Az ADA hamarosan a Coinbasen köthet ki, ha a Cardano élesíti az új fejlesztéseit

A Cardano projektet az egyik legambíciózusabb tudományos projektként tartják számon a kriptovaluta szektorban. Nagyon sok kriptovaluta rajongó, különösen az ADA tulajdonosok már nagyon várják a Cardano éra eljövetelét, és a platform átállását a decentralizált működési módra.

A Cardano fejlesztések Byron szakaszában először bevezették az Ouroborosként ismert valós algoritmust. Az IOHK a Shelley érába való átmenetet kezdi meg, amely során már a valós jutalmak is megjelennek. Jelenleg a Shelley teszthálózat fut még csak, de hamarosan a protokoll átvált a teljesen decentralizált üzemmódra.

A Shelley éles hálózat indulása mellett, nagyon sok jelentős fejlesztés van az IOHK és a Cardano horizontján. Nagyon sokan azt is várják, hogy az ADA bekerülhet a Coinbase tőzsdére, ha a Shelley átállás megtörtént. Az ADA listázása a Coinbase kriptotőzsdén hatalmas löketet adna az ADA értékének és volumenének, ugyanis nagyon sok új kriptofelhasználó számára válna elérhetővé az új digitális eszköz, amelyet dollár ellenében is megvásárolhatnának.

Charles Hoskinson alapító a Twitteren reagált az elmúlt napokban az IOHK körüli új fejlesztésekre. Ebben ezt a lépést egy hatalmas mérföldkőnek tartja az egész blokklánc világ szempontjából.

Nemrég jelent meg ez a új közlemény: https://eprint.iacr.org/2019/838. A Chronos az egyik legjobb protokoll, amit valaha írtunk, és ez egy hatalmas előrelépés az összes PoS protokoll esetében. Alig várom, hogy végre megjelenjen a Cardanón. Megyek vissza lovagolni.” – @Charles Hoskinson‏ @IOHK_Charles

A Cardano Proof of Stake (PoS) protokoll fejlesztése miatt mindenki nagyon izgatott, mert ez azt jelenti, hogy hamarosan valós ADA blokkjutalmakban részesülnek a stakelt coinjaik után.

Ahogy a Cardano napról-napra közelebb kerül a blokkjutalom éra eljöveteléhez, annál nagyobb a közösség lelkesedése is. Már most különböző csoportosulások alakulnak a közösségi médiatérben. Emellett különböző cardano kalkulátorok jelennek meg, amelyek előre kiszámolják mennyi pénzt kereshetnek az ADA tulajdonosok, a coinjaik stakelésével.

Az újabbnál-újabb hírek megjelenése a Cardano körül az ADA értékének a fokozatosan emelkedését is elhozta, és hamarosan újra elérheti a 0.10 USD árfolyamot is. Az ADABTC esetében pedig különösen ráfér az erősödés, hiszen ugyanazon a ~600 szatosis árfolyamon mozog, mint 2018 januárban, mikor az ADA tokent kibocsátották.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük