Addirktive két új blokkláncjátékot mutat be a CityStates név alatt

Az Addirktive örömmel osztja meg két legújabb, gyorstempóban készült fejlesztését, a City States: Medieval-t (CS:M)” és a “City States: Domination-t (CS:DO). Mindkettő a CityStates IP alá tartozik, ugyanabban a világban, csak különböző kiadásban.

Az Addirktive más innovatív megoldásokat is kínál, mint például a “Dashboard” kezelőfelületet, amely lehetővé teszi a blokkláncok közötti átjárást, a “Tokens” ‘tokenek’ részt, amely a játék menetét támogatja, a “Payments” (utalások) a zökkenőmentes integrációt, valamint a “Microequity-t” a közösségi finanszírozáshoz.

Az Addirktive Games csapata nemrég úgy nyilatkozott: “Az Addirktive Games úgy pozícionálja magát, hogy átveszi a GameFi-t, és a jó játékmenetre, valamint a hosszú távú fenntarthatóságra koncentrál”.

Története

Idén év elején az Addirktive bevezette a házon belüli CSM tokenjét, amely a CityStates IP irányítását és nyereségmegosztását szimbolizálja. A CSM tokenek értékesítése egyben a CityStates játékok további fejlesztéseinek közösségi finanszírozásaként is működött.

A tokenek tulajdonosai részt vehetnek a játékokkal kapcsolatos döntéshozatalban, valamint jogdíjat kaphatnak az IP nyereségéből.

A CSM (a CoinGecko-n) tokenek előértékesítése óta a CityStates projekt szájról szájra terjedt a közösségben. E cikk megírásának idején a City States: Medieval 1900 Reddit-taggal és több mint 6 ezer követővel rendelkezik a Twitter-oldalán.

Játékok fejlesztése

Jelenleg az Addirktive Games csapata keményen dolgozik a CS:M és a CS:DO fejlesztésén. A City States: Medieval már regisztrációhoz elérhető, míg a City States: Domination még fejlesztés alatt áll.

A CityStates egy úttörő projekt, amelynek célja, hogy a blokkláncjátékokat könnyen játszhatóvá tegye, még azon játékosoknak is, akik számára idegenek a kriptovaluták. Az Addirktive Games azt állította, hogy a “akadálymentes belépést helyezi az előtérbe a kriptofelhasználók és a nem kriptofelhasználók számára egyaránt”.

A játékok fejlesztése 2 évvel ezelőtt kezdődött, a BETA tesztelés 2022 vége előtt startol el.

City States: Medieval

A City States: Medieval a nagyobb játékosbázist helyezi a középpontba, a tömeges elfogadást ösztönözve a kriptorajongók és a játék fanatikusok elérésével. Más blokkláncjátékokkal ellentétben a CS:M-hez nem kell a játékosoknak külső tárcákat vagy finanszírozási számlákat összekapcsolniuk a játékkal. A játék teljesen ingyenes és felhasználóbarát még a kezdők számára is.

Ahogy a neve is mutatja, a CS:M egy középkori témájú mobiljáték, amely olyan játékokhoz hasonlít, mint például a Lords Mobile és a Clash of Clans. A CS:M egy Player vs Player, azaz játék-játékos ellen (PvP) játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összetett és bonyolult stratégiákat alkalmazzanak, hogy túljárjanak az ellenfél eszén.

Mivel a CS:M egy blokkláncjáték, lehetővé teszi a platform- és a készülékek között PvP-játékot.

City States: Domination

A City States: Domination célja, hogy a blokklánc- és kriptojátékokat már ismerő játékosokat csábítsa magához. Míg a CS:DO kevésbé intenzív a CS:M-hez képest, az előbbi olyan kiegészítő funkciókkal rendelkezik, mint az NFT-k és a játékban található piactér.

A CS:DO egy böngészőalapú játék, így a játékosok telepítés nélkül játszhatnak vele. Az Addirktive Games reméli, hogy a CS:DO mindenre kiterjedő játékélményt nyújthat a kriptorajongók számára, és végül önálló névként is megjelenhet.

Tartsatok velünk! A hónapban további információkkal szolgált az Addirktive Games!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***