 dollárnál vannak. Az ellenállási szintek az 1,72, 1,77 és 1,80 dollárnál vannak. A Fear and Greed index a Greed felé mutat. Az értékcsökkenés az új lehetőségek felkutatása felé terelte a befektetőket, és a Raffle Coin tűnik a legkedveltebb választásnak. A Raffle Coin forradalmasíthatja a piacot, ahogy az előértékesítés első szakasza a végéhez közeledik.

A Raffle Coin elnyerte a befektetők bizalmát

Miután a Celestia és a Sui sikereset rallyzott, a befektetőik most egy új token felé tekintenek. A Raffle Coin kedvelői profitra vágynak, ezért még a korai szakaszban belépnek a projektbe. Jelenleg a Raffle Coin az első előértékesítési szakaszban van, és a befektetők 0,020 dollárért vásárolhatják meg a tokent.

Akik még nem ismerik, a Raffle Coin egy decentralizált platform a tombolákhoz, lottójátékokhoz és sok más játékokhoz. A felhasználók bármilyen tetszőleges kriptót befizethetnek, részt vehetnek bármilyen nyereményjátékban, és bármikor kivehetik a nyereményüket.

Az előértékesítés kezdetén a befektetők kissé szkeptikusak voltak. De megértették a forradalmi ötletet és az online nyereményjátékok és lottójátékok hatalmas piacát, ezért úgy döntöttek, hogy részt vesznek a projektben. Egy másik előny, amely csábította a befektetőket, a Raffle Coin tulajdonosainak 40%-os bevételmegosztási modellje volt. Ez azt jelenti, hogy amíg ezek a befektetők RAFF érméket tartanak a tárcájukban, addig passzív jövedelemre tehetnek szert.

Ha szeretnél a korai befektetők közé tartozni, és esélyt kapni a 100 000 dolláros nyereményjátékban való részvételre, látogass el a weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***