Ajándékkártyák adásvétele kriptovalutákban – ez a BuySellVouchers.com

Mostanában már Magyarországon is nagyon népszerűek a különféle ajándékkártyák. Ezek segítségével már nem kell többé sorban állni vagy éppenséggel azon agyalni, hogy mit vegyünk szeretteinknek. Lehet ez egy ajándékkártya, de akár valamilyen kupon is. Ezek alatt általában valamilyen olyan digitális dokumentumot vagy fizikai kártyát értünk, amelynek értékéért cserébe kedvezményeket vagy mindenféle tárgyakat és tartalmakat kaphatunk. Ezek az ajándékkártyák rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek és ez a népszerűségük csak növekszik napról-napra. Ennek főleg az az oka, hogy könnyen átruházhatóak, könnyen megvehetőek és eladhatóak, ráadásul többé nem lesz probléma ajándékok visszacserélésével vagy éppen dupla ajándékokkal. És ma már egyáltalán nem kell elmennünk egy fizikai boltba egy ilyen kártyáért, ahogy már különféle egyedi weblapokra sincs szükségünk.

Mi is az a BuySellVouchers.com?

Most már ott vannak az olyan, mindent egy helyen adó oldalak, mint a 2012-ben alapított BuySellVouchers.com. Ez nagyjából egy kereskedési platformnak nevezhető, ahol szabadon vehetünk és adhatunk el ajándékkártyákat, kuponokat, kedvezményekre jogosító kártyákat. Tehát nem az oldal maga az értékesítő vagy éppen a vásárló, hanem ez a hely, ahol a vevők és eladók találkozhatnak. Bármelyikként regisztrálhatunk, mindössze a kezdőlapon található Sign Up menüpontra kell kattintanunk. Itt kell megadnunk néhány adatot magunkról és definiálnunk kell a fiókunk paramétereit (jelszó, e-mail cím és felhasználónév), majd mehet is a vásárlás vagy eladás. Fontos tudni, hogy bár magyar nyelven még nem elérhető az oldal, nagyon komoly nyelvtudásra nincs szükség a regisztrációhoz és a tranzakciók végrehajtásához. Egyébként 7 különféle nyelven érhető el a platform. Pluszban az Európai Uniós szabályoknak megfelelően, a helyi törvényeknek megfelelően működik, tehát teljességgel megbízható.

A fizetés biztonságossága

Amint bejutottunk az oldalra, teljesen ingyen tehetünk fel ajándékkártyákat a “rendelések könyvébe“, avagy az orderbookba. Meg kell adnunk a kuponunk, kártyánk nevét, az árát, az elérhető mennyiséget és az esetleg kilátásba helyezett bónuszt a pozitív visszajelzésért. Fontos feltüntetni azt is, hogy mennyi kedvezményt adunk, tehát mennyi a különbség az ár és a kártya névértéke között. Mert ugye ez az, amiért valaki számára csábító lehet az ajánlatunk. Ugyanazon az áron csak egy nagyon népszerű és kapós kupont tudunk értékesíteni. És hasonlóan más eladós-vevős oldalakhoz, itt is gyűjtjük a visszajelzéseket a felhasználói nevünk mellé.

Azaz más felhasználók így tudhatják, hogy mennyire vagyunk tapasztaltak vagy éppenséggel jó eladók-vevők. És vevőként is ugyanilyen könnyű dolgunk van, ha megtetszik valami az oldalon. Nem kell nagyon csalóktól sem tartanunk, hiszen a BuySellVouchers.com zárolási módszerrel segíti a biztonság megteremtését. Azaz ha valami megtetszik és fizetünk érte, akkor az összeg 36 óráig zárolásra kerül. Csak akkor kapja majd meg az eladó, ha visszajeleztük, hogy minden rendben ment az adásvétellel.

A BuySellVouchers.com oldalán elérhető kártyák, kuponok

Az oldalra belépve egyébként a belépési/regisztrációs menü mellett ami egyértelműen megragadja a figyelmünket, az az oldal három fő része. A bal oldalon találhatjuk a kategóriákat, itt vannak például ajándékkártyák (pl. Netflix, Spotify, iTunes és társai), de van szoftver, e-book és mobilkommunikációs kategória is. Összesen 10 különféle kategória van, az előbb említett négy mellett még van VoIP, játék, előre fizetett kupon, Hosting szolgáltatást kínáló, Étterem és Egyéb kategória is. Utóbbiban érdemes szemezgetni, hiszen mindig vannak különlegességek, akciós Windows vagy más szoftverekre vonatkozó aktiválási kulcsok, de van itt GameStop ajándékkártya is. A kínált kártyák és voucherek zömében egyébként a digitális világban használhatóak, de az Egyesült Államok vonatkozásában vannak ételrendelésre vagy éttermekre vonatkozó ajánlatok is bőven.

A legnépszerűbb kategóriának egyértelműen az ajándékkártyák számítanak, magyarként is bőven van értelme itt nézelődni, hiszen az Amazonon vagy az eBayen is használható kedvezményeket, ajándékkártyákat szerezhetünk be. Az oldal közepén az aktuálisan friss és népszerű termékeket látjuk, kiemelve, hogy hány százalék kedvezménnyel juthatunk hozzá egyik-másik kártyához.

Fizetési lehetőségeink

És amiért az oldalon bemutatásra került a BuySellVouchers.com, az van a jobb oldalán a kezdő felületnek. Az oldal teljes egészében kriptobarát, fizethetünk Bitcoinnal, Ethereummal, Tetherrel és Litecoinnal is. Ha pedig fiat pénzes megoldást keresünk, akkor a kriptók mellett még különféle e-pénztárcákat használhatunk, mint a WebMoney-t vagy a Perfect Money-t és az AdvCasht. És ahogy fentebb már volt róla szó, az oldal nem csak azt teszi lehetővé, hogy nagy kedvezményekkel jussunk hozzá ajándékkártyákhoz kriptovalutákért cserébe, de mindenféle extra díj nélkül értékesíthetjük is a nekünk már nem szükséges kuponokat. Gondoljunk bele, a mai világban mi másra lehet szükségünk egy online piactéren? Jó termékek, biztonságos oldal és mindenféle napokig tartó, azonosítással járó fizetési lehetőségek helyett egy villámgyors fizetési rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.