A Winz.io kriptokaszinó saját márkás nyerőgépet adott ki: Winz to the Moon

A vezető kriptopénz kaszinó Winz.io, amely magával ragadó játékmenetet nullás megforgatási bónuszokkal kombinálja, egy újabb lépést tett a fejlődés útján. A frissen kijött márkás nyerőgép játék fontos mérföldkövet jelent a Winz csapat számára. Az új kiadás egyben egy nyerőgépes üdvözlőbónusz is tartalmaz.

A Winz.io erős pozíciót képvisel a kriptovaluta kaszinók világában. A 2020 óta működő online platform gyorsan kapaszkodott a kriptokaszinó ranglétrán azáltal, hogy mély bizalmat épített ki a felhasználóival, jövedelmező versenyeket és eseményeket ajánl, és nem ír elő fogadási követelményeket a bónuszokhoz. Emellett a csapat az elmúlt két évben számos online akciót, ajándékozást és nyereményjátékot szervezett, ezáltal válhatott a Winz.io egy globálisan vezető kriptopénz kaszinóvá.

Hogy a lendület továbbra is megmaradjon, a Winz.io egy újabb lépést lépést tesz a kriptovaluta alapú szerencsejáték iparágban. A legújabb mérföldkő a Winz to the Moon márkájú nyerőgépének indítása. A játékosok új slothoz kizárólag a Winz.io platformon keresztül férhetnek hozzá.

A Winz to the Moon egy világűr témájú nyerőgép, ahogy azt a neve is mutatja. Egyben az új nyerőgép találóan a “to the Moon” nevet viseli, ami a kriptopénzekért rajongók körében egy bevált és gyakori mondás. Az okos elnevezésnek köszönhetően ez az új ajánlat kiemelkedik a többi kriptóval kapcsolatos nyerőgép közül és szélesebb közönséget vonz a Winz.io platformra.

A “Winz to the Moon” játékosai mindezek mellett 97%-os RPT-ben részesülnek és kedvükre kísérletezhetnek a játék magas volatilitásával. Akik szerencsésnek és bátornak érzik magukat, kipróbálhatják, hogy akár az eredeti tétjük 27 000-szeresét is megnyerhetik. Tudni kell még, hogy a BGaming – a szerencsejáték-iparban elismert szoftverszolgáltató – által kifejlesztett magas jutalomértékű nyerőgép megoldásról van szó.

A Winz to the Moon slotban ezentúl minden olyan alapvető funkciót megtalálható, amely segíti a játékosokat az élményszerzésben, beleértve az ingyen pörgetéseket, az automatikus pörgetési megoldást és a szemet gyönyörködtető szorzót. A koncepció jól átgondolt, és kétségtelenül nagy sikert arat majd a Winz.io kaszinó platformon.

Az üdvözlő nyerőgép bónusz kiváló lehetőség arra, hogy kipróbáld a Winz.io csapata által indított új játékot.

Winz to the Moon 300 ingyenpörgetés

Az új felhasználók a befizetéskor a “SLOTS” bónuszkód megadásával akár 300 ingyenes pörgetést is kaphatnak az új Winz to the Moon nyerőgéphez. A pörgetések és a nyeremények nulla megforgatási követelménnyel rendelkeznek, és az ingyenes pörgetésekből származó nyereményeknek nincs felső határa.

A “SLOTS” kóddal történő 50 ingyenes pörgetéshez szükséges minimális befizetés 20 dollár, vagy ennek megfelelő összeg más támogatott fiat- és kriptovalutában. Azok a felhasználók, akik 50 dollárt fizetnek be, 150 ingyenes pörgetést kapnak, a 100 dolláros befizetéssel rendelkező felhasználók pedig 300 ingyenes pörgetést kapnak.

Mint minden korábbi promóció, bónusz és ajándék, a Winz.io soha nem ír elő fogadási követelményeket a promóciókhoz. A nyerőgépek bónusza ugyanebbe a kategóriába tartozik, ami még inkább megkülönbözteti a Winz.io-t más kriptokaszinóktól és szerencsejáték-platformoktól, mivel biztosítja a jutalmakhoz való tisztességes hozzáférést.

A Winz.io csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosok szívesen látottnak érezzék magukat, és a platform folyamatos támogatásáért jutalmat kapjanak. A következő évek még több vonzó versenyek és promóció fog megrendezésre kerülni, hiszen a Winz.io csapata nem ma kezdte az ipart és céljának vallja a folyamatos fejlődést.

A Winz.io továbbra is igyekszik a legjobb szerencsejáték-élményt kínálni a kriptovaluta játékosoknak világszerte. A felhasználók az összes jelentős kriptovalután keresztül befizethetnek és kivehetik a nyereményeket, beleértve a bitcoint (BTC), ethereumot (ETH), litecoint (LTC), dogecoint (DOGE), tront (TRX), tethert (USDT) és BNB-t.

A Winz.io márka több mint 5000 címet felölelő játékarzenált kínál, és a katalógus napról napra bővül. Minden címet elismert kaszinó- és szerencsejáték-ipari cégek fejlesztettek ki.

Alapszabályként a Winz.io nem alkalmaz fogadási követelményeket a promóciói, ajándékosztásai és eseményei során nyert bónuszokra és nyereményekre. Emellett a platform nyilvánosan közli az RTP-információkat minden egyes játékához, így biztosítva, hogy a játékosok az átláthatóság és a tisztesség előnyeit élvezik, és minden szükséges információ a rendelkezésükre áll.

A Winz.io kaszinóról

A Winz.io kriptokaszinó 2020 áprilisában indult. A kriptokaszinó célja, hogy tisztességes és gyors kriptó szerencsejáték-élményt kínáljon felhasználóinak. A Winz.io promóciókban nyert összes bónusz és jutalom megforgatási követelmények nélküli. A kriptovaluta letét lehívásokat 30 percen belül feldolgozzák. A Winz.io a következő kriptoeszközöket támogatja mind a befizetések, mind a kifizetések esetében: bitcoin, ethereum, litecoin, dogecoin, bitcoin cash, tether, ripple, tron és BNB.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és más kriptobefektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***