A veterán kriptokereskedők SHIB-et és BTCS-t pörgetnek, míg a bitcoin vesz egy kis levegőt

A piaci megfigyelők szerint, mivel a bitcoin BTC Price BTC Price szusszanásnyi szünetet tart, a veterán kriptokereskedők más kriptovaluták felé fordulnak. Leginkább a Shiba Inu (SHIB) és a Bitcoin Spark (BTCS) felé.

Vajon a Shiba Inu eléri az 1 dollárt?

A Shiba Inu (SHIB) az elmúlt 30 napban összességében emelkedett. A Shiba Inu hálózatában is voltak figyelemre méltó fejlesztések. Ezek célja az érme hasznosságának növelése volt, például a Shibarium, a layer-2 blokklánc bevezetése. Azonban az a kilátás, hogy a SHIB elérje az 1 dollárt, továbbra is nagyon valószínűtlen, főként a nagy kínálat és a piaci kapitalizáció miatt. A forgalomban lévő mintegy 589 trillió SHIB és a 4,57 milliárd dolláros piaci cap mellett még a tokenégetéssel történő jelentős, 100 trillió dollárra történő csökkentéshez is 100 trillió dollárt meghaladó piaci kapitalizációra lenne szükség ahhoz, hogy elérje az 1 dolláros határt. Hogy ezt perspektívába helyezzük, a teljes kriptopénzpiac kapitalizációja 1,33 billió dollár körül mozog, a bitcoin (BTC) nagyjából 676 milliárd dollárral vezet. Ennek ellenére a Shiba Inu rövid távú árfolyam-ingadozása csábította a tapasztalt kereskedőket, akik jövedelmező és gyors nyereséget keresnek.

Mi az a Bitcoin Spark?

A Bitcoin Spark egy innovatív kripto projekt, amelyet Satoshi Nakamoto inspirált. Célja a digitális tranzakciók újradefiniálása. Blokklánca villámgyors tranzakció-feldolgozást biztosít alacsony költségek mellett, amit a rövid blokkidő, a magas egyedi blokk-tranzakciós képességek és a masszív csomópontok kombinációjával ér el. A blokklánc emellett képes lesz az okosszerződések és decentralizált alkalmazások (dAppok) változatos skáláját támogatni, elősegítve a hálózaton belüli sokoldalúságot. Több, zökkenőmentesen integrált réteggel rendelkezik, amelyek biztosítják a skálázhatóságot. Beleértve egy dedikált okosszerződés-réteget, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy különböző magas és alacsony szintű programozási nyelvekkel dolgozzanak.

A Bitcoin Spark a decentralizált CPU- és GPU-bérlés úttörő koncepcióját vezeti be. Ez pedig létfontosságú szolgáltatást nyújt a távoli számítási erőforrásokat kereső intézmények és magánszemélyek számára. Ezt az egyedülálló szolgáltatást a Proof-of-Process (PoP), a Bitcoin Spark saját konszenzus mechanizmusa segíti elő. Nem-lineárisan jutalmazza a résztvevőket a blokkok ellenőrzéséért és a feldolgozási teljesítményük hozzájárulásáért. A nem-lineáris jutalmak a kiterjedt csomóponti hálózattal kombinálva lehetővé teszik, hogy még az alacsony teljesítményű eszközök is részt vegyenek a hálózatban. A hálózat natív alkalmazásával pedig a macOS, Linux, Windows, iOS és Android eszközökkel rendelkező felhasználók számára is zökkenőmentessé válik a használat. A CPU/GPU bérleti szolgáltatásért BTCS-ben fizetnek majd, a bevétel 3%-át a hálózat fejlesztésére fordítják, a többit pedig a hálózat validátorai kapják, akik BTCS-t és a blokkok verifikálásából származó tranzakciós díjakat söprik be.

BTCS, bónusz, befektető

Ezen kívül a Bitcoin Spark alkalmazása és weboldala kis reklámfelületeket is tartalmaz majd, amelyekért szintén BTCS tokenekkel lehet majd fizetni. A közösségi alapú felügyelet biztosítja majd a hirdetési folyamat hitelességét és decentralizációját. A hálózat résztvevői pedig 50%-os részesedést élveznek majd a generált reklámbevételekből, a reklámtartalom moderálásáért járó extra ösztönzőkkel együtt.

Érdemes megemlíteni, hogy a Bitcoin Spark hálózat számos, harmadik fél által végzett auditáláson esett át, ami nagyobb biztonságot, fenntarthatóságát és megbízhatóságát nyújthat.

Bitcoin Spark (BTCS) árelőrejelzés

A Bitcoin Spark az ICO (Initial Coin Offering) utolsó előtti fázisában van. A BTCS-t 3,50 dollárért árulják, és a befektetők többek között 5%-os bónuszt kapnak. A kriptó november 30-án hivatalosan 10 dolláron fog piacra kerülni. Az elemzők szerint ez a stratégiai indulási időzítés a 2024-es potenciális kripto bikapiac előtt erős katalizátorként szolgálhat a rövid távú folyamatos árnövekedéshez. Távolabbról nézve a Bitcoin Spark növekvő közösségét, innovatív technológiáját, valós alkalmazásait és korlátozott kínálatát a hosszú távú értéknövekedés jelentős indikátoraként emelik ki.

Tudj meg többet a Bitcoin Spark ICO-ról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/
BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***