A Twitch-, és kriptorajongók izgatottan várják a DeeStream (DST) platformot, az ADA és a SUI befektetők korán csatlakoznak

A Cardano (ADA) meglehet, hogy lemarad a többi altcoin, például a Sui (SUI) mögött. A Sui (SUI) kedvező szériában kezdte a februárt, míg a Cardano (ADA) árfolyama nagyrészt alulmaradt. Ezért mindkét tulajdonoscsoport áthelyezheti tőkéjének egy részét olyan projektekbe, amelyeknek jelentősen nagyobb a felfelé ívelő potenciálja, mint a nagy kapitalizációjú érméknek. Egy izgalmas, új és innovatív projekt 2024-ben teszi le a névjegyét. Korai támogatói között a Sui (SUI) és a Cardano (ADA) tulajdonosai is megtalálhatóak. Olvass tovább, hogy megtudd, miért tartozik a DeeStream (DST) az év legjobban várt befektetési lehetőségei közé.

Áttörhet a Cardano (ADA)  az erős ellenálláson?

A Cardano (ADA) 7%-ot emelkedett az elmúlt héten. Február 8-án 0,54 dolláron kereskedett. A Cardano (ADA) árfolyamának ez a növekedése örvendetes fejlemény, miután az árak januárban 0,48 és 0,52 dollár között mozogtak. Bikás trendben van és közeledik az erős ellenállás áttöréséhez 0,55 dollárnál. A Cardano (ADA) 19 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik e cikk írásakor, ezzel a 9. helyen áll a top kriptovaluták között a piaci tőkeérték alapján.

A Sui (SUI) februárban hatalmas lendületben van

A layer-1 blokklánc platformon futó Sui (SUI) a 2023-as kriptopiac egyik legjobban teljesítője lett. A token ára az elmúlt 24 órában 18%-os emelkedésen ment keresztül. Jelenleg a Sui (SUI) 1,77 dolláron kereskedik, ami további emelkedés lehetőségét jelzi. Ezzel megközelíti a 2023. májusi 2,16 dolláros történelmi csúcsát. A Sui (SUI) új értékzónákat fedez fel, és a befektetők vonzó lehetőségeket látnak.

DeeStream (DST): Kiváló értékű befektetési lehetőség 2024-ben

A DeeStream (DST) várva várt indulása felpezsdíti a kriptovilágot és elindítja úttörő, decentralizált élő streaming platformját. A piaci megfigyelők szerint a DeeStream (DST) képes lehet arra, hogy olyan web2 platformoknak, mint a Twitch és a Kick, megálljt parancsoljon. Megpróbálja megragadni a milliárd dolláros streaming iparág jelentős részét. Eddig a DeeStream 1. fázisú előértékesítése jelentős tőkebeáramlást vonzott a lakossági és intézményi befektetők, köztük a Cardano (ADA) és a Sui (SUI) tulajdonosai részéről. A leendő befektetők 0,035 dolláros bevezető árfolyamon vásárolhatnak majd DST tokeneket, ami tökéletes értékajánatot jelent a befektetők számára, akik megfizethető áron szeretnének jelentős nyereséget elérni.

A DeeStream nemcsak a videótartalmak fogyasztásának módját változtathatja meg, hanem azt is, hogy hogyan használjuk. A platform a tartalomkészítőknek és a felhasználóknak nagyobb kontrollt, magánéletet, valamint méltányosabb ösztönzőket és bevételi lehetőségeket kínál.

A kripto szakértők úgy vélik, hogy a DeeStream (DST) könnyen 20x-50x-es nyereséget érhet el a 2024-es indulási árakból. Különösen akkor, amikor a Bitcoin felezés megtörténik. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy kitörés küszöbén álló projekt elején szállj be – csatlakozz a DeeStream előértékesítéséhez, amíg az árak alacsonyak.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) elővásárlási lehetőségről a weboldalon itt.