A Twitteren (X) kriptót is lehet majd használni – Ezek a projektek lehetnek az ügy nyertesei

A népszerű közösségi platform, az X (korábban Twitter) a napokban igényelte hatósági engedélyt, amivel többek között a kriptok használata is lehetségessé válik a platformon Amerikában.

Az úgynevezett Rhode Island Currency Transmitter License segítségével az X-en többek között legálisan lehet majd különböző digitális eszközöket használni a fizetés során.

Az ügy kapcsán sokan úgy gondolták, hogy Musk nagy kedvence, a Dogecoin jön majd ki győztesként. Azonban a szektorban tapasztalható általános negatív hangulatnak köszönhetően a $DOGE értéke sokat esett az előző 30 nap során.

Ebben a trendben pedig egyelőre úgy néz ki, nem lehet hosszabb, vagy akár rövidebb változásra számítani. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ne akadnának kivételek. Azonban könnyen lehet, hogy a Tesla-vezér másik kedvenc kriptoja, a Wall Street Memes által készített $WSM rengeteget tud majd profitálni a mostani folyamatokból.

Abban az esetben pedig ha nem akarnál várni a $WSM listázásig, úgy a $SONIK-ot érdemes lehet megfontolnod.

Musk imádja a Wall Street Memest

Amennyiben szereted a vicces, befektetétesekkel és gazdasággal kapcsolatos mémeket, abban az esetben biztosan találkoztál már a Wall Street Memes oldalával.

A kezdeményezés több mint 5 éve indult el, és azóta egyre növekvő sikernek örvendenek a Wall Street Memes Twitter, illetve különböző Instagram oldalai. Ha összeadjuk a különböző oldalak követőtáborát, abban az esetben egy közel 1 milliós közeggel találjuk szembe magunkat.

A Wall Street Memes számára a legnagyobb lendületet a 2021-es, GameStop ($GME) körül kialakult események szolgáltatták.

Wall Street Memes előértékesítés

Ekkor pedig nem csupán a projekt követői tábora bővült a sokszorosára. Egyúttal az is bebizonyosodott, hogy a lakossági befektetők amennyiben koordináltan összedolgoznak, a Wall Street legnagyobb cégeit is megállásra kényszeríthetik.

Az ekkor tapasztalt sikereket pedig a készítők egy 10 000 darabból álló NFT kollekcióval ünnepelték meg, amit csupán 32 perc alatt sikerült maradéktalanul eladni.

A hatalmas közösség pedig idővel már olyan meghatározó figurák figyelmét is magára vonta, mint Elon Musk.

A Tesla/X/SpaceX vezetője a múltban már számtalanszor reagált a Wall Street Memes valamelyik humoros posztjára. Azt pedig valószínű mondani sem érdemes, hogy ahol Musk neve egy kripto mögött felbukkan, ott egészen példátlan lehetőségekre lehet számítani.

Ennek kapcsán a korábban említett Dogecoin a legjobb példa. A token évekig 0-hoz közeli áron volt elérhető, azonban miután Musk kiszemelte, több mint 12 000%-ot nőtt az értéke.

Most pedig a folyamat akár meg is ismétlődhet a $WSM érmékkel. Erre pedig nem csupán a Twitteren (X) látott aktivitás, hanem a Wall Street Memes előértékesítésének egyes vevői is okot adnak.

A kriptobálnák is felfigyeltek a $WSM-re

A Wall Street Memes előértékesítése már a kezdeti órákban is kirobbanó sikert ért el. Alig néhány nap alatt a $WSM érmék eladásából befolyt összeg mértéke már a millió dolláros szinten mozgott. Ezt követően pedig naponta átlagosan további 500 000 dollárral bővült a bevétel.

Ahogy azt már más kezdeményezésnél láthattuk, a gyűjtés végéhez közeledve az események egyre gyorsabb tempóra kapcsolatnak. Ez pedig a Wall Street Memes esetében is egyértelműen látható volt.

Olyannyira, hogy még egy kriptobálna is feltűnt a vevők között. Egy ismeretlen tárcacímről összesen 1 millió dollár értékben lett $WSM vásárolva, nagyjából 5 perc leforgása alatt.

Azt természetesen nem lehet tudni, hogy ki lehet a rejtélyes kriptobálna, sokan azonban nem tartják kizártnak, hogy maga Elon Musk csatlakozott a vevőkhöz.

Az egyre fokozódó eladásnak köszönhetően pedig mostanra elérkezett a gyűjtés az utolsó szakaszához, melyben már csak 0.0337 dolláros áron lehet megvásárolni az érméket.

Ennek ellenére viszont továbbra is érdemes megfontolni a csatlakozást. Nem csupán azért, mert a listázást követően hatalmas erősödésre lehet majd számítani. Ezzel kapcsolatban több szakértő is azt a véleményt osztja, hogy a szeptember végi indulás után várhatóan legalább 10-szeres növekedésre lehet majd számítani.

Szerezz passzív jövedelemet

A megnyerő hozamok mellett viszont azok számára is ideális a Wall Street Memes ökoszisztéma, akik elsősorban inkább passzív jövedelmekre vadásznak. Ugyanis a $WSM egy páratlan stakelési rendszerrel is bővült, aminek köszönhetően a csatlakozás után szinte azonnal bele tudsz vágni a passzív bevételek megszerzésébe.

A stakeléssel lekötöd az érméidet (a $WSM esetében minimum 7 napra), majd ezt követően az elért profittal együtt fel is veheted az érméket. Sőt akár úgy is tudsz dönteni, hogy az érmék egy részét lekötve hagyod, míg egy másik részével aktívan kereskedsz.

 

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Utóbbira feltehetően bőségesen lesz majd lehetőséged, hiszen a Wall Street Memes érméi a jelek szerint a listázás idején a legnagyobb kriptotőzsdéken mind elérhetők lesznek.

Biztosan ugyan nem lehet tudni, az mégis valószínűnek tűnik, hogy az eddig elért sikerek kapcsán a legnagyobb decentralizált és centralizált felületeken egyaránt elérhető lesz a $WSM.

Amennyiben nem akarsz lemaradni az év legjobb lehetőségéről, úgy érdemes minél hamarabb vásárolni néhány tokent. Ehhez csak kapcsold össze a MetaMask tárcádat az előértékesítéssel, majd ha ezzel készen vagy végezd el a fizetést ETH, USDT vagy bankkártya segítségével.

Wall Street Memes stakelés

Ha türelmetlen vagy, a Sonikot neked találták ki

Tagathatatlan, hogy egészen páratlan lehetőségeket kínál a Wall Street Memes, ennek ellenére a listázásig még több mint 3 hét van hátra.

Abban az esetben, ha nem szeretnél ennyit várni, a Sonik coint mindenképpen vedd fontolóra. A projekt ugyanis szeptember 5-én válik majd elérhetővé.

A Sonik coin egy ERC-20 mém kripto, ennek ellenére azonban akár a legnagyobb projekteket is kenterbe verheti.

Ez pedig nem kizárólag azért tűnik valószínűnek, mert a Sonik képes új színt vinni a mém érmék világába. Hanem azért is, mert a $WSM-hez hasonlóan a $SONIK tulajdonosok is elkezdhetik az érméik stakelését a vásárlást követően azonnal.

Sonik coin 600k

Jutalmak tekintetében pedig nem kevesebb mint 58%-os APY-ra lehet számítani éves szinten, vagyis egyetlen év alatt a lekötött érméid másfélszerelés tudod majd megszerezni.

Szintén fontos még kiemelni, hogy a Sonik kezdeti mérete mindössze 2 millió dollár lesz. Ennek hála pedig drámai erősödés is bekövetkezhet, már minimális volumen következtében is.

Amennyiben például a listázást követően néhány millió dollár értékben vásárolnak a kereskedők az érméből, úgy a most csatlakozók 50-200%-os hozamot is elérhetnek.

Végül, de egyértelműen nem utolsó sorban a $SONIK fejlesztőinek célja, hogy az érme mérete elérje a 100 millió dolláros piaci méretet. Ha ezt valóban sikerrel tudják elérni, úgy a korai befektetők közel 50-szeres hozamot vehetnek majd fel.

 

Megnézem az Sonik coin oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**