Páratlan altcoin-portfólió kereskedését kezdi meg a CoinCash.eu

Február 25-én további 46 altcoin forgalmazását kezdi meg a CoinCash.eu, így összesen 50 coin és token közül választhatnak a cég ügyfelei. Ezzel a kriptovaluta brókerek között világszinten is kiemelkedő altcoin portfóliót mondhat magáénak a CoinCash.eu.

A coinok között megtalálható lesz a Ripple (XRP), amely bankok közötti ultragyors nemzetközi utalásokra specializálódott, vagy a NEO (NEO), amelyet a „kínai Ethereumként” is emlegetnek. A kínálat kialakításakor fontos szempont volt, hogy szinte az összes nagy piaci kapitalizációval rendelkező, ígéretes coin vagy token elérhető legyen, így többek között az EOS (EOS), a Tron (TRX), a Stellar (XLM) és a Cardano (ADA) is megvásárolható lesz. A kínálat folyamatosan frissül, és az aktuálisan elérhető coinok listája a szolgáltató honlapján, a CoinCash.eu-n található meg.

“Az elmúlt időszakban számtalan megkeresést kaptunk az ügyfeleinktől, a legkülönbözőbb altcoinok váltására vonatkozóan. Sokan például azért vásárolnak nálunk Bitcoint, hogy más coinokra váltsák azt. Ahogy eddig is, szeretnénk egyszerűbbé, gyorsabbá és könnyebbé tenni régi és új ügyfeleinknek a kriptovilág elérését, így mostantól forintért vagy euróért is közvetlenül rendelhető az 50 legfontosabb coin bármelyike” – mondta el Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

A 2018 egészén átívelő medvepiac ellenére továbbra is állandó az érdeklődés a kriptovaluták iránt. A korábbi szűk körnél egy szélesebb réteg is mindennapi használatba vette az új digitális fizetőeszközöket. A 2017-es évhez képest azonban jelentős változás, hogy egyre kevesebben vásárolnak rövid távú spekulációs céllal Bitcoint, és sokkal inkább előtérbe került a hosszú távú befektetés, illetve a nemzetközi utalás, mint felhasználási terület.

“Altcoinhoz jutni hazánkban eddig nem kevés utánajárást igénylő feladat volt. A kisebb piaci kapitalizációjú altcoinok vásárlása eddig ugyanis csak valamelyik kriptotőzsdére való regisztráció révén volt lehetséges, ami azonban sokaknak nem a legkényelmesebb-, és nem is a feltétlenül a legbiztonságosabb megoldást jelentette a gyakori tőzsdei hackertámadások miatt. Nekik jelent gyors és kényelmes megoldást a CoinCash.eu új szolgáltatása, hiszen így gyorsan – egy-két órán belül-, mindemellett egyszerűen, forintért vásárolhatnak a legnépszerűbb altcoinokból, amiket aztán a privát tárcáikban (walletjeikben) biztonságosan és díjmentesen tárolhatnak” – mondta el Pataki Gábor, a CoinBroker.hu alapítója.

Az új altcoin portfóliót most kedvezményesen, mindössze 0.99% váltási díjjal lehet kipróbálni a CoinCash.eu-nál.*

*Az akció 2019. 02. 25-től 2019. 03. 18.-ig tart, és az online váltásokra érvényes. Egy magánszemély maximum 300.000 Ft vagy 1.000 EUR értékben válthat kedvezményesen. Csak az újonnan bevezetett coinokra érvényes az akció, a korábbi portfólió elemeire – BTC, ETH, BCH, LTC – nem érvényes a kedvezmény.


*Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, token és ICO befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük