A TradingView kereskedőplatform szerint örülhetnek az Ethereumba befektetők

A világ kedvenc kereskedési eszköze, a több mint 8 millió felhasználóval és 62 000 Twitter követővel rendelkező TradingView szerint, pozitív technikai indikátori felállás alakult ki az ETH/USD árfolyamánál:

“Az Ethereum bikák örülhetnek ennek a chartnak!” – áll a tweetben

Ethereum/USD 4 órás chart – a mozgóátlag keresztek potenciális kitörésre figyelmeztetnek | TradingView

Az Ethereum kissé lemaradt árfolyam dinamika terén a bitcointól az elmúlt hetekben és észrevehetően a fundamentális hajtóerőitől független kereskedik, különösen ami a megszaladt Ethereum tranzakciós számokat illeti.

A TradingView kereskedőplatform szerint örülhetnek az Ethereumba befektetők
Komoly tranzakciószám emelkedésnek lehetünk tanúi az ETH esetében | Etherscan

Mindeközben a Google bejelentette, hogy az Ethereum egyik okos szerződés szolgáltatóján, a Chainlinken keresztül, hibrid okosszerződést fejlesztenek.

>>>Ether vásárlás percek alatt

Ha már a Google is mindennapi természetesnek veszi a dapp fejlesztést, az máris sokat elárul a mainstream megítélés változásáról. Az ár viszont észrevehetően nem követte a pozitív változást és a BTC 150 milliárd dolláros árfolyamához képest 5x olcsóbb, 30 Mrd dollár alatt az ETH piaci értéke. Nem is olyan régen, durván 2 évvel ezelőtt a BTC és ETH közötti különbség a dupláját se érte el.

Piaci dominancia | CoinMarketCap

Az oldalazó mozgás már szeptember óta tart az ETH árfolyam esetében. Ez 0.03 ETH/BTC árfolyamot jelent, ami alapján megtalálhatta az alját az ETH. Az ETH továbbra is 50% mínuszban van a múlt évhez képest, mialatt a BTC és LTC 27%-ot tudott azóta erősödni.

ETH/BTC 1 hetes chart | TradingView

A TradingView bejegyzést alapul véve a helyzet azonban hamarosan változhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük